Bildirim
ankarada lol oynayabilceğim internet cafe
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Otogari bilemem ama kizilayda chatlak ve meram guzel mekanlar -
Her internet kafede oynarsın rahatquote:
Orijinalden alıntı: CrimsonTLC
Otogari bilemem ama kizilayda chatlak ve meram guzel mekanlar -
Meramda oyna Meramin 2. Kata cik gir kapidan sola don ordaki pclerden birine cok -
otogardan çık konya yoluna az ilerde eskşehir yolu kesiyor oraya in sola devam et ğst geçitten karşıya geç dışişleri falan var orda dış işleri ile sayıştayın arasından gir parkı geç cadde çıkcak cadeyi de geç az iilerde a101 var az ilersinde de sesa internet cafequote:
Orijinalden alıntı: zileantek
Her internet kafede oynarsın rahat
Alıntıları Göster -
Gardaş la burası Angara istediğin internet kafe olsun arkadaşın söylediği sesa internet cafe iyidirquote:
Orijinalden alıntı: bursalıtimsah
otogardan çık konya yoluna az ilerde eskşehir yolu kesiyor oraya in sola devam et ğst geçitten karşıya geç dışişleri falan var orda dış işleri ile sayıştayın arasından gir parkı geç cadde çıkcak cadeyi de geç az iilerde a101 var az ilersinde de sesa internet cafe
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: Laminon
Meramda oyna Meramin 2. Kata cik gir kapidan sola don ordaki pclerden birine cok
Lan aynısını bende yapıyorum demekki benden başka yapanlarda varmış bi arkimle ben yapıyoz sanıyodum -
Teşekkürler sesa yakin gibi -
Sesa guzeldir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnnieADC -- 25 Ağustos 2014; 0:20:50 > -
Terminale yakın arıyorsan balgat civarında bakman lazımquote:
Orijinalden alıntı: AnnieADC
Sesa guzeldir
Edit: la gardaş lol oynuyacağına git balgatta terminalede yakındır kukla kebapta bi iskender ye keyfine bak üstüne birde künefe ye gitsin çok güzeldir orası.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tlhsbt -- 25 Ağustos 2014; 0:29:34 > -
quote:
Orijinalden alıntı: mmcena
Otogari bilemem ama kizilayda chatlak ve meram guzel mekanlar
chatlak nedir ya -
quote:
Orijinalden alıntı: AlpFatih
quote:
chatlak nedir ya
Ankarnın en ıyı cafesı?
-
Keko kafequote:
Orijinalden alıntı: IQunaaquote:
quote:
chatlak nedir ya
Ankarnın en ıyı cafesı?
Alıntıları Göster
-
kizilay -
Bana gore en iyisi chatlak belki yillardir gittigim icindir bilmiyorum ama cidden iyidir onun disinda meramda guzeldir 2.kat.chatlak pahalidir ama.Ankaray ile 10 15 dk astiye
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaknafeinss -- 25 Ağustos 2014; 2:57:38 > -
Lol olmayan net kafe olduğunu sanmam.quote:
Orijinalden alıntı: zaknafeinss
Bana gore en iyisi chatlak belki yillardir gittigim icindir bilmiyorum ama cidden iyidir onun disinda meramda guzeldir 2.kat.chatlak pahalidir ama.Ankaray ile 10 15 dk astiye -
quote:
quote:
chatlak nedir ya
Ankarali olmayan bilmez qnq
-
Chatlak ın isminin ergensi durduğuna bakma sağlam bi cafedir zaten açılalı yıllar yılı olduğu için ismi öylequote:
Orijinalden alıntı: CrimsonTLCquote:
quote:
chatlak nedir ya
Ankarali olmayan bilmez qnq
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: zaknafeinss
Bana gore en iyisi chatlak belki yillardir gittigim icindir bilmiyorum ama cidden iyidir onun disinda meramda guzeldir 2.kat.chatlak pahalidir ama.Ankaray ile 10 15 dk astiye
Ne kadar chatlakta 1 saat ? -
quote:
Orijinalden alıntı: tamer0505
quote:
quote:
chatlak nedir ya
Ankarnın en ıyı cafesı?
Ankaranin en iyi kafesinin adi chatlak olmamaliydi
Benzer içerikler
- işaretçi hassasiyetini arttır nedir
- pre ne demek
- troll nickler
- lol oyna tuşu çalışmıyor
- lol ekran çok yakın
- lol kaç gb
- riot mmorpg
- afk nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X