Şimdi Ara

Ankarada lpg taktırdım. Kırıkkalede İşletmem gerekiyor. Ne yapmam gerekli.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar . 2006 model focusuma geçen çarşamba ankara mavidenizlerde brc marka lpg taktırdım. şimdilik sorun yok gibi maşşallah. Ancak sıra LPG yi ruhsata işletmeye geldi. ben lpg yi ankarada taktırdım ama muayeneyi kırıkkaede yaptırmam gerekiyor. internette araştırdım anlayabileceğim bir bilgi bullamadım. Rica etsem bilgisi olan arkadaşlar. Ne yapmam gerektiğini hangi belgelerin gerektiğini adım adım yazabilirmi.?

• Araç muayenesi için makine mühendisleri odasından sızdırmazlık raporu gerekecektir. Bu raporu da sadece lpg yi taktırdığın şehirdeki makine mühendisleri odasından alabilirsin. Bu raporu elinde olduğu sürece istediğin şehirde emniyete gidip ruhsata işletebilirsin.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_16323404/tm.htm

buradaki bilgiler işinize yarayacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fedon11

Araç muayenesi için makine mühendisleri odasından sızdırmazlık raporu gerekecektir. Bu raporu da sadece lpg yi taktırdığın şehirdeki makine mühendisleri odasından alabilirsin. Bu raporu elinde olduğu sürece istediğin şehirde emniyete gidip ruhsata işletebilirsin.

aynen..

konyada lpg taktırdım projemi aldım montaj yapılan yerden. doğruca sızdırmazlık raporu almaya gittim mmo dan(konyadan).

aldım yola çıktım burdur bucakta tüv de muayeneye girdim trafikten ruhsatı değiştirdim
  • Bende tüm işlemleri sivas ilinde montajı yaptırdığım yerde yaptırmıştım ve ruhsata işleme işinide istanbulda halletmiştim..Araç 34 plaka olduğu için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.