Şimdi Ara

Playstation Cafe İşletiyorum Soruları Alayım ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
5
Favori
19.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Atmaca.

Hocam PS işine girmeye nasıl karar verdiniz ?

Sermayenizi yatırmışsınız , her iş risklidir fakat bu tür işlerin riski haliyle daha fazla oluyor. Düşüncelerimi aktarırken doğru kelimeleri seçemiyorum mazur görün , siz neye güvendiniz okey ben bu işi yapar para da kazanırım dediniz ?

Açıklarsanız sevinirim çünkü işinizin ehlisiniz kusursuz şekilde yapmaya çalışıyorsunuz fikirleriniz önem teşkil ediyor.
    Dükkanımı boş tutmak yerine güzel bir iş kurup en azından iş yerim olsun diye bir atılımda bulunmak istedim benim yaşadığım yerde va cafe var idi hatta 7-8 adet idi batar isem en azından makineleri satar paramı toplarım diyerek atıldık bu işe daha çok çevreme güvendim diyeyim . Estağfurullah hocam ne mazuru . Benim yaşadığım şehir 160 bin nufusa sahip ama yaşadığım şehir benim şehrim ister istemez merhaba merhaba derken büyük bir çevreye sahip oluyorsunuz. Dükkan ile beraber çok daha büyük çevreye sahip olduk bu reklam ile olmadı güler yüzümüz ve işimizde iyi olduğumuz için oldu yani kulaktan kulağa duyularak büyüdük

• quote:

Orijinalden alıntı: since2002

bu işte baya bir net kâr kalıyor sizin actiginiz yer biraz kasaba tarzi bi yer sanırım istanbul besiktas gibi yerlerde en az 70 80k gelir 40k falan net kar kaliyor deli para
    bilgisayar ve ps4 neden ayni anda koyulmuyor neden yasak
    Ruhsatları farklı hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcgill

İşleyen bir yerde PS salonuna ortak olmak iyi bir yatırım mı?

Ps4 pes 2019 oynarken bundesliga çıkmıyor bayer münih peru liginde adı değişik bir takım olarak buluyorum bu sorunla karşılaşınca nasıl kendim çözebilirim?

Geçen kronometre açtık 7.5 lira alması gerekirken 8 lira aldı adam burada müşteri olarak ne yapmamız gerekir? (Bu yaz 30 kere gitmişizdir her seferinde küsüratsız ücretler ödedik.)

Fıfa mı Pes mi neden?

Ps4 kiralamak Amasyada 40 lira sizce uygun mu?
    İlk sorunuza bir şey diyemem hocam ne desem elde kalır çünkü .

pes 19'da yama ile bu olay çözülür güzel yamalar var

yuvarlama yapmayı seven bir iş yeridir . Bizde yapıyoruz mesela ama 7.5 TL ise 7 TL alıyoruz n

Her ikisinde de iyiyim . Grafik fifa oynanış pes derim ben . Pes ve fifa'da takımlarım inter'dir :)

Kiralama işine biz girmiyoruz bu konuda bir şey diyemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mq8 F9Brute -- 30 Ağustos 2019; 4:38:14 >

• O kadar paraya baska is dusundunmu mesela bende fotograf studyosu dusunuyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakuk

O kadar paraya baska is dusundunmu mesela bende fotograf studyosu dusunuyorum
    Düşünmedim hocam iyikide düşünmemişim :) Sizin hakkınızda da hayırlı olmasını dilerim
  • Beyler yarın sorularınızı yanıtmalamak üzere şimdilik hoşçakalın bana müsade
  • Hocam öncelikle hayırlı olsun, bol kazançlar. Sorulara geçeyim; Kaç makineniz var ve modeller nedir, dükkan kaç m2, sadece pes fifa nba mi var, makinelerde hangi oyunlar var, masa kontrolünü akınsoft falan hangi program ile yapıyorsunuz, tv ler tam olarak hangi model ? Aklima geldikçe yazarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mq8 F9Brute kullanıcısına yanıt
    Bi dakka bi dakka NEY
    Ney nasıl yasak?
    Ve helal olsun kalite iş yapıyorsunuz.

• Pes mi daha çok oynanıyor? Fifa mı

• Tahmini masrafı düşüneyim.
    PS4'ün 15 tanesi kabuldür. Tanesi 800'den iş görür. Bu da 12.000 TL eder.
    60 kol alsan tanesi 200 TL buradan da 12.000 TL.
    Ayda 5 kol bozulsa 6 ayda bir 30 kol alsan 6.000 TL masraf.
    15 PS4'ün PSN Plus için konsollar arası kardeşlik yapsan yıllık 150'den 8 PSN Plus 1.200 TL senelik.
    Oyunları kodla kardeşlikle tanesi 200'den çaksan 10 oyun 8 hesap 80*200=16.000 TL
    Dükkanı 100.000'e bıraksalar
    Ayda 600 senede 7.200 elektrik parası
    Senede 1.000 TL su parası
    Basit bilgisayar(baş için) 1.000 TL
    Koltuklar var 60 koltuk tanesi 500 desek 30.000! TL
    Masalar 5.000 TL
    Işıklandırma 1.000 TL
    Televizyonlar 15 televizyon desek basit 60" AOG felan olsa tanesi 1.000'den 15.000 TL
    Hesaplasam
    İlk sene 204.400 TL'ye yakın masraf çıkar şimdi kursan.
    Uf uf iyi para.

