Şimdi Ara

ANKARAdaki ps3 sahipleri sınırsız oyun oynamak ister miydiniz?Takas derdinden kurtulmak?Lütfen bakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
0
Favori
4.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok yakında bu işe büyük sermaye yatıracağım. 100 YTL vererek 3 ay boyunca tüm ps3 oyunlarını oynayabileceksiniz. yeni oyunlar çıktıkça gelecek. eski-yeni tüm oyunları takas ücreti ödemeden değiştirip değiştirip oynayacaksınız. üyeliğiniz bitince oyunu geri vereceksiniz. ya da üyeliğinizi devam ettirip tüm oynları satın alma ve takas derdi olmadan oynamaya devam edeceksiniz. 1 oyun fiyatına 3 ay boyunca tüm oyunları oynamak... siz böyle bir sisteme abone olur musunuz? (şimdilik sadece Ankara içi)

Pazartesi Bahçelievler'de dükkanı tutup (yeri belli) oyunları hızla temin etmeye başlayacağım. 1-2 hafta içerisinde hizmet vermeye başlanacak. Görüşleriniz, yorumlarınız benim için çok önemli. (her oyundan 1 adet olacak fakat buradaki talebe göre yeni oyunlardan kaçar adet alacağıma karar vereceğim, bu yüzden de çok önemli)

Arkadaşlar yeni oyunlar geldi ve yavaş yavaş gelmeye devam ediyor. satış fiyatlarını veriyorum. asıl amacım üyelik sistemiyle sınırsız oyun oynatmak...

Metal gear solid--------------------110 YTL
    The Bourne-------------------------110 YTL
    Battlefield Bad Company----------110 YTL
    GTA 4------------------------------- 95 YTL
    Condemned 2---------------------- 90 YTL
    Grid--------------------------------- 95 YTL
    Fifa Street-------------------------- 90 YTL
    PES 2008--------------------------- 85 YTL
    Rainbow Six Vegas 2-------------- 85 YTL
    Viking------------------------------- 80 YTL
    Army Of Two----------------------- 75 YTL
    Assasins Creed-------------------- 75 YTL
    Turok------------------------------- 65 YTL
    Smackdown vs RAW 2008 ------- 80 YTL
    Beowulf----------------------------- 75 YTL
    Medal Of Honor Airborn----------- 75 YTL
    Uncharted-------------------------- 70 YTL
    Need For Speed Prostreet-------- 70 YTL
    GT 5-------------------------------- 70 YTL
    Burnout Paradise------------------ 65 YTL
    Conan------------------------------ 55 YTL
    Conflict Denied Ops--------------- 55 YTL
    Lair--------------------------------- 50 YTL
    Turning Point---------------------- 50 YTL
    Jericho----------------------------- 50 YTL
    Time Shift------------------------- 55 YTL
    The Club-------------------------- 50 YTL
    Lost-------------------------------- 55 YTL
    Ninja Gaiden Sigma-------------- 55 YTL
    Half Life Orange Box------------- 55 YTL
    Heavenly Sword------------------ 75 YTL

MSN: erenk_83@hotmail.com

1 Aylık Üyelik--------------------- 50 YTL
    3 Aylık Üyelik-------------------- 100 YTL
    6 Aylık üyelik-------------------- 175 YTL
    1 Yıllık üyelik--------------------- 300 YTL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenk83 -- 24 Temmuz 2008; 15:08:47 >

• harbi gözlerim doldu ya bu insanların böyle kişilere ihtiyaçları var ihtiyacımız var.çok iyi bence. girişimcilik bu

bu olay yalnız arşivcileri etkileyecek
  • moralini bozmak gibi olmasın ama ben böyle bir şeye yönelmem şahsen hem 100 ytl çok hem de ben spor oyunlarını sevdiğimden hep bir kösede durmasını isterim ancak diğer ilerlemeli tarzdaki oyunlar tutabilir yolun açık olsun
  • online oyunları arşiv yaparsınız geri kalan oynamalık bitirip atılmalık oyunları mesela heavenly sword time shift darksector vb leri bitirir sonra verirsiniz başkaları oynar paso bitirinceye kadar oynasa 1 oyunu 2 haftada bitirse ayda 2 oyun oynar bitirir 3 ayda 6 oyun bitirir teoride ve 6oyunu 100ytlye oynamış bitirmiş olur. 1 oyun düz hesap 13-14 ytlye halletmiş olur.

dediğim gibi online oyunları almazsınız onları satın alırsınız istediğiniz yerden. tanımadığınız oyunlara da 80-90 vermek zorunda kalmazsınız.

ama iyi bir organize şart.

