Şimdi Ara

Playstation Cafe İşletiyorum Soruları Alayım ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
5
Favori
19.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Enistemin beyaz eşya tamir dükkanı var ruhsatta ehm beyaz eşya hem galericilik hem emlakcilik yazıyordu bir arada olabiliyor yani aklınızda bulunsun diye söyledim hayırlı işler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam pes 2019 için güzel yamalar var yazmışsınız. Forma, kulüp logosu, ismi Güzel bir yama varsa pm atabilir misiniz linkini?

• Hala bu sektör para kazandiriyor mu?
    Simdi herkes pc den oynuyor bunları

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • UzunEsmer U kullanıcısına yanıt
    100 ekran* inç değil

• quote:

Orijinalden alıntı: aksinaletinsan

Ayda 3bin tl , 6 saat oturup çay içtiğin bir iş için güzel para.
    Hayırlı işler.
    6 saat mi? 2 ortak adamlar, kafe gunde 12-14 saat açık. 6 saat bile olsa haftada 7 gun. 12-14 saat calissa haftada 3.5 gun calismasi lazim.

• 120 bin baya masraf yapmissin ama, ben kapaca hesapladim 12 ps4 bugunki fiyatlarla bile 100 bine cikarabiliosun koltugundan sehpaya tv ye oyuna kollara kadar. Diger dekerasyon ve iç insaat dahil.

• kaldımı artık ps cafeye internet cafeye giden. her evde bilgisayar var her evde ps var geleceği karanlık bir iş kurmuşsunuz bence. şuan tütüncü dükkanı açılabilir sarma tütğn paketi 5 tl den yok satıyor otur dükkanda tütün sar akşama kadar güzel para . hatta 35_50 bin tl ye tütün sarma makinası var al ondan otomatik sarıyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tugay91 -- 30 Ağustos 2019; 11:3:0 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugay91

kaldımı artık ps cafeye internet cafeye giden. her evde bilgisayar var her evde ps var geleceği karanlık bir iş kurmuşsunuz bence. şuan tütüncü dükkanı açılabilir sarma tütğn paketi 5 tl den yok satıyor otur dükkanda tütün sar akşama kadar güzel para . hatta 35_50 bin tl ye tütün sarma makinası var al ondan otomatik sarıyor :)
    Hocam şaçmalamayın ps cafe pc cafe nereye bitiyo hatta piyasadaki hacmi büyüdü sunumları güzel hizmeti ve kaliteyi hissediyorsunuz e spor turnuvalari yapiyolar ps caferde yapiyo
    Herkes arkadaslariyla birlikte oynamak için gidiyo tek başina oynayan nadirdir piyasadan haberiniz yok sanirim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • haftada kaç saat iş yerindesin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam bu adam olur mu ?

• Oyun bilgisayarıyla ps aynı dükkanda olmuyormuymuş

• quote:

Orijinalden alıntı: hatrix

Hocam öncelikle hayırlı olsun, bol kazançlar. Sorulara geçeyim; Kaç makineniz var ve modeller nedir, dükkan kaç m2, sadece pes fifa nba mi var, makinelerde hangi oyunlar var, masa kontrolünü akınsoft falan hangi program ile yapıyorsunuz, tv ler tam olarak hangi model ? Aklima geldikçe yazarım
    Hocam teşekkür ederim eksik olmayın :)

12 adet makinem var playstation 4 pro
    Dükkan 3 katlı 500m2 yer
    Çoğu oyun var daha çok popüler oyunlar .
    başka bir program kullanıyorum pancafe diye bir program.
    Tvler vestel 65UD9000 hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Gunpower-storm

Bi dakka bi dakka NEY
    Ney nasıl yasak?
    Ve helal olsun kalite iş yapıyorsunuz.
    2005 yilinda çikan yasaya gore oyun salonunda bilgisayar bulundurmak internet kafede de PlayStation bulundurmak yasaklanmış PlayStation için ayri ruhsat internet kafe için ayri ruhsat isteniyor İkisini isletebilmek icin iki ayri girişi olan 2 farklı kapi numarasi istiyormus belediye küçük yerlerde ikisi birlikte calistiranlar var ama büyük şehirlerde denetim siki olduğu için sikinti cikar idari para cezasi kesiliyor

Playstation için şu faaliyet konusunda ruhsat alinacak

"KAHVEHANE, OYUN SALONLARI, ÇAY OCAKLARI VE ÇAY BAHÇELERİ"

İnternet kafe için internet salonları faaliyet konusunda ayri ruhsat alinacak

Teşekkürler hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Koç_hisarlı

Pes mi daha çok oynanıyor? Fifa mı
    Bir tık pes daha önde hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

Güvenlik ve hırsızlık için kamera sistemi kurun. Paradan kesinlikle kaçmayın, işletmeye çoluk çocuk geliyordur başınıza iş almayın.
    Hocam tün her şeyi hallettik çok şükür iş yerim evimin yanı hemen o yüzden rahatım biraz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zendo

forma,logo yaması yapsanız daha iyi değil mi? öyle daha çok müşteri çeker bence.

benim arkadaşta açacağım diyor. geçen hesap yaptım herşeyi çıkınca cebinde 4-5 bin lira para kalıyor. siz iki kişisiniz tahminen aylık kişi başı 3.5bin felan kalıyor. yeterli geliyor mı size?

Alıntıları Göster
    Aylık değişiyor hocam kazanc 5'te oluyor 4'te oluyor çok şükür 25 yaşındaki adama yetiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: shakircan

120 bine kurduğun iş net 10bin kar getiriyorsa gerçekten tebrik ederim. Biz o paranın yarısına deli gibi çalışıyoruz. Üstelik başkasına çalışıyoruz. Elimde 90bine yakın para var. Şeytan diyor git kendi işini yap ama yemiyor. Girişimcilik böyle bir şey işte
    İnsanın kendi işi olması çok güzel hocam :) Umarım sizde güzel bir işe atılırsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khiron

Asıl para kiralamada diyorlar ne diyorsunuz? Kiralayan kayıplara karışırsa riskli değil mi bu iş?
    En yakın arkadaşlarım dahi istedi kiralamadım hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: besttrr

Gelir 10 bin masraf 3, iki ortagiz diyosunuz. Adam basi e-3.5 kalir. Daha bunun amortismani var yeni yatirimlar var. Çok cazip degil. O kadar insanla ugrasip, kendini o mekana baglamak icin cok dusuk bi gelir.

Alıntıları Göster
    Her ay değişiyor hocam bu paralar bize yetiyor çok şükür benim ekstra kira gelirlerim de var buna şükür diyelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: aksinaletinsan

Ayda 3bin tl , 6 saat oturup çay içtiğin bir iş için güzel para.
    Hayırlı işler.
    Teşekkür ederim hocam ama mevla o yazdığınız olmuyor hep yukarı doğru ivme var
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.