Şimdi Ara

ankarada gece avmye araç bırakmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
6.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ankarada gece mesa plaza veya cepa kentpark buraların otoparkına araç bırakmak sıkıntı olur mu?

• Cepa Kentpark bana da lazım, takip, up
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carbon Fiber

Cepa Kentpark bana da lazım, takip, up
    Bikaç kereden sorun olmaz ama sürekli bırakıyorsanız, polise bildirirler. Süpheli araç diye.

• Umarım burayı hırsızlar da takip etmiyordur...

• quote:

Orijinalden alıntı: e-rose

Umarım burayı hırsızlar da takip etmiyordur...

• quote:

Konu kilit :))))
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.R.O

quote:

Konu kilit :))))

yahu kapalı otoparka hırsız gece girmez herhalde. girer mi yoksa ?

Aslında bu sorunun cevabını bende merak ediyorum. Zira, gece otobüs ile aşti'ye gelip cepa'ya kadar taksi sonra aracımıza geçebiliriz..

NOT: bu mesajı yazarken aklıma geldi. Gece aracı oraya bırakırsak biz almaya geldiğimizde hırsız muamelesi görebiliriz...

• quote:

Ben çok iyi bilmiyorum o civarı acaba bu alışveriş merkezlerinin etrafında ara sokak v.s oralara araç bırakabilirmiyiz acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chem06

quote:

Ben çok iyi bilmiyorum o civarı acaba bu alışveriş merkezlerinin etrafında ara sokak v.s oralara araç bırakabilirmiyiz acaba.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar yaşamkent ışıkların orada olur bana oralarda aracı gece bırakabileceğim yerler var mı acaba?

Birde sabah 8:30 da cepanın ordan anadolu bulvarından ostime gideceğim trafik durumu nasıl bu saatlerde orada?

• quote:

Orijinalden alıntı: arifomer

Bikaç kereden sorun olmaz ama sürekli bırakıyorsanız, polise bildirirler. Süpheli araç diye.

Peki bu lokasyonun etrafında ara sokaklar felan var mıdır bırakabileceğimiz biryer.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: arifomer

Peki bu lokasyonun etrafında ara sokaklar felan var mıdır bırakabileceğimiz biryer.

Alıntıları Göster
    cepaya kuzenim aveoyu bırakmıştık tüplü kapalıya. Bizden ruhsat fotokopisi istemişlerdi sadece. Dünde aynı konuyu başka biri açmıştı onada aynı şeyleri yazdım Güvenlikçi emniyette plakanız bulunur park edip giden araçların plakalarını emniyete bildiriyoruz gibi bişiler dediler ama biz yinede bıraktık. 1 gün kaldı sonra aldık aracı . Cepa da kapalı otoparkta çalınma gibi bir durum çok da zannetmiyorum çünkü otoparkıda kilitliyorlar ama bellide olmaz .

• quote:

Orijinalden alıntı: mob411

cepaya kuzenim aveoyu bırakmıştık tüplü kapalıya. Bizden ruhsat fotokopisi istemişlerdi sadece. Dünde aynı konuyu başka biri açmıştı onada aynı şeyleri yazdım Güvenlikçi emniyette plakanız bulunur park edip giden araçların plakalarını emniyete bildiriyoruz gibi bişiler dediler ama biz yinede bıraktık. 1 gün kaldı sonra aldık aracı . Cepa da kapalı otoparkta çalınma gibi bir durum çok da zannetmiyorum çünkü otoparkıda kilitliyorlar ama bellide olmaz .

peki kapalıya değilde dışarı bıraksak acaba gece başka bırakanlarda varmıdır acaba?
    yada etrafta biryer bulabilirmiyiz güvenli bu civarda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chem06 -- 16 Şubat 2014; 10:26:38 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mob411

peki kapalıya değilde dışarı bıraksak acaba gece başka bırakanlarda varmıdır acaba?
    yada etrafta biryer bulabilirmiyiz güvenli bu civarda?

