Şimdi Ara

Playstation Cafe İşletiyorum Soruları Alayım ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
5
Favori
19.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • masraflari dustukden sonra mi geliriniz 10 bin tl ?

ps5 cikinca upgrade ederken baya bir masraf olucak ?

elektirik masrafiniz nedir ?

yigene maas ne kadar veriyorsunuz :)

ariza cikaran musteriler oluyormu hic ?

tost gazoz soda sadisi vs yapiyormusunuz ?

geliri 20 bin tl ye cikarmak icin ne yapmak lazim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaçan Aşık

masraflari dustukden sonra mi geliriniz 10 bin tl ?

ps5 cikinca upgrade ederken baya bir masraf olucak ?

elektirik masrafiniz nedir ?

yigene maas ne kadar veriyorsunuz :)

ariza cikaran musteriler oluyormu hic ?

tost gazoz soda sadisi vs yapiyormusunuz ?

geliri 20 bin tl ye cikarmak icin ne yapmak lazim ?
    Hayır cüro olarak gelir 10 bin tl
    ps5 cikinca 2 adet alacağız oyunlar felan masraf olacak kesinlikle .
    elektirik 600-700 TL arası
    yeğenim ile ortağız :)
    hiç olmadı olamazda zaten :)
    soğuk içecek satışı var ama tost yok hocam .
    Gelirin 20 bin olması için oyun bilgisayarı şart onuda playstation ile aynı dükkana koyamazsınız yasak çünkü .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mq8 F9Brute -- 30 Ağustos 2019; 1:57:57 >
  • İşleyen bir yerde PS salonuna ortak olmak iyi bir yatırım mı?

Ps4 pes 2019 oynarken bundesliga çıkmıyor bayer münih peru liginde adı değişik bir takım olarak buluyorum bu sorunla karşılaşınca nasıl kendim çözebilirim?

Geçen kronometre açtık 7.5 lira alması gerekirken 8 lira aldı adam burada müşteri olarak ne yapmamız gerekir? (Bu yaz 30 kere gitmişizdir her seferinde küsüratsız ücretler ödedik.)

Fıfa mı Pes mi neden?

Ps4 kiralamak Amasyada 40 lira sizce uygun mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgill -- 30 Ağustos 2019; 1:4:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yere dusen kollari napiyorsunuz

• Kol çalan oluyomu hocam veya CD

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ps oyunlarını kardeşlikle alıp Psn oturumu açıyor musunuz veya Disk ile mi çalıştırıyorsunuz. Çoğu cafede disk ile oynanıyor oyunlar. Psn oyunları daha ucuza gelmiyor mu ?
  • Elektrik ücreti aylık 600-700 ise bedava neredeyse hocam. ben hep çok büyük miktarlar ödenir diye düşünürdüm. Tost satmadığınız iyi olmuş zaten o yağlı ellerle kolları çok tutan olurdu. Nacizane ufak bir tavsiye gelirinizi artırmak isterseniz soğuk sandviç tarzı atıştırmalıklar ekleyebilirsiniz ya da içeceklerin yanına giden bisküvi,gofret tarzı vs iyi olur bence. Biz arkadaşlarla ne zaman gitsek boğazımız durmuyor, içeceklerin yanına mutlaka atıştırmalık abur cubur söylüyoruz hep.

Allah bol kazançlar,bol müşteriler nasip etsin.
  • İstanbul'da oturuyorum benim gezip gördüğüm PS Cafeler arasında sizin anlattığınız standarta sahip bir cafe göremedim henüz.
    Ya fifa atasım geliyor arkadaşlar gelmiyor bazen tek oynamak istiyorsun oynayamıyorsun niye çünkü psn plus yok cafelerde , çoğu da kırık zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Osiris34

yere dusen kollari napiyorsunuz
    Müşteri alıp oynamaya devam ediyor hocam 😂

• quote:

