Şimdi Ara

ANKARADA OTO YIKAMA İÇİN ÇESME BAŞI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
1
Favori
4.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oto yıkama konularında genel kanı yıkamacıların gerekli özeni gostermedigi hem para alıp hemde sinirlerimizi bozan yıkamacılar dolu piyasada malesef

ben arabamı kendim yıkamak istiyorum fakat 3. katta olan evimden su indirmesi zor oluyor ankarada bildiginiz çesmeler varmı ben forumdan bir arkadasın yazısında gördum burdada paylasayım

Ben şöyle bir örnek vereyim kurtuluş kavşaktaki benzinlikte çeşme var kovanızı, süngerinizi, bezinizi götürüyorsunuz su bedava orada yıkayabiliyorsunuz.
    Hatta süpürge makinası var 1 TL ile 4 dakika çalışıyor orada da arabanın için süpürebiliyorsunuz.

sizinde ankara içi bildiginiz su alabilecegimiz cesmeler varsa burda paylasalım

• Valla ETLİK civarında varsa bende giderim Gençliğimizde Ovacık tarafına giderdik, hem arabaları yıkar hemde diğer araba yıkayanlarla sohmet muhabbet ederdik. Diğer yıkayanlar arasındaki paylaşımda ayrı bir komedi olurdu, abi senin bez iyiymiş verde camlar bi sileyim gibi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: *President*

Valla ETLİK civarında varsa bende giderim Gençliğimizde Ovacık tarafına giderdik, hem arabaları yıkar hemde diğer araba yıkayanlarla sohmet muhabbet ederdik. Diğer yıkayanlar arasındaki paylaşımda ayrı bir komedi olurdu, abi senin bez iyiymiş verde camlar bi sileyim gibi :)
    ovacıkta hala varmıdırki ben gencim giderim abi :)) saka bi yana mesafe cok önemli degil git gel arabanın 15 lira yakacagı bi yerde bile olsa yıkamacıya o parayı verip icime sinmeyen bi sekilde arabamın yıkanmasından iyidir

icini süpürmek icinde cakmaklıkdan calısan süpürgede sipariş ettim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet ali erdem

ovacıkta hala varmıdırki ben gencim giderim abi :)) saka bi yana mesafe cok önemli degil git gel arabanın 15 lira yakacagı bi yerde bile olsa yıkamacıya o parayı verip icime sinmeyen bi sekilde arabamın yıkanmasından iyidir

Alıntıları Göster
    Hocam normal bır yıkama makınası ve 1 adette 30 lıtrelik bıdon işinizi çözer bıdondan makınaya bır hortum bırde elektrık hıc bır yere gıtmenıze gerek kalmaz ilgilenenler olursa detaylı konusabılırız

• quote:

Orijinalden alıntı: acypower

Hocam normal bır yıkama makınası ve 1 adette 30 lıtrelik bıdon işinizi çözer bıdondan makınaya bır hortum bırde elektrık hıc bır yere gıtmenıze gerek kalmaz ilgilenenler olursa detaylı konusabılırız

Alıntıları Göster
    hocam oda var :)) vakti zamanında bir abimle ortak bim de ucuzluga giren yıkama makinasından almıstık cokda güzel bi hacet ama gel gelelim bidonumuz yoktu musluga ve elektirige takmak biraz sıkıntıydı sonradan ondanda sıkıldık ve vazgectik kovaya devam ama cesme sart :)
  • quote:

Valla ETLİK civarında varsa bende giderim Gençliğimizde Ovacık tarafına giderdik, hem arabaları yıkar hemde diğer araba yıkayanlarla sohmet muhabbet ederdik. Diğer yıkayanlar arasındaki paylaşımda ayrı bir komedi olurdu, abi senin bez iyiymiş verde camlar bi sileyim gibi :)

ovacıkta çeşme halen var arkadaşlar.ben yaz aylarında haftada en az 2 kere gider detaylı temizliğini yaparım arabanın.yozgat bulvarında yeni açılan benzinliği geçince göbekten sola dönüp direk karşıya geçin.yaklaşık 300 m gidince hafif bir rampa çıkacak karşınıza.rampayı çıkınca yol ikiye ayrılıyor.soldan devam edin.yokuş aşşağı 600 m kadar gidince çeşmeyi göreceksiniz.zaten gün içinde en az 5-6 araba olur sürekli.hemen görürsünüz fazla aramazsınız

• quote:

Orijinalden alıntı: anka0658

quote:

ovacıkta çeşme halen var arkadaşlar.ben yaz aylarında haftada en az 2 kere gider detaylı temizliğini yaparım arabanın.yozgat bulvarında yeni açılan benzinliği geçince göbekten sola dönüp direk karşıya geçin.yaklaşık 300 m gidince hafif bir rampa çıkacak karşınıza.rampayı çıkınca yol ikiye ayrılıyor.soldan devam edin.yokuş aşşağı 600 m kadar gidince çeşmeyi göreceksiniz.zaten gün içinde en az 5-6 araba olur sürekli.hemen görürsünüz fazla aramazsınız

detaylı tarif icin tesekürler
    yarın hava güzel olursa ordayım :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara oto yıkama tavsiyesi
    7 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

rica ederim lafımı olur.işim olmazsa yarın 3-4 civarı bende gitmeyi düşünüyorum.süpürgeyi şimdiden şarja taktım bile hazırda dursun iç dış motor hepsine dalasım var valla

• quote:

quote:

quote:

quote:

rica ederim lafımı olur.işim olmazsa yarın 3-4 civarı bende gitmeyi düşünüyorum.süpürgeyi şimdiden şarja taktım bile hazırda dursun iç dış motor hepsine dalasım var valla

Alıntıları Göster
    sizin aracınız nedir belki karsılasırız?

