Şimdi Ara

ANKARAdaki ps3 sahipleri sınırsız oyun oynamak ister miydiniz?Takas derdinden kurtulmak?Lütfen bakın (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
0
Favori
4.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mükemmel ya... :) istanbul ada dükkan açmalısın bence... ankarada olmadığıma üzülmüyorum aynı projeyi arkadaş istanbul dada yapar tutarsa :) veya başkası yapar... :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Aknyldz

Evet 1 yıllık üyelik gayet uygun bence, 2 haftada 1 oyun değiştirsen ortalama 25 oyun yapar. 2. el oyunları iyimser bakalım 50 YTL'den alsan 1.250 YTL yapar.

Ama burada asıl önemli olan üyenin yanında satıcının da güvenilirliği.

Arkadaş burada sakın yanlış anlamasın onu kesinlikle kastetmiyorum ama sonuçta bu bir ticaret işi, satıcı 6 ay iş yaptı baktı olmadı zarara girdi ve dükkanı kapattı. Bu durumda 1 yıllık üye olanlara nasıl bir garanti sağlayacaksın? Bunu düşünmek lazım.

güzel bir noktaya değinmişsin, işin tutacağına dair biraz ipucu vereyim. sadece oyun olmayacak, dvd film kiralama da olacak. bahçelide dvd kiralamcılar iyi iş yapıyor (öğrenci yeri ve lüks semt olduğundan, gazi, ank ünv kampüsü olduğundan vs...) aylık sınırsız film izleme 60 ytl olduğu halde. bizde ise 6 aylık sınırsız film izleme 60 ytl olacak. bu durumda sen onun müşterisi olsan 6 kat ucuz diye bana gelmez misin? daha bir çok yenilik olacak (bir telefonla anında evine film gelmesi gibi) bunlar olmayan şeyler, ilk olacak... batmaya ihtimal vermiyorum bu şartlarda. abonelerimize süre bitimine kadar oyun sağlayacağımı garanti ediyorum başıma birşey gelmezse. gelirse de ortağım kaldığım yerden devam eder yine de güvenmeyen arkadaşlar 1 aylık üye olarak test ederler...

• quote:

Bence konunun başlığı değişmeli. "PS3 Oyun Kiralama Hizmeti" türünden bir başlık olsun çünkü olay Ankara sınırlarını aştı. Bu uygulama herkesin faydalanabileceği Türkiye'de çığır açan bir uygulama ve ilk defa yapılıyor.

Arkadaşlar yurtdışında bu iş çok ciddi olarak yapılıyor. Size bu işi netten yapan bazı büyük sitelerin linklerini veriyorum,

www.gameznflix.com
    www.boomerangrentals.co.uk
    www.gamefly.com
    www.gamerang.com

vay be adamlar yapmışlar çoktan gerçekten haberim yoktu böyle bir hizmetin yurt dışında da olsa var olduğundan... aylık 14.95 $ diyor

başlığa gelince dediğin gibi değiştireyim artık dükkanı açtığıma göre konu, ön fikir alma konusu olmaktan çıktı. aksilik çıkmazsa cumartesi faaliyete geçmeyi planlıyorum

not: Soruları yanıtladıktan sonra uğraştım ama başlık değiştirilemiyor galiba oyunları alıp dükkana koyar koymaz dediğin tarz bir başlıkla konu açarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenk83 -- 3 Temmuz 2008; 4:19:02 >

• quote:

Orjinalden alıntı: webaslan

iyi düşünmüşsün ama zamanla cd ler kullanılamaz hale gelmez mi öyle bir durumda ne olacak son kullanandan mı talep edilecek para bence cd nin fotorafını çekip cd yi ver geldiğinde çizik falan varsa adamı tepelersin
    hayırlı olsun başarılar

ben şimdiye kadar oynadığım oyunların alt yüzeyine bir kez olsun elimi değmedim, ne parmak izi oldu ne de çizildi... tüm oyun oynayan arkadaşlardan böyle bir titizlik bekliyorum oyunu verirken de altını gösteririm, alırken de kontrol ederim tabi cdyi tekniğine göre tutarsanız çizilmesi çok zor...

• quote:

Orjinalden alıntı: ftorun

Evet sistem gayet güzel görünüyor, ama satıcı açısından bana biraz riskli geldi. Tabii sen hesabını kitabını mutlaka yapmışsındır ama.

Bence sisteme üye olmak istiyenlere, en başında bir oyun almayı zorunlu tutarsan sistem daha garantili olur gibi, hem üye olanlar için de en sonunda oyun kendisinde kalacağı için kolay olur.

Bir de her gün değiştirme yapılabilecek mi yoksa "aylık 5 adet" gibi bir limiti var mı?

İnşallah hayırlı olur da, istanbulda da görürüz.

bu konu içerisinde 1 kereliğe mahsus oyun almanın zorunlu olacağını yazmıştım zaten ya da oyunu en son çıkanlardansa gerek yok almasına, onu sisteme teslim edecek, üyelik sonunda geri alacak, böylece sistem istismar edilemeyecek. eğer fiyatı düşmüş eski oyun vermek isterse de mecburen fark almak gerekecek 1 kereliğe mahsus (dükkanda sürekli yeni oyunların bulundurulması için bunlar şart).
    Ayrıca limit olmayacak. isteyen her gün değiştirebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenk83 -- 3 Temmuz 2008; 4:10:34 >

• quote:

Orjinalden alıntı: bulentozi1905gs

ps3 sahibi değilm yalnız bahçelide değilde kızılayda yada kolejde açsaydınız potansiyeli daha yüksek yerler buralar bahçeli ile kızlaydaki dükkanların kirası aşşağı yