Şimdi Ara

Ankarada Öğrenci Evi Masrafı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ankarada iki arkadaş eve çıkacağız önceden bir hesap kitap yapalım dedik. Kira aidat hariç evin toplam harcaması ne kadar olur? Eğlence vb hariç sadece ev için soruyorum mutfaktı elektrikti falan olarak. Bu arada doğalgaz kombili. Sağolun şimdiden.

• up
  • Kışın üşümek istemiyorsanız aylık bi 400-500 sırf gaza gider. Öğrenci evi elektirik 100 civarı gelir.50'de su desen. Mutfak masrafı en en kötü ihtimalle haftanın 3 günü makarna yeseniz gene 200-300 mutfağa masraf çıkar. Totalde 600-700 civarı hatta fazla bile tutabilir. Tabi bu kışın için yazın 500 civarına düşer gaz olmadığından
  • ciktiginiz yere gore onemli. cebeci dikimevi tarafında çıkarsanız 700 civari kiraniz olur. eger merkezi sistem eve cikarsaniz ortalama 200 tl aylik odemeniz olur. kombiliye cikarsaniz kis aylarinda max 400 tl gaz odersiniz evin durumuna gore. ogrenci cok elektrik harcar 50 60 elektrik 30 civarida da su odersiniz. ortalama bi internet aboneligine her ay 60 70 odersiniz. 20 tl binaya aidat 150 falanda mutfaga gider.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çıktığınız eve göre aşırı değişir. Demetevler yada Etimesgut öğrenci için idealdir fakat demetevler tarafında biraz sıkıntı yaşayabilirsiniz. Kiralar bu bölgelerde 400 tl civarıdır yeme içme bim-şok tarzı yerlerden yapılırsa ucuz olur. Aidat 30TL civarıdır doğalgaz faturanız yüksek gelir. Elektirikli ısıtıcı kullanırsanız epey fazla gelir sadece gece elektirikli ısıtıcı kullanan arkadaş 120tl elektirik faturası ödüyordu demetde televizyon , internet falan hiçbir şey yok iken.
  • Bollizard ne yaptın hocam 500 lira doğal gaz mı olur ya?

Ben iyice bilgi vereyim kira 825 lira 25 lira aidat 850. Isı yalıtımı var. Okula yaşın cevizliderede.

Ben kabaca şöyle hesapladım:

kira aidat 850
    Elektrik su internet 200
    Doğalgaz yaz kış ortalama alarak 200
    Kişi başı 300 den 600 lira market ihtiyacı vb

Toplam 1850/2=925 kişi başı eder dedim. Ne diyorsunuz buna?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam evin kirası 825 nasıl 400e tutayım

Bim akar tabi ki. Dediğiniz doğru bu arada öğlen üniversite yemeği ucuz ucuz oh. Bimden bolez tavuk alıp bütün olarak iki akşam yemeği götürür bizi dedik. Geri kalan günler peynirli makarna

Beni korkutan şey doğalgaz faturası.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Öğrenci evi için yemek önerisi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yorgan battaniye yüklenip kombiyi kısabilirsin :-D

• mobilephone M kullanıcısına yanıt
    Evi halı ile kaplayalım üstünde de kazak falan diyoruz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.