• quote:

sizin aracınız nedir belki karsılasırız?

benim aracım marea hlx.gri renki.mgh plakalı.sık sık gidiyorum arabayı görürseniz buyrun gelin tanışalım.sizin araç nedir.
  • quote:

hocam süpürge nasıl birşey

memnun musunuz?

çeşme bulursanız tavsiyem şebeke suyunu tazikli hale getiren hortumlu tabancalardan almanız
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan1581

quote:

hocam süpürge nasıl birşey

memnun musunuz?

çeşme bulursanız tavsiyem şebeke suyunu tazikli hale getiren hortumlu tabancalardan almanız

Alıntıları Göster
    honda civic hb siyah renk M plaka tanısırız tabiki *President* abinin dedigi gibi bez alısverişi yaparız :))

süpürge daha gelmedi pek bisey beklemeyerek fiyatı cok uygun geldigi icin aldım linki burdahttp://urun.gittigidiyor.com/garaj/pratik-cakmak-girisli-isikli-arac-supurgesi-58053880

kullanınca yorum yaparım iş gorur bişeysdir umarım :)

• quote:

honda civic hb siyah renk M plaka tanısırız tabiki *President* abinin dedigi gibi bez alısverişi yaparız :))

süpürge daha gelmedi pek bisey beklemeyerek fiyatı cok uygun geldigi icin aldım linki burdahttp://urun.gittigidiyor.com/garaj/pratik-cakmak-girisli-isikli-arac-supurgesi-58053880

kullanınca yorum yaparım iş gorur bişeysdir umarım :)

Alıntıları Göster
    ovacık'ta Forum Ankarayı bulun , arkadaki moda sokağı girişine yönelin , yolun sonunda çeşme var... orda yıkıyorlar hep arabalarını... bende gitmeyi düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: KNTLG

ovacık'ta Forum Ankarayı bulun , arkadaki moda sokağı girişine yönelin , yolun sonunda çeşme var... orda yıkıyorlar hep arabalarını... bende gitmeyi düşünüyorum

Alıntıları Göster
    ben pazar gunu gittim ovacıkdaki cesmeye arabayı gectim halı yıkayan bile vardı :)) bi güzel yıkadım arabayı tavsiye ederim gölge yer yok bu yuzden aksam üstü gitmekde fayda var

• quote:

ben pazar gunu gittim ovacıkdaki cesmeye arabayı gectim halı yıkayan bile vardı :)) bi güzel yıkadım arabayı tavsiye ederim gölge yer yok bu yuzden aksam üstü gitmekde fayda var

Alıntıları Göster
    Konya veya Eskişehir yolu üzerinde var mıdır? Eskiden Balgat tarafından Gölbaşına doğru giderken Dikmen kavşağının biraz gerisinde vardı ama artık akmıyor diye duydum, ondan haberiniz var mı?

• quote:

quote:

Bizde ovacık son durakta yıkıyoruz . Hafta içi hem sakin oluyor hemde dolmuşçu olduğumuz için tanıdıklar oluyor , gırgır şamata derken araba yıkanıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: DenizBaransel!

Konya veya Eskişehir yolu üzerinde var mıdır? Eskiden Balgat tarafından Gölbaşına doğru giderken Dikmen kavşağının biraz gerisinde vardı ama artık akmıyor diye duydum, ondan haberiniz var mı?

bende bu civarlarda arıyorum

çeşme olmasına gerek yok. içini silip temizleyebileceğim boş bir alan olsa yeterli benim için
    konya ya da eskişehir yoluna yakın böyle bir yer var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetuEs

quote:

Orijinalden alıntı: DenizBaransel!

bende bu civarlarda arıyorum

çeşme olmasına gerek yok. içini silip temizleyebileceğim boş bir alan olsa yeterli benim için
    konya ya da eskişehir yoluna yakın böyle bir yer var mı?

Alıntıları Göster
    arkadaşlar yozgat bulvarında avm varya oradan dümdüz gidin,ileride tek tarafı kapalı yolun olduğu bir kısımdan sağa dönün patika tarzı asfalt dar bir yol var oradan ileriye gidin 500 metre kadar zaten çeşmeyi ve araba yıkayanları görürsünüz oranın suyu kaynak suyu olduğu için kimsede birşey diyemez.

google maps de koordinatlar: 40.012505,32.803014

• quote:

Orijinalden alıntı: serseri006

arkadaşlar yozgat bulvarında avm varya oradan dümdüz gidin,ileride tek tarafı kapalı yolun olduğu bir kısımdan sağa dönün patika tarzı asfalt dar bir yol var oradan ileriye gidin 500 metre kadar zaten çeşmeyi ve araba yıkayanları görürsünüz oranın suyu kaynak suyu olduğu için kimsede birşey diyemez.

google maps de koordinatlar: 40.012505,32.803014

Alıntıları Göster
    Sincan çevresinde her yer çeşme. Bu konuda sıkıntımız yok :)
  • Çankaya Dikmen balgat tarafında varmı bildiğiniz yerler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.