Şimdi Ara

Ankara'yı iyi bilen biri var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba ben Ankara'ya gecen sene geldim ve açıkçası pek tanımıyorum burayı. Ankara'yı iyi bilen bi arkadas burada terkos Pasajı gibi bir yer varsa yardımcı olursa sevinirim. Bilmeyenler icin terkos Pasajı oldukça ucuz ve her türlü malın satıldığı İstanbul'da bi yer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ulus der susarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barış. -- 27 Ekim 2014; 12:31:41 >
  • Hangi kategori için pasaj veya dükkan bilgisi istiyorsun, cevaplayalım.
  • Teknoloji ise ulus

Not : Sadece teknoloji degil canta vs gibi seylerde bolca var ama ne aradigini soylersen daha iyi yardimci olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -BlitzCrank- -- 27 Ekim 2014; 12:49:11 >
  • Elektronik - Konya sokak
    Çanta - Çantacılar sokağı var Konya sokağın ortalarında bir yerde
    Giyim(?) - Çıkrıkçılar yokuşu ve Samanpazarı küçükken bayramlıklarımı buralardan alırdık

Kısacası ucuz alışveriş için ulusta dolaşmalısın ancak cüzdan ve anahtarları sağlama alarak gez
  • İtfaiye meydanınıda es geçmemek lazım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ch4ylak

Hangi kategori için pasaj veya dükkan bilgisi istiyorsun, cevaplayalım.

Ya hocam daha cok gençler icin böyle ucuz tshirt ler aksesuarlar tarzında seyler satan bir yer arıyorum.ama belirttiğim gibi ucuz ve bol cesit olması tercihimdir zira diger turlu avmlerden de alışveriş yaparım. Cevaplar icin tesekkür ederim bu arada

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ve en önemlisi tek gideceksen hava kararmadan önce hallet ne alacaksan sonra sıkıntı olabilir
  • Akşam Saat 8-9 civarı Kızılaydaki karanfile sokağa uğra tezgah kuran çok olur.

Şuan nerdesin bilmiyorum ama, metro çarşısını gez, sakarya, selanik ve izmir caddesini gez..

Ulusda daha çok apaçi diye tabir edilen mahlukatların giysileri mevcuttur, kalite namına hiçbirşey yok.
    Ama
    İlginç şeyler arıyorsan, ne olduğu farketmez diyorsan, birazda vakit geçirmek istiyorsan İtfaiye meydanını gez..
    Daha çok hafta sonları bit pazarı kurulur sabah vakti..

Elektroniğe ilgi duyuyorsan aradığın aramadığın her ürünü Ulus-Konya sokakda bulursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ch4ylak -- 27 Ekim 2014; 13:38:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ch4ylak

Akşam Saat 8-9 civarı Kızılaydaki karanfile sokağa uğra tezgah kuran çok olur.

Şuan nerdesin bilmiyorum ama, metro çarşısını gez, sakarya, selanik ve izmir caddesini gez..

Ulusda daha çok apaçi diye tabir edilen mahlukatların giysileri mevcuttur, kalite namına hiçbirşey yok.
    Ama
    İlginç şeyler arıyorsan, ne olduğu farketmez diyorsan, birazda vakit geçirmek istiyorsan İtfaiye meydanını gez..
    Daha çok hafta sonları bit pazarı kurulur sabah vakti..

Elektroniğe ilgi duyuyorsan aradığın aramadığın her ürünü Ulus-Konya sokakda bulursun.

Hocam cok sağolasın ilgin icin ben cebecideyim oralara yakın olan veya kızılay civarlarında bildigin yerler var mı?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.