Şimdi Ara

Ankarada vodafone fibernet tavsiye eder misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Türk Telekom ile taahhütüm bittiği ve bu ay ayın 7sine kadar hızımı 16mbit olduğu halde 3mbit veremedikleri ve buna benzer geçmiş sıkıntılardan ötürü iss'mi değiştirmek istiyorum.

Araştırdım Vodafone SuperNet Fiber (100mbit 79tl 240gb akn olan paket) uygun gibi göründü fakat yorumlarda da okuduğum kadarıyla insanlar vodafone'dan pek memnun değiller gibi.

Araştırmamda evime vodafone'un fiber bağlantısının mevcut olduğunu (http://www.vodafone.com.tr/Internet/fiber-sorgulama.php) ve bağlantıyı desteklediğini öğrendim (64mbit destekliyor görünüyor ama zaten 100mbit'i kota için alıyorum).

Ankara'da oturan arkadaşlar sizin fiber bağlantılarla ilgili bir şikayetiniz bulunuyor mu (geç bağlanması haricinde). Forumda okuduğum olumsuz yorumların çoğunluğu daha çok adsl ile ilgili görünüyor o yüzden ayrı bir konu açma gereği duydum.

• wqlky W kullanıcısına yanıt
    ben vodafone net adsl den süperonline fibere geçiş yaptım vodafone netin biri adsl den beri müşterisiydim bağlatırsanız umarım mağdur olmazsınız müşteri temsilcileri çok ilgisiz ve yavaş ben vodafone müşteri temsilcisine 5 dk da bağlanıyorken üstelik sorunlarıma çözüm bulamıyordum süperonline ne 1 dk da bağlanıyorum ve hep çözüme yönelik süperonline fiber destekliyorsa süperonline tavsiye ederim ayrıca vodafone netten ayrılırken şöyle bir sorun yaşadaım yarın öbür gün sizinde başınıza gelirse dikkat edin diye vodafone dan ayrılınca sistem sizi siliyor müşteri temsilcisine bağlanmak isterken ne telefon numaranızı ne müşteri numaranızı ne de tc kimlik numaranızı kabul ediyorlar sisteme bağlanamıyorsunuz jetfatura üzerinden şikayet kaydı oluşturma imkanınız var onada 10 gün iş günü içinde çözüm sunuyorlar karşınızdaki insanmı diye düşünüyorsunuz cevabı robot yazmış gibi oluyor yine çözüme kavuşmak için yeni bi kayıt daha öyle sürüp gidiyor ben dilekçe faxladım öyle kurtuldum

• Kardesim sonucta vidafonede ttnet alt yapisini kullaniyor yani ttnette ne aliyosan onh alirisin yine ha senin ev ici tesisatin eskidir indan dolayi sikinti yasayabilirsin ben bolgende fiber yada uydunet yoksa ttnet tekel olsada yapacak bisey yok benden demesi yasayarak tecrube ettim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.