aracınızı sürekli yada sık sık bırakıcaksanız bir tane direksiyon kilidi alın park ettiğinzde onu takın kafanız biraz daha rahat olur ayrıca kentpark cepa avm nin orta kısmı bildiğim kadarıyla çok karanlık kalıyor. Aydınlık ve tenha olmayan bir yer bulmak lazım. Kentparkın arka kısmında evler var belki oralar olabilir yada söğütözü tarafında bir yere konulabilir. Tobb hastanesinin yakınına yada karşısına park edilebilir. Armada önünde taksiciler var taksi durağı vardı orda galiba orası olabilir yada bu reis otomotivin hyundai neziroğlunun oralar olabilir gerçi benzinlik ne kadar güvenli olur bilmiyorum .Yinede çok fazla bırakmayın oralarda arabayı bence nolur nolmaz

• Hocam Kesinlikle Kamera Olup Olmadığını Sorun , Ankara Eryaman Göksu Avm'de Aracımın Camı Kırılıp Çantam Çalındı ve Otoparkta Kamera Olmadığı Ortaya Çıktı.Ne Bir İz Bulundu Nede Bir Haber Tüm Belgeleri Yeniden Çıkarttım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEKLER

Hocam Kesinlikle Kamera Olup Olmadığını Sorun , Ankara Eryaman Göksu Avm'de Aracımın Camı Kırılıp Çantam Çalındı ve Otoparkta Kamera Olmadığı Ortaya Çıktı.Ne Bir İz Bulundu Nede Bir Haber Tüm Belgeleri Yeniden Çıkarttım.
    Panora'da 2 kez alkollü olduğum için bırakmak zorunda kalmıştım, hiç bir şey olmadı. Sonraki gün gelip aldım, ne bir güvenlik geldi ne de bir not bırakılmıştı. Mutlaka gelip bakarlar aracı neden bırakmış diye ancak problem çıkaracaklarını sanmıyorum. Armada'nın otoparkında haftalarca bırakılan araçlar oluyor. Sıkıntı çıkarmıyorlar anladığım kadarıyla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FirstClass -- 16 Şubat 2014; 10:49:52 >
  • istinyepark'a aracı 1 haftalığına bırakacaktım, otopark istinyepark'ta ücretsizdir. güvenlik görevlisine bıraksam sorun olur mu bir yere bildirim yapmalıyım dediğimde beni otopark yönetimine gidip bildirin yoksa aracını çekerler dedi. yani bildirdiğin durumlarda sorun olmuyor, zaten arkadaşta demiş şüpheli araç diye trafiğe bildirirler.
  • quote:

Hocam Kesinlikle Kamera Olup Olmadığını Sorun , Ankara Eryaman Göksu Avm'de Aracımın Camı Kırılıp Çantam Çalındı ve Otoparkta Kamera Olmadığı Ortaya Çıktı.Ne Bir İz Bulundu Nede Bir Haber Tüm Belgeleri Yeniden Çıkarttım.

çantanız dışardan bakıldığında görülebilir yerde miydi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

Hocam Koltuğun Üstünde Unuttuk Normalde Bırakmazdık Fakat Bir Defa Oldu Adamlar Zaten Mesken Tutmuşlar , Biliyorlar Kamera Olmadığını Kaç Kere Olmuş Ama Avm Gelir Yok Deyip Halen Taktırmıyormuş.Aklınızda Olsun Göksu AVM'de Kapıya Yakın Yerlere Park Edin Arkalara Doğru Gittikçe Işık Sayısı Azalıyor ve Kamera Yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TEKLER -- 16 Şubat 2014; 12:32:28 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

Hocam Koltuğun Üstünde Unuttuk Normalde Bırakmazdık Fakat Bir Defa Oldu Adamlar Zaten Mesken Tutmuşlar , Biliyorlar Kamera Olmadığını Kaç Kere Olmuş Ama Avm Gelir Yok Deyip Halen Taktırmıyormuş.Aklınızda Olsun Göksu AVM'de Kapıya Yakın Yerlere Park Edin Arkalara Doğru Gittikçe Işık Sayısı Azalıyor ve Kamera Yok.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar peki sabah 8:30 da cepanın ordan anadolu bulvarından ostime giderken trafik nasıl oluyor?

• quote:

Arkadaşlar peki sabah 8:30 da cepanın ordan anadolu bulvarından ostime giderken trafik nasıl oluyor?

gimat ın orda alt geçit inşaatı var orada biraz tıkanık oluyor. sonrası boş
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.