• Güvenlik ve hırsızlık için kamera sistemi kurun. Paradan kesinlikle kaçmayın, işletmeye çoluk çocuk geliyordur başınıza iş almayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mq8 F9Brute

Teşekkürler hocam pes 19 kadrosuna yama dahi gelmeyecek orjinalligi bozmuyoruz 👍

Alıntıları Göster
    forma,logo yaması yapsanız daha iyi değil mi? öyle daha çok müşteri çeker bence.

benim arkadaşta açacağım diyor. geçen hesap yaptım herşeyi çıkınca cebinde 4-5 bin lira para kalıyor. siz iki kişisiniz tahminen aylık kişi başı 3.5bin felan kalıyor. yeterli geliyor mı size?
  • Pes 20 fazla gelirse sec hesabı satın alabilirim sizden😂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gunpower-storm

Tahmini masrafı düşüneyim.
    PS4'ün 15 tanesi kabuldür. Tanesi 800'den iş görür. Bu da 12.000 TL eder.
    60 kol alsan tanesi 200 TL buradan da 12.000 TL.
    Ayda 5 kol bozulsa 6 ayda bir 30 kol alsan 6.000 TL masraf.
    15 PS4'ün PSN Plus için konsollar arası kardeşlik yapsan yıllık 150'den 8 PSN Plus 1.200 TL senelik.
    Oyunları kodla kardeşlikle tanesi 200'den çaksan 10 oyun 8 hesap 80*200=16.000 TL
    Dükkanı 100.000'e bıraksalar
    Ayda 600 senede 7.200 elektrik parası
    Senede 1.000 TL su parası
    Basit bilgisayar(baş için) 1.000 TL
    Koltuklar var 60 koltuk tanesi 500 desek 30.000! TL
    Masalar 5.000 TL
    Işıklandırma 1.000 TL
    Televizyonlar 15 televizyon desek basit 60" AOG felan olsa tanesi 1.000'den 15.000 TL
    Hesaplasam
    İlk sene 204.400 TL'ye yakın masraf çıkar şimdi kursan.
    Uf uf iyi para.
    60” 1000tl ??? Link verebilir misiniz

• 120 bine kurduğun iş net 10bin kar getiriyorsa gerçekten tebrik ederim. Biz o paranın yarısına deli gibi çalışıyoruz. Üstelik başkasına çalışıyoruz. Elimde 90bine yakın para var. Şeytan diyor git kendi işini yap ama yemiyor. Girişimcilik böyle bir şey işte

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Asıl para kiralamada diyorlar ne diyorsunuz? Kiralayan kayıplara karışırsa riskli değil mi bu iş?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mq8 F9Brute

Hayır cüro olarak gelir 10 bin tl
    ps5 cikinca 2 adet alacağız oyunlar felan masraf olacak kesinlikle .
    elektirik 600-700 TL arası
    yeğenim ile ortağız :)
    hiç olmadı olamazda zaten :)
    soğuk içecek satışı var ama tost yok hocam .
    Gelirin 20 bin olması için oyun bilgisayarı şart onuda playstation ile aynı dükkana koyamazsınız yasak çünkü .

Alıntıları Göster
    Gelir 10 bin masraf 3, iki ortagiz diyosunuz. Adam basi e-3.5 kalir. Daha bunun amortismani var yeni yatirimlar var. Çok cazip degil. O kadar insanla ugrasip, kendini o mekana baglamak icin cok dusuk bi gelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: besttrr

Gelir 10 bin masraf 3, iki ortagiz diyosunuz. Adam basi e-3.5 kalir. Daha bunun amortismani var yeni yatirimlar var. Çok cazip degil. O kadar insanla ugrasip, kendini o mekana baglamak icin cok dusuk bi gelir.

Alıntıları Göster
    aynı şeyi söyleyecektim ciro 10 binse net kalan olsa olsa 6bin. 2 ye böl 3bin.
    kardeş git tezgahtarlık yap 2000 garanti maaş.çoluk çocukla uğraşmazsın bence bu hesapta hata var.

• Ayda 3bin tl , 6 saat oturup çay içtiğin bir iş için güzel para.
    Hayırlı işler.

• Ayda 3bin tl , 6 saat oturup çay içtiğin bir iş için güzel para.
    Hayırlı işler.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.