Şimdi Ara

ANKARADA TBC ARAYANLAR BİMEKSE BAKSINLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR BİMEKSDE ÜRÜN VAR D&R KAPIDA BEKLEYEN ARKADASLARIMI VE BENİM GİBİ BİR SÜRÜ İNSANI EKMEK KUYRUGUNA SOKUP HERKESE ADAM BASI 1 TANE SATMA TERBİYESİZLİĞİNDE BULUNDU.AMA BİMEKSDE HERKES GÖZÜMÜN ÖNÜNDE 3-5 ARASI OYUN ALIP GİTTİİ GENEDE BÜTÜN BU OLUMSUZLUKLARA KARSIN 1 ADET ALABILDIM SUKURLER OLSUN HALA VAR SANIRIM SAAT 11. GİBİ 20 TANE KADAR VARDI ELLERINDE ALAMAYANLAR BI BAKSIN HERKESE İYİ OYUNKLAR

• 3-5 tane alınmasına karsı oldum herzamanda olacagım. oraya gelen senın gıbı ınsanların gunahı ne.
    önundekıler 3-5 er alıp sana geldıgınde pardon efendım elımızde kalmadı.Cümlesini duymak hosuna gıdermıydı ? Belkı o şekilde alındıgı ıcın arkadakı ufak bir cocuk alamayacak yasadıgı o uzuntuyu bilemezsin. Ayrıca buyuk harfle yazma yav :D
  • Ankara Tunalı Hilmi - Megavizyon'dan aldım. ben gittiğimde yaklaşık 50 tane vardı. ama herkes ayırtmış. ben ayrılmamış olanlardan aldığımda 4 tane kalmıştı, 30-40 tanede ayrılmış kısmında vardı.
    Dost Kitabevine sabah sorduğumda en geç öğlenden sonra gelir dediler. D&R da aynı şekilde.
  • Ankarada TBC kaldımı acaba?
    Bildiklerimi (d&r, megavizyon) telefonla aradım ama olmadığını söylediler.
    Sizin bildiğiniz bunlardan farklı biryer varsa soleyin lutfen
  • arcadium toyza bir bakın
  • keşke dr dan felan önsipariş verseydiniz alamayanlar,ben hiçbi zahmete girmeden evime geldi hemen.
  • ben bole sıstemın taaaa paramızla rezıllık netten aldım cd key gelmedı aradım taradım hıc bı yerde kalmamıs ankarada cd keyı aldıgım sıte ne maıl atıyo ne bısey ufak bı problem cıktı sızı arayıp onay almamız lazım dıye maıl gelmıs yazdım 7/24 ara dıye ne ses var ne soluk ben aldıgımda oyun ın stock du su an pre order yanı kalmadı bırakasım gelıyo wow u felan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • nesekı gecenın bu saatınde offgamers a attgım maıller yanıt buldu da zorlada olsa aldım keyımı ve upgrade ettım oyunu clıent de 2.4gb dan 400 mb kaldı yarın sabah baslıyorum :)
  • ya arkadaşlar ben wow da yeniyim(bir haftalık).
    bu 'bc''den almam lazımmı yoksa daha sonramı almak gerekli??
  • buyuk bır ıhtımalle turkıyede tukendı su anda.

1-2 ay sonra tekrar gelır
  • Arkadaşlar tbc yi bırakın ben normal wowu alamadım bi yardımDün bir kaç mağaza geçtim ama bulamadım zaten girdiklerimde zor bulursun dedi(megavizon,d&r,bimeks)Sizin bildiğiniz alabileceğim bir yer var mı?
  • bahcelıde 7.caddede best var sakaryada bınaların ust katlarına bak oyun satan yerlerde nadıren olabılıyo tbc degıl normal olanı ayrıca dost da da vardı normal ı best de her ıkısıde mevcuttu en son
  • quote:

Orjinalden alıntı: bbbxxx777

bahcelıde 7.caddede best var sakaryada bınaların ust katlarına bak oyun satan yerlerde nadıren olabılıyo tbc degıl normal olanı ayrıca dost da da vardı normal ı best de her ıkısıde mevcuttu en son

Teşekkürler.Bizde aile dostumuzun çalıştığı Japon Oyuncakcıda bulduk(Kızılay metro altında)Yalnız 1 tane kalmıştı o başka

not:Yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowhero -- 23 Ocak 2007; 11:30:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kutayy

Ankara Tunalı Hilmi - Megavizyon'dan aldım. ben gittiğimde yaklaşık 50 tane vardı. ama herkes ayırtmış. ben ayrılmamış olanlardan aldığımda 4 tane kalmıştı, 30-40 tanede ayrılmış kısmında vardı.
    Dost Kitabevine sabah sorduğumda en geç öğlenden sonra gelir dediler. D&R da aynı şekilde.

TBC nedir arkadaşlar?

Bu arada Offtopic
    @Kutayy sen kimsin ya?

Adımız aynı
    Anakartımız aynı
    İşlemcimiz aynı
    Ekran kartımız aynı
    Yaşadığımız şehir aynı.

Soyadımız ve Yaşımızda aynı olmasa bari:)?
  • Elimde 1 adet TBC var. Ilgilenen (ankara içi) PM atsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.