Şimdi Ara

Playstation Cafe İşletiyorum Soruları Alayım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
5
Favori
19.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elimden geldiğince cevap vermeye çalışacağım

• Kaçan Aşık kullanıcısına yanıt
    Kaçan Aşık demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör
    Hayır cüro olarak gelir 10 bin tl
    ps5 cikinca 2 adet alacağız oyunlar felan masraf olacak kesinlikle .
    elektirik 600-700 TL arası
    yeğenim ile ortağız :)
    hiç olmadı olamazda zaten :)
    soğuk içecek satışı var ama tost yok hocam .
    Gelirin 20 bin olması için oyun bilgisayarı şart onuda playstation ile aynı dükkana koyamazsınız yasak çünkü .
  • Aylık ortalama net geliriniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-89183934B

Bu mesaj silindi.
    Hayır olmadı kendi memleketim de çevrem çok idi . Ama dükkan 5. ayından sonra tuttu diyebilirim.
    Çok sık gelen müşteriler ile artık ahbap olduk yani dışarda'da zaman geçiriyoruz . Yaşlarımız genellikle aynı olduğu için
  • quote:

Orijinalden alıntı: progressive overload

Aylık ortalama net geliriniz?
    9-12 bin tl arası değişiyor hocam
  • işi kurarken ne kadar harcama yaptın aşağı yukarı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dumb Truck

işi kurarken ne kadar harcama yaptın aşağı yukarı?
    120 bin TL hocam 😊

• Aylık net kâr ne civarda hocam? Vergi ve gider sonrası.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Aylık net kâr ne civarda hocam? Vergi ve gider sonrası.
    giderlerimiz fazla hocam kol bakımları , malzeme almak , vergi osu busu derken her ay 2,5-3 bin tl giderimiz var .
  • saati ne kadar

hangi şehir

maç bitmeden kaldırıyor musunuz maçın bitmesini bekliyor musunuz :D

sorunları neler mesela siz 120 harcamışsınız en az maliyetle kaça kurulabilir ve aylık 10 bin getirir genç bir girişimciye tavsiye eder misiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mq8 F9Brute

giderlerimiz fazla hocam kol bakımları , malzeme almak , vergi osu busu derken her ay 2,5-3 bin tl giderimiz var .

Alıntıları Göster
    En çok arıza çıkaran ve maliyet doğuran kollar zaten hocam. Allah işinizi rast getirsin. Selamlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CD88C7FAD

saati ne kadar

hangi şehir

maç bitmeden kaldırıyor musunuz maçın bitmesini bekliyor musunuz :D

sorunları neler mesela siz 120 harcamışsınız en az maliyetle kaça kurulabilir ve aylık 10 bin getirir genç bir girişimciye tavsiye eder misiniz
    Saat ücreti 7 TL yılbaşından sonra 8 TL olacak hocam . 3 kol 8, 4 kol 9 TL .
    tekirdağ
    Hayır maç bitmeden kaldırmıyoruz süresi dolan müşterimize süreniz doldu maçtan sonra kalkarsınız diyorum :)
    Sorun çok ses cıkaran müşteriler , oyunları ücreti iyi bir mekan için ps4 pro ve 165'' 4 k ekran şart 80'den aşşağısı kurtarmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

En çok arıza çıkaran ve maliyet doğuran kollar zaten hocam. Allah işinizi rast getirsin. Selamlar.

Alıntıları Göster
    Teşekkür ederim hocam . Selamlar
  • Adresi yazmayın dh üyeleri fiş kesmiyorsun diye vergi dairesine şikayet eder

• quote:

Orijinalden alıntı: Mq8 F9Brute

Saat ücreti 7 TL yılbaşından sonra 8 TL olacak hocam . 3 kol 8, 4 kol 9 TL .
    tekirdağ
    Hayır maç bitmeden kaldırmıyoruz süresi dolan müşterimize süreniz doldu maçtan sonra kalkarsınız diyorum :)
    Sorun çok ses cıkaran müşteriler , oyunları ücreti iyi bir mekan için ps4 pro ve 165'' 4 k ekran şart 80'den aşşağısı kurtarmaz

Alıntıları Göster
    günde kaç saat çalışıyorsunuz kaçtan kaça açık ve yorucu-sıkıcı mı

çünkü biz burada düşük standartlara baya alışmışız demek ki tvler filan kesinlike 165 ekran 4k değil hatta bazı masalarda 99 ekran bile var saati 10 TL(2 kol, 4 kol 13-15 filan patlıyor) kolların yarısı Allah'a emanet :D ona rağmen sürekli full İstanbuldayım ben de

diğer cevaplarınız için de teşekkürler hocam Allah bol ve hayırlı kazanç versin

• quote:

Orijinalden alıntı: hukukturan

Adresi yazmayın dh üyeleri fiş kesmiyorsun diye vergi dairesine şikayet eder
    Tüm kurallara uyuyoruz ve denetleniyoruz herhangi bir sorun olmaz hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CD88C7FAD

günde kaç saat çalışıyorsunuz kaçtan kaça açık ve yorucu-sıkıcı mı

çünkü biz burada düşük standartlara baya alışmışız demek ki tvler filan kesinlike 165 ekran 4k değil hatta bazı masalarda 99 ekran bile var saati 10 TL(2 kol, 4 kol 13-15 filan patlıyor) kolların yarısı Allah'a emanet :D ona rağmen sürekli full İstanbuldayım ben de

diğer cevaplarınız için de teşekkürler hocam Allah bol ve hayırlı kazanç versin

Alıntıları Göster
    12 saat çalışıyorum hocam 6 saat yeğenim bakıyor 6 saat ben. Sıkıcı olmuyor arkadaşlar felan yolu düştükçe uğruyor sohbet muhabbet maç oynar iken zaman akıp gidiyor . Çok sıkılır isem ben tek oynuyorum

Teşekkür ederim hocam Allah razı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mq8 F9Brute -- 30 Ağustos 2019; 1:19:49 >

• Hangi ilçedesiniz bilmiyorum ama küçük yerlerin çoğunda ps kafeler kalitesiz eğer kaliteyi sağlamışsanız büyük ihtimalle tutturursunuz. Mesela anneannemin oturduğu yerde 1 tane ps kafe var adam 2 tane makine almış 3. yü almıyor. Biri gelip 4 makine ile küçük kafe açsa batacak Kolay gelsin :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ByLorem_54

Hangi ilçedesiniz bilmiyorum ama küçük yerlerin çoğunda ps kafeler kalitesiz eğer kaliteyi sağlamışsanız büyük ihtimalle tutturursunuz. Mesela anneannemin oturduğu yerde 1 tane ps kafe var adam 2 tane makine almış 3. yü almıyor. Biri gelip 4 makine ile küçük kafe açsa batacak Kolay gelsin :)
    Türkiye standartlarının üzerindeyiz hocam çok şükür baya para gömdük çünkü çok şükür 1. sene oldu 5. aydan sonra dükkan tuttu hocam Teşekkür ederim
  • Şuan hala çalışıyorum sanırım yeni sorular gelene kadar bir fifa 19 online oynarım

Her masamızda psn plus mevcuttur
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.