bi andan sonra darboğaza düşebilirsin üyeler arasında.adam bi oyun ister onu başkası almış olur sıra olur 3 ay biter para gider gibi sorunlara çözüm bulmalısın.
    olmadı hit oyunlardan 5 tane aynısından alırsın.çünkü biçok kişi alıp denemek isteyecektir.
  • arkadasım dusuncen sistemin bence on numara sen bence ankarayı bırak ist. gel bakırköye sana burda daha cok ihtiyacı olan inssanlar var sahsen ben en fazla 3 haftada bi oyun bitiriyom ve oyun degiştirmek zor geliyo acıkcası gelsen buralara
  • büyük sermaye büyük risk demektir bir kaç yıl içinde ps3ün kırılması durumunda işler kötüye gidebilir..
  • Hevesini kırmış gibi olmayayım ama eğer ps3 kırılırsa yatırdıgın o buyuk sermayede aynen gumler. En azından %70 civarı işler durur. Bu iş cok riskli gibi duruyor bence hiç bulaşma.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: joe-black

büyük sermaye büyük risk demektir bir kaç yıl içinde ps3ün kırılması durumunda işler kötüye gidebilir..

sadece ps3 oyunu olmayacak, dvd film de olacak (tamamen orjinal) ve hiçbir yerde görülmemiş fiyatlarla insanlara dvd izleteceğiz. o yüzden ps3 kırılsa bile en azından o zamana kadar bir çok kişi uygun fiyata oyun oynamış olur. kırıldığında dvd film ile yola devam ederim. uyarılarınız için teşekkürler (ayrıca x3x sana da)...
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

online oyunları arşiv yaparsınız geri kalan oynamalık bitirip atılmalık oyunları mesela heavenly sword time shift darksector vb leri bitirir sonra verirsiniz başkaları oynar paso bitirinceye kadar oynasa 1 oyunu 2 haftada bitirse ayda 2 oyun oynar bitirir 3 ayda 6 oyun bitirir teoride ve 6oyunu 100ytlye oynamış bitirmiş olur. 1 oyun düz hesap 13-14 ytlye halletmiş olur.

dediğim gibi online oyunları almazsınız onları satın alırsınız istediğiniz yerden. tanımadığınız oyunlara da 80-90 vermek zorunda kalmazsınız.

ama iyi bir organize şart.

bi andan sonra darboğaza düşebilirsin üyeler arasında.adam bi oyun ister onu başkası almış olur sıra olur 3 ay biter para gider gibi sorunlara çözüm bulmalısın.
    olmadı hit oyunlardan 5 tane aynısından alırsın.çünkü biçok kişi alıp denemek isteyecektir.

:::LOSTPLANET::: öncelikle desteğin için teşekkür ederim. senin hesabından daha hızlı oyun oynayanlar da vardır. mesela ben üniversite öğrencisiyim, finaller bittikten sonra biraz oyun oynayayım dedim, pes2008 ve winning 2008i takas ilanı verdim, 3günüm boşa gitti, oyunları isteyen olmadı, gittim o kadar dil dökerek 30 ytl verip condemned 2 ile heawenly swordu aldım takas ile. condemnedi 2 günde, heavenly swordu (muhteşem bir oyun) 1 günde bitirdim ve yine takas ilanı verdim, 1 haftada bir tane kafama göre oyun bulamadım, beklemedeyim hala. benim gibi oyun severleri bu dertten kurtarmak istiyorum. tatili o kadar bekledim ve 1 haftam bekleyerek oyunsuz geçti. artık böyle durumlar olmayacak kimse için...
    dediğin gibi iyi organizasyon şart. 100 aboneyi geçmek lazım. çünkü gelen ilk 100 kişiden aldığım parayı aynen yeni oyunlara yatırmam lazım ki bu sistem yürüsün. başka yenilikler de düşünüyorum...

bu sistem çok oyun oynamayanlara cazip gelmeyebilir. o yüzden aynı zamanda takas sistemini de uygulamaya koyacağım. yalnız 10 ytl gibi (en son çıkan oyunlar da dahil, hepsinin takası 10 ytl) yine görülmedik bir fiyatla. (ben mgs4ü almaya çalıştım, takasta vermemişlerdi, böyle bir durum olmayacak)
    tabi bu sistem üzerinde hala çalışıyorum. bunu da yaparsam oyun oynamak eskisi kadar zor olmayacak

• tam olarak nerde olcak dükkan ben dikmendeyim bu iş hoşuma gitti kesinlikle abone olurum

açılışa bile gelirim bende bu sene üniversiteye başlıcam kısmetse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DewilBurak -- 29 Haziran 2008; 2:30:20 >
  • yalnız güvenlik kısmı ne olucak?ödeme ve senin açından medyanın geri teslimi açısından 2 tarafa da altyapı lazım.

