Şimdi Ara

Ankara ya Taşınıyoruz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar babamın tayini çıktı g.antep ten ankara ya taşınıcaz ankara nasıl bir yer?

• G. antepe kıyasen iyidir. Ama çok fazla bir şey bekleme yine de. zamanında iki alışveriş merkezi gezdim 1 tane doviz burosu bile yoktu. çok sinir olmuştum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihathalitt

G. antepe kıyasen iyidir. Ama çok fazla bir şey bekleme yine de. zamanında iki alışveriş merkezi gezdim 1 tane doviz burosu bile yoktu. çok sinir olmuştum.
    Kızılay diyorum başka bişey demiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökhan Çetin

Kızılay diyorum başka bişey demiyorum

Alıntıları Göster
    Ankara çok iyi bir il sosyal aktivite fazladır ama pahalı bir şehir
  • Ardahanlıyım ana doğdum doğalı Ankaralıyım bence İstanbul,İzmir falan ele alındığında Ankara en iyisidir semtler hakkında bilgi istersen pm atabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefon pasajı filan vardı ankara da
  • Güzeldir Ankara, neresine taşınıyorsunuz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    izmir buca nasıl bir yer
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaptansparrow1

telefon pasajı filan vardı ankara da
    Güzel şehirdir, batısı sakindir ama doğu tarafı biraz bunaltır. Denizimiz olmadığı için bol bol büyük yapay göllü parklar yaptırdı Melihcim. B arada yapay palmiye ağacı getirdiydi kaldırdı geri Bence Ankara'da mutlu olursun. Ben Ankara'lıyım ve önümüzde ki ay İstanbul'a yerleşiyorum
  • Ankara'da her turlu ortam vardir

• quote:

Orijinalden alıntı: IJessicaAlbaI

Ankara'da her turlu ortam vardir
    Deniz yok, onun dışında aradığın her şey var.
  • Hayırmı gardaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ǤЅ

Deniz yok, onun dışında aradığın her şey var.

Alıntıları Göster
    neresine?
  • quote:

aynen katılıyorum HER TÜRLÜ ortam var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brownyea

quote:

aynen katılıyorum HER TÜRLÜ ortam var

Alıntıları Göster
    Sosyal bir insansan adapte olmakta sorun çekmezsin.Çoğu ile göre yaşanabilir bir şehir bence ankara.

• Batikentte oturuyorum eger samimi,cocukluk arkadasin varsa guzel yoksa degil halkinin cogu(daha dogrusu ogrencileri) populer kulturun kurbani tipler.kulturel-tarih olarak bir ankara kalesi var guzel.Kisacasi ben fazla sevmiyorum ama avmlerde gezmeyi cok seviyorsan seversin

• quote:

Orijinalden alıntı: RadioheadTR

Batikentte oturuyorum eger samimi,cocukluk arkadasin varsa guzel yoksa degil halkinin cogu(daha dogrusu ogrencileri) populer kulturun kurbani tipler.kulturel-tarih olarak bir ankara kalesi var guzel.Kisacasi ben fazla sevmiyorum ama avmlerde gezmeyi cok seviyorsan seversin
    ben eve bağımlı bir insanım ama kendimi çabuk sevdirebiliyorum oyüzden sorun yaşıyacağımı sanmıyorum
  • Izmir ve Istanbuldan daha iyi diyenler olmus, ankara disina cikmanizi tavsiye ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: kaptansparrow1

ben eve bağımlı bir insanım ama kendimi çabuk sevdirebiliyorum oyüzden sorun yaşıyacağımı sanmıyorum

Alıntıları Göster
    Ben memnunum her türlü yaşama ayak uydurabilen bir şehir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend.

Izmir ve Istanbuldan daha iyi diyenler olmus, ankara disina cikmanizi tavsiye ediyorum.

izmir ve istanbuldan kesinlikle daha güzel bende antalyada oturuyorum fırsat buldukça gidiyorum ankaraya yarın gece tekrar gidicem mesela kışın havası kirli onun haricinde güzel şehir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-75E5D0A4D

quote:

Orijinalden alıntı: Legend.

Izmir ve Istanbuldan daha iyi diyenler olmus, ankara disina cikmanizi tavsiye ediyorum.

izmir ve istanbuldan kesinlikle daha güzel bende antalyada oturuyorum fırsat buldukça gidiyorum ankaraya yarın gece tekrar gidicem mesela kışın havası kirli onun haricinde güzel şehir

Alıntıları Göster
    Apaçisi kırosu kekosu boldur semtine göre değişir ama yenidoğan sincan buralardan uzak dur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.