Orijinalden alıntı: Ucuzcufiko

Kol çalan oluyomu hocam veya CD
    Hayır hocam zaten yeni gelen müşteriyi takip ediyoruz . Sabit müşteriyi tanıyoruz zaten 😊 hiç başıma gelmedi inşallah gelmez 😊 oyunlar digital sürüm 👍

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mq8 F9Brute -- 30 Ağustos 2019; 3:38:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Korgeneral1071

Ps oyunlarını kardeşlikle alıp Psn oturumu açıyor musunuz veya Disk ile mi çalıştırıyorsunuz. Çoğu cafede disk ile oynanıyor oyunlar. Psn oyunları daha ucuza gelmiyor mu ?
    Hocam oyunlar digital sürüm kardeşlik var 👍 ama kardeşlik iyiki var 👍 evet ama daha çok indirim kovaliyoruz pes fifa NBA serisinde direk alıyoruz 11 Eylül'de pes 20 bizde olmak zorunda yapacak bir şey yok 👍

• quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim0674

Elektrik ücreti aylık 600-700 ise bedava neredeyse hocam. ben hep çok büyük miktarlar ödenir diye düşünürdüm. Tost satmadığınız iyi olmuş zaten o yağlı ellerle kolları çok tutan olurdu. Nacizane ufak bir tavsiye gelirinizi artırmak isterseniz soğuk sandviç tarzı atıştırmalıklar ekleyebilirsiniz ya da içeceklerin yanına giden bisküvi,gofret tarzı vs iyi olur bence. Biz arkadaşlarla ne zaman gitsek boğazımız durmuyor, içeceklerin yanına mutlaka atıştırmalık abur cubur söylüyoruz hep.

Allah bol kazançlar,bol müşteriler nasip etsin.
    Aynen hocam haklısınız çikolata ikram Çizi kek vs var soğuk sandviç Ekim 1-4 arası yapacağımız tadilat ile beraber gelecek .
    Bizim isteğimiz her 1 senede bir yenilik yapmak 👍

• quote:

Orijinalden alıntı: Atmaca.

İstanbul'da oturuyorum benim gezip gördüğüm PS Cafeler arasında sizin anlattığınız standarta sahip bir cafe göremedim henüz.
    Ya fifa atasım geliyor arkadaşlar gelmiyor bazen tek oynamak istiyorsun oynayamıyorsun niye çünkü psn plus yok cafelerde , çoğu da kırık zaten
    Teşekkürler hocam pes 19 kadrosuna yama dahi gelmeyecek orjinalligi bozmuyoruz 👍

• Yere dusen musterileri ne yapiyorsunuz

Ps cafeyi acarken harcadiginiz miktari ne kadar zaman da telafi ettiniz ve su an kâr mi elde ediyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: matarakasuka

Yere dusen musterileri ne yapiyorsunuz

Ps cafeyi acarken harcadiginiz miktari ne kadar zaman da telafi ettiniz ve su an kâr mi elde ediyorsunuz
    Heyecanlanmayin fazla diyoruz hocam 😂😂

Hayır hala karda değiliz 👍😊

• Mq8 F9Brute kullanıcısına yanıt
    Tahminen kac yilda kâr a geciliyor

• Hocam PS işine girmeye nasıl karar verdiniz ?

Sermayenizi yatırmışsınız , her iş risklidir fakat bu tür işlerin riski haliyle daha fazla oluyor. Düşüncelerimi aktarırken doğru kelimeleri seçemiyorum mazur görün , siz neye güvendiniz okey ben bu işi yapar para da kazanırım dediniz ?

Açıklarsanız sevinirim çünkü işinizin ehlisiniz kusursuz şekilde yapmaya çalışıyorsunuz fikirleriniz önem teşkil ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: matarakasuka

Tahminen kac yilda kâr a geciliyor
    bir 5 ay daha var hocam
  • bu işte baya bir net kâr kalıyor sizin actiginiz yer biraz kasaba tarzi bi yer sanırım istanbul besiktas gibi yerlerde en az 70 80k gelir 40k falan net kar kaliyor deli para
    bilgisayar ve ps4 neden ayni anda koyulmuyor neden yasak

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.