banka hesabı ile çalışırsın ödemeyi alırsın ama adam farzet aldı 2 oyun geri getirmedi ne olcak?
  • quote:

Orjinalden alıntı: DewilBurak

tam olarak nerde olcak dükkan ben dikmendeyim bu iş hoşuma gitti kesinlikle abone olurum

açılışa bile gelirim bende bu sene üniversiteye başlıcam kısmetse

tam olarak 7. caddenin paralelindeki 3. caddede olacak %90 ihtimal. yani milli kütüphaneye yakın olacak. 7. cadde zaten bahçelinin en meşhur caddesi olduğu için dükkanı bulmak çok kolay olacak. 7. caddedeki pizza hut'ın hemen arkası. zaten yakın bir zamanda internet sitemiz devreye girer ve oradaki krokilerden de rahatça bulabilirsiniz

ayrıca okul hayatınızda başarılar dilerim

• quote:

yalnız güvenlik kısmı ne olucak?ödeme ve senin açından medyanın geri teslimi açısından 2 tarafa da altyapı lazım.

banka hesabı ile çalışırsın ödemeyi alırsın ama adam farzet aldı 2 oyun geri getirmedi ne olcak?

bu sorunu çözmemiz biraz masraflı olacak müşteri açısından. bir gelişte 1 oyun alabilir, aynı anda 2 oyun isterse abonelik ücreti 2 katına yakın bir değere çıkmak zorunda. ayrıca bu sisteme abone olurken ya bizden yeni oyunlardan 1 adet satın almak zorunda, ya da kendi oyununu abonelik sonunda geri almak üzere bize bırakmak zorunda (bu oyun da son çıkan oyunlardan olmalı). bu şartlar yerine getirilmezse bu sistem çok kolay istismar edilebilir... ve sağlıklı yürüyemez, yeni oyunların temin edilmesinde de sorun çıkar. Yani büyük ihtimal bu önlemleri alarak işe başlayacağız...

• quote:

yalnız güvenlik kısmı ne olucak?ödeme ve senin açından medyanın geri teslimi açısından 2 tarafa da altyapı lazım.

öle 2 kuruşluk mal için milletin hakkını yiyecek adi bir insana denk geleceni sanmam.

eren kardeşim senin organizasyon bence mantıklı. Şuanda tatildeyim tek kişilik modulu oyunları maksimum 1 haftada bitirip takasa sunuyorum.O takas olana kadar 1 haftayı buluyor yine. nacak bu organizasyon olursa 1 günde değiştiririz hemde yeni oyunlarla.

Bende ankaradayım ve katılabilirim.

ancak dediğin gibi en az 100 kişinin abone olması lazım

eğer olursa bu iş rahat 2 yıl gider. hem ps3 kırılsa bile kırdırtmaya gerek yok orjinal oynarız ne güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quatronic -- 29 Haziran 2008; 12:15:04 >

• Güzel fikir ama her oyundan bir tane olması üzerinde bence yeniden düşünülmeli.
  • quote:

Orjinalden alıntı: jinxy

Güzel fikir ama her oyundan bir tane olması üzerinde bence yeniden düşünülmeli.

motorstorm, resistance, darkness, heavenly sword gibi artık çoğu kişinin oynamış olduğu, fazla rağbet görmeyecek oyunlardan birer adet olur, gta4, mgs4, the bourne, battlefield gibi yeni oyunlara daha çok ilgi olacağından tabi ki birden fazla olacak bu tür oyunlar...
  • Sistem iyi oturursa çok güzel olur. Arkadaşlar düşünsenize çıkan her oyunu istediğiniz gibi alıp oynayacaksınız. Çok beğenriseniz satın alırsınız zaten.
  • Arkadaşlar tarife belli oldu:
    1 Aylık : 50 YTL
    3 Aylık : 100 YTL
    6 Aylık : 175 YTL
    1 Yıllık : 300 YTL

Sistem kilitlenmeyecek; abone olan kişi kendi oyununu (abonelik sonunda geri almak üzere) bırakıp istediği oyunları götürüp oynayacak ya da oyun bırakmak yerine sadece 1 kereliğe mahsus bizden oyun satın alıp abone olacak, satın aldığı oyunun parası o gün dükkana en son çıkan oyunlardan biri olarak geri dönecek ve böylelikle sistem düzgün işleyecek, son oyunlar mevcut olacak...
  • Bence süper bi fikir bol şanslar..ama oncelikle blu ray arşivinide el atmalısın dostum türkçe altyazılı blu ray listem vardı burada ona göz atabilirsin..
  • mükemmel fikir
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.