Şimdi Ara

ANKARAdaki ps3 sahipleri sınırsız oyun oynamak ister miydiniz?Takas derdinden kurtulmak?Lütfen bakın (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
0
Favori
4.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • zeus kardeş sen işini bilirsin eren arkadaşımızla konuş gaz vermeye bak Bu iş olursa sadece ankaralılar değil her taraftan katılım olacaktır. Eren arkadaş kargo şirketinin biriyle anlaşırsa tutar yarıya kadar iniyor ve kolaylık sağlanmış oluyor
  • aferin kardeş, hem sen ekmek ye, hemde bizi bu çileden kurtar. sonuna kadar destek veriyoruz. üç, beş foruma ilan ve reklam verirsin bu iş tutar. ama para tatlı gelirde, fiyatları yukarı çekersen külahları değişiriz :)
  • bu arada eski oyunlardan sakın alayım deme, paranı harcama. eskiler sana bi hayli fazla gelecek ilk etapta.
  • quote:

Orjinalden alıntı: quatronic

zeus kardeş sen işini bilirsin eren arkadaşımızla konuş gaz vermeye bak Bu iş olursa sadece ankaralılar değil her taraftan katılım olacaktır. Eren arkadaş kargo şirketinin biriyle anlaşırsa tutar yarıya kadar iniyor ve kolaylık sağlanmış oluyor

Quatronic gaz vermeye gerek yok merak etme vaz geçmeyeceğim bu sabah 9da çıkıyorum, vergi dairesine, belediyeye falan gidip gerekli izinleri, vergi levhasını falan halledeceğim ortağımla, iç dizayn, telefon bağlatmak, internet bağlatmak, yazar kasa ve pc almak gibi bir sürü iş var ve bu sabah başlayacağım bunların hepsine. artık geri dönüş yok merak etme

• quote:

Orjinalden alıntı: erenk83

quote:

Orjinalden alıntı: quatronic

zeus kardeş sen işini bilirsin eren arkadaşımızla konuş gaz vermeye bak Bu iş olursa sadece ankaralılar değil her taraftan katılım olacaktır. Eren arkadaş kargo şirketinin biriyle anlaşırsa tutar yarıya kadar iniyor ve kolaylık sağlanmış oluyor

Quatronic gaz vermeye gerek yok merak etme vaz geçmeyeceğim bu sabah 9da çıkıyorum, vergi dairesine, belediyeye falan gidip gerekli izinleri, vergi levhasını falan halledeceğim ortağımla, iç dizayn, telefon bağlatmak, internet bağlatmak, yazar kasa ve pc almak gibi bir sürü iş var ve bu sabah başlayacağım bunların hepsine. artık geri dönüş yok merak etme

ankarada olsam ps3 alırım ve direk abone olurdum.
    sana başarılar

• quote:

Orjinalden alıntı: dell1903

aferin kardeş, hem sen ekmek ye, hemde bizi bu çileden kurtar. sonuna kadar destek veriyoruz. üç, beş foruma ilan ve reklam verirsin bu iş tutar. ama para tatlı gelirde, fiyatları yukarı çekersen külahları değişiriz :)

fiyatlar sabittir kardeşim için rahat olsun
  • quote:

bu arada eski oyunlardan sakın alayım deme, paranı harcama. eskiler sana bi hayli fazla gelecek ilk etapta.

işte üzerinde hala düşündüğüm konu bu... hangi oyunlar ve kaçar adet... yeni tüm oyunlar olmalı, olacak da... futbol, basketbol oyunları bu sistemde fazla ilgi görmez gibi. ağırlık aksiyon oyunlarında olur ilk etapta. daha sonra abonelerin istediği ve elimizde olmayan oyun olursa, kısa sürede getirtilir... (ağırlık aksiyon, fps türünde olsa da tüm oyunları bulundurmaya gayret edeceğim)
  • quote:

quote:

bu arada eski oyunlardan sakın alayım deme, paranı harcama. eskiler sana bi hayli fazla gelecek ilk etapta.

işte üzerinde hala düşündüğüm konu bu... hangi oyunlar ve kaçar adet... yeni tüm oyunlar olmalı, olacak da... futbol, basketbol oyunları bu sistemde fazla ilgi görmez gibi. ağırlık aksiyon oyunlarında olur ilk etapta. daha sonra abonelerin istediği ve elimizde olmayan oyun olursa, kısa sürede getirtilir... (ağırlık aksiyon, fps türünde olsa da tüm oyunları bulundurmaya gayret edeceğim)

eski oyunlar demeyelimde ilk etapta 1 ay öncesine ait oyunlar olabilir aslında, fazla eski oyunların sana pek bir getirisi olacağını düşünmüyorum.

• Arkadaşım süpersin.

Ben zaten hala anlayamamışımdır bu kira olayını Türkiye'de niye kimse yapmaz. Yurtdışında bu oyun kiralama işlerini adamlar internet üzerinden yapıyor ve bir çok kişi oyunları böyle oynuyor zaten.

Spor oyunlarına gelince, sana günlük kiralamanı öneririm.

Mesela benim bir arkadaş var, pazar günleri buluşup PES 2008 oynarız. Ama oyun bende yok, bizim oradaki bir int. cafe'den ödünç alıyoruz, akşam geri bırakıyoruz. 1 günlük için yani.
    Bu şekilde günlük kiralama da yapabilirsin, tabi güvenli üyelere.
  • Oyun seçimi konusunda yeniden eskiye doğru gitmek lazım. Popüler oyunlardan da birden fazla alınmalı. Zamanla arşiv genişler. İlk etapta dükkanı doldurmak riskli olur. İş yapma durumuna göre ilk haftalarda stok genişletilir. Zaten 2-3 ay içerisinde hangi oyun türlerinin ne şekilde gittiğinin profilini çıkarmış olursunuz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: .ZeuS.

Oyun seçimi konusunda yeniden eskiye doğru gitmek lazım. Popüler oyunlardan da birden fazla alınmalı. Zamanla arşiv genişler. İlk etapta dükkanı doldurmak riskli olur. İş yapma durumuna göre ilk haftalarda stok genişletilir. Zaten 2-3 ay içerisinde hangi oyun türlerinin ne şekilde gittiğinin profilini çıkarmış olursunuz.

kesinlikle doğru söylüyorsun. Bu arada bugün dediğim dükkanı resmi olarak tuttum arkadaşlar... bir an önce hizmet vermeye başlayacağım
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: .ZeuS.

Oyun seçimi konusunda yeniden eskiye doğru gitmek lazım. Popüler oyunlardan da birden fazla alınmalı. Zamanla arşiv genişler. İlk etapta dükkanı doldurmak riskli olur. İş yapma durumuna göre ilk haftalarda stok genişletilir. Zaten 2-3 ay içerisinde hangi oyun türlerinin ne şekilde gittiğinin profilini çıkarmış olursunuz.

kesinlikle doğru söylüyorsun. Bu arada bugün dediğim dükkanı resmi olarak tuttum arkadaşlar... bir an önce hizmet vermeye başlayacağım

hadi hayırlı olsun dostum.

• quote:

Orjinalden alıntı: C32091-Mystique

Bence Çok saçma bir uygulama

kimsin sen , armağandan mı yoksa metro altında mı ?
  • quote:

sorunlumusun sen ?

profilinden diğer yazdığın mesaja baktım da ona göre yorum yapıyorum.

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: SONY_55

Ben halan daha izliyemedim videoları

izleme
  • bende bahçelideyim
    satmak istediğim takas etmek istediğim oyunlar var
    havuza dahil etmek istersen işine yararsa pm at
    başarılar kolay gelsin

PS:hal binasının içinde bir dükkan var aylardır boş yoksa orası mı? :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DXM06 -- 2 Temmuz 2008; 2:26:45 >
  • İkiside değil, biz kendisine forum içinde "FAKE" diyoruz.

quote:

Orjinalden alıntı: UFUK_ŞEN

quote:

kimsin sen , armağandan mı yoksa metro altında mı ?
  • ticaret ruhundan ve paylaşım ruhundan dolayı seni tebrik ediyorum. yalnız dikkatli ol bu devirde kolay kolay kimseye güvenilmez. mümkün olduğu kadar elden iş yapmaya çalış. oyun takası yaparken de kendini sağlama al paranı peşin peşin al ki milletin peşinde koşma bırak onlar senin peşinde koşsunlar. 100 lira vereceklser se yeni oyunlardan anca bir tane eski oyunlardan 2 tane ver ki getirmedikleri takdirde zarar etme. başarılar diliyorum çok güzel bir uygulama
  • Bence bu uygulamayı web'e de taşı, kendine bir web sitesi edin ve Ankara dışından da üyelik al. Bir kargo firması ile anlaşma yap ve kargoları %25'e varan indirimlerle göndermeye çalış.

Ankara dışından üyeliklere de bu indirimli kargolarla oyunları gönderip teslim alabilirsin.

Bu uygulamaya başlarsan ben İstanbul'dan üye olabilirim sana.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DXM06

bende bahçelideyim
    satmak istediğim takas etmek istediğim oyunlar var
    havuza dahil etmek istersen işine yararsa pm at
    başarılar kolay gelsin

PS:hal binasının içinde bir dükkan var aylardır boş yoksa orası mı? :)

pm attım kardeşim o dükkan değil 3.cadde 108/A yanında çamaşırcı ve tantuni kafe var (7.caddedeki pizza hut'ın biraz alt tarafı, fakat dükkan tadilat halinda henüz)

• quote:

Orjinalden alıntı: Aknyldz

Bence bu uygulamayı web'e de taşı, kendine bir web sitesi edin ve Ankara dışından da üyelik al. Bir kargo firması ile anlaşma yap ve kargoları %25'e varan indirimlerle göndermeye çalış.

Ankara dışından üyeliklere de bu indirimli kargolarla oyunları gönderip teslim alabilirsin.

Bu uygulamaya başlarsan ben İstanbul'dan üye olabilirim sana.

telefon ve internet bağlatır bağlatmaz yapacağım ilk iş web sitesi üzerinde çalışmak olacak. daha sonra kargo şirketleriyle anlaşmaya çalışacağım, Ankara dışındaki oyunseverler için kolaylık yapmaya çalışacağımı daha önce de söylemiştim dostum kargo şirketlerinin tutumunu şimdi bilemediğim için kesin birşey söyleyemiyorum...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.