Şimdi Ara

Ankarada yazılacak spor salon tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaza hazırlanmak ve sağlıklı bir yaşam için spora başlamaya karar verdim.. lakin kendime uygun bir salon bulamadım.. ankrya baktım konya yolundaki yıllık üyelik yapıyorlarmış biraz ısrarcı oldum bir kerelik 3 aylık üyelik yapabileceklerini söylediler.. ücret peşin 400lira taksitli 450lira dediler.. kentpark most'a baktım aylık yok en az 1 yıllık var fiyatı 1430 € dediler.. peşin ve taksitli fiyatları yine değişiklik gösteriyor..

emek-bahçelievler-beşevler- kızılay civarında bildiğiniz bay bayan karışık olarak gidilen spor salonu varmı..? kız arkadaşımla birlikte gidebileceğim bir yer olmalı.. aylık olarak yazılacağım her ay üyeliğim bittiğinde iş durumuma göre yenileyeceğim..

• anktrya yazıl işte... adam gibi olan yerler aylık üye yapmaz.

aylık üye yapan yerelere de kızla gidemezsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuros

anktrya yazıl işte... adam gibi olan yerler aylık üye yapmaz.

aylık üye yapan yerelere de kızla gidemezsin...

bütçemi aşıyor, yoksa gönül istiyor tabiki oraya gitmek.. evlerimizede yakın..

imzanın 343.kd olanı varmı..? biliyormusun..?
  • öğrenci misin?

hayır maalesef yok...
  • quote:

öğrenci misin?

hayır maalesef yok...

değilim, kendi işimde çalışıyorum..
  • yani şöyle Türkiye'de spor salonları 4'e ayrılır. CİKS, standard, vasat+ kickboks/tekvando/karate, merdiven altı...

ciks yerler aylık almaz, pahalıdır görmüşsün zaten...
    standard yerler lükse kaçmaz sadece spor ihtiyacını karşılar (eryaman spor dolphin, 100.yıl sportif, ümitköy a-plus) yıllık 900-1000 TL sınırsızdır.
    vasat + kb(TKD/k yerleri iki üç alet alıp matin yanına koyar milletten para almaya çalışır. merdiven altı yerler de ulusda bahçelievler, kızılay vs. yerlerde genelde pavyon gibi girişte kapısı olan ve bodrum kata inen bir merdiveni olan, kolonlarla kaplı, kapalı neyse işte enladın. bnlardan son saydığım ikisi aylık 50 tl 75 tl vs. ücret alıp seni her ay alır. ama ortam ya leş en iyi ihtimalde vasattır. CİKs yerlere hiç gitmedim ama genelde salona gidiyorum diyip saunaya girip bugün iyi anttrreman yaptık lobi de mohitoyu, latteyi, mochayı hakettik diyen tipler olur. ideali olan yerler de yıllık ya da altı aylık alır. fiyat da budur...
    ha 3 ay fiytını fazla istemişler diycem ama iki kişi için mi demişler bilmiyorum.

bu işim piyasası bu ama...

üniversite okudu isen Ankara'da üniversitelerin spor salonunu da düşünebilirsin... ama çalıştığın için oralarda para istiyecekir sonuçta...

• quote:

yani şöyle Türkiye'de spor salonları 4'e ayrılır. CİKS, standard, vasat+ kickboks/tekvando/karate, merdiven altı...

ciks yerler aylık almaz, pahalıdır görmüşsün zaten...
    standard yerler lükse kaçmaz sadece spor ihtiyacını karşılar (eryaman spor dolphin, 100.yıl sportif, ümitköy a-plus) yıllık 900-1000 TL sınırsızdır.
    vasat + kb(TKD/k yerleri iki üç alet alıp matin yanına koyar milletten para almaya çalışır. merdiven altı yerler de ulusda bahçelievler, kızılay vs. yerlerde genelde pavyon gibi girişte kapısı olan ve bodrum kata inen bir merdiveni olan, kolonlarla kaplı, kapalı neyse işte enladın. bnlardan son saydığım ikisi aylık 50 tl 75 tl vs. ücret alıp seni her ay alır. ama ortam ya leş en iyi ihtimalde vasattır. CİKs yerlere hiç gitmedim ama genelde salona gidiyorum diyip saunaya girip bugün iyi anttrreman yaptık lobi de mohitoyu, latteyi, mochayı hakettik diyen tipler olur. ideali olan yerler de yıllık ya da altı aylık alır. fiyat da budur...
    ha 3 ay fiytını fazla istemişler diycem ama iki kişi için mi demişler bilmiyorum.

bu işim piyasası bu ama...

üniversite okudu isen Ankara'da üniversitelerin spor salonunu da düşünebilirsin... ama çalıştığın için oralarda para istiyecekir sonuçta...

ankrya tek kişi 3 aylık peşin 400lira taksitli 450lira istedi, düzgün bir fiyat verselerdi burayı düşünüyordum evime yakın olduğundan.. kız arkadaşımla gazi üni. konuştuk ama dışarıdan almıyorlarmış herhalde, öğrenmedik daha.. bakalım artık uygun bir yer bulmaya çalışacağım..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara da Masaj Salonu Arıyorum
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu durumda fazla istemişler net...

belki bazı malm internet sitelerindeki fırsat kampanyalarını denersin ama mal bu malzeme bu...

hayatta başarılar. saygılar sevgiler...
  • quote:

bu durumda fazla istemişler net...

belki bazı malm internet sitelerindeki fırsat kampanyalarını denersin ama mal bu malzeme bu...

hayatta başarılar. saygılar sevgiler...

Bilmukabil, tesekurler..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Ankara kızılay tarafında çiftlerin bay bayan gidebileceği spor salonu varmı ve fiyatları nekadar ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.