Şimdi Ara

ankarada en iyi dershane

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • can alıcı soruyu soruyorum hadi bakalım göreyim sizleri la

• up up
  • Usta yarını bekleyeydin keşke :)
  • sorma ya içime dert oldu zaten napıcaz bilmiyorum
  • fdd tek geçerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iskobiii

fdd tek geçerim.

eyvallah hocam yorum için biz de onu istiyoruz.iyi bir sınıfa da girebilirsek ne ala
  • quote:

Orijinalden alıntı: faruk1406

quote:

fdd tek geçerim.

eyvallah hocam yorum için biz de onu istiyoruz.iyi bir sınıfa da girebilirsek ne ala

kardeş iyi bir sınıfa denk gelmek çok zor özellikle ilk 10 sınıfa ama pek bir şey fark etmiyor gidince göreceksin orası bambaşka bir yer hayırlı olur inş.bu arada maltepe kale şubesine sakın gitme hatta hiç bir maltepeye gitme

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

fdd tek geçerim.

kardeş iyi bir sınıfa denk gelmek çok zor özellikle ilk 10 sınıfa ama pek bir şey fark etmiyor gidince göreceksin orası bambaşka bir yer hayırlı olur inş.bu arada maltepe kale şubesine sakın gitme hatta hiç bir maltepeye gitme

eyvallah hocam peki siz nasıl bir derece yaptınız finalle ? maltepeden çok dertliyim zaten hocam hiç sorma, zamanında oks döneminde gitmiştik resmen rezalet

• quote:

quote:

fdd tek geçerim.

Faruk kasma bu kdr iyi sınıfmış derece sınıfmış.Gideceksin müdüre,

Benim durum böyle böyle.Ben dershaneye öğrenmek için,eksiklerimi kapatmak için geliyorum diyeceksin.Ama araştırmalarıma göre herkes sizin dershaneninizin sadece derece sınıflarıyla ve ilk 3 sınıfla ilgilenildiklerini ve diğer öğrencileri takmayacaklarını söylediler.Benle ve benim sınıfımla ilgi göstermediğiniz taktirde paramı alır giderim diyeceksin.Dişi göster sonuncu sınıfta olsan bıle nasıl ılgılenıyorlar senle o zaman gor.Ama oyle aval aval kayıt olursan gecmıs olsun.yarın sen benden cvp bkle gulum.olmadı 2074 yılında tekrar girer mutluluklar dileriz...

• quote:

quote:

quote:

quote:

fdd tek geçerim.

eyvallah hocam peki siz nasıl bir derece yaptınız finalle ? maltepeden çok dertliyim zaten hocam hiç sorma, zamanında oks döneminde gitmiştik resmen rezalet

pm gönderdim

• quote:

Orijinalden alıntı: mr.pwn3d

quote:

quote:

fdd tek geçerim.

Benim durum böyle böyle.Ben dershaneye öğrenmek için,eksiklerimi kapatmak için geliyorum diyeceksin.Ama araştırmalarıma göre herkes sizin dershaneninizin sadece derece sınıflarıyla ve ilk 3 sınıfla ilgilenildiklerini ve diğer öğrencileri takmayacaklarını söylediler.Benle ve benim sınıfımla ilgi göstermediğiniz taktirde paramı alır giderim diyeceksin.Dişi göster sonuncu sınıfta olsan bıle nasıl ılgılenıyorlar senle o zaman gor.Ama oyle aval aval kayıt olursan gecmıs olsun.yarın sen benden cvp bkle gulum.olmadı 2074 yılında tekrar girer mutluluklar dileriz...

eyvallah paşam bekliyorum haberlerini

• Butik dersanelere bak 5-10 kişilik oluyor.nesibe aydın,jale tezer(nesibenin çakması diyorlar ne kadar doğru bilemem)
    bunların yanında final fem hikaye bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.pwn3d

quote:

quote:

fdd tek geçerim.

fdd öyle şey olmaz. hakkın neyse orda olursun

• quote:

Orijinalden alıntı: Mete321

Butik dersanelere bak 5-10 kişilik oluyor.nesibe aydın,jale tezer(nesibenin çakması diyorlar ne kadar doğru bilemem)

hikaye olmasına hikaye tabi de 10 bin gibi bir mevla dershaneye bayılmam öyle olsaydı özel üniversiteye giderdim daha rahat
  • http://forum.donanimhaber.com/m_62736656/tm.htm

ankaranın en sağlam dersanesiymiş bi bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: arifane377

http://forum.donanimhaber.com/m_62736656/tm.htm

ankaranın en sağlam dersanesiymiş bi bak

hehehehe

• fdd-fem-sınav-açı bu dershanelerde mezun grupları kaçar sınıflık bilen arkadaşlar var mı ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mete321

Butik dersanelere bak 5-10 kişilik oluyor.nesibe aydın,jale tezer(nesibenin çakması diyorlar ne kadar doğru bilemem)

hikaye olmasına hikaye tabi de 10 bin gibi bir mevla dershaneye bayılmam öyle olsaydı özel üniversiteye giderdim daha rahat

Hocam siz ankaradaki en iyi dersaneleri sordun bende cevapladım.bütce belirtmemişsin yani.
    Bence sen biraz araştır bide bütçen ne ben 11 e geçtim ama bi butik dersaneye kaydoldum.kuzenim sayesinde kuzenim tanıdık sayasinde 3 e kaydoldu(12.sınıf)

• bilim de iyidir
  • Kimse de dememiş nesibe aydın diye... :-D

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.