ankara da oturup da lpg taktırmayi düşünen varsa benimle irtibat a geçebilir mi toplu gidersek indirimden yararlanabiliriz. prins düşünüyorum ankarada en ünlü (benim bildiğim kadarıyla) 3 tane firma gezdim bugün. kayra çok ilgisiz di içerde 2 araç vardı. adam taktırma diyor zaten az yakıyormuş diyor. ege otogaz küçük bi yer gibi geldi ellerinde benim araba ile proje yokmuş takariz muayene yaptırmaz öyle gezersiniz diye sorumsuz davrandı polis çevirirse ne olur diyorum çevirmez diyo çevirse de lpg varmı demez diyor dedim başımıza geldi böyle bi olay ne yaparlar parka çeker lpg yi söktürurler diyor. son olarakta anelsan a gittm içeri dışarı bayağı yoğun bi tempo çalışıyorlar işinin gerçekten ehilleri çok ilgilendiler corolla vardı sıfır bir de mercedes komprasor vardı montaj anınında corolla bitmeye yakın uğramışim tam da tek tek gösterdi parçaları fabrikada montaj yapsalar bu kadar yapamazlar çok hoşuma gitti fiyat da gayet uygun geldi 2100/9 taktıracak varsa hafta sonuna kadar haberleselim fiyat i düz e çekelim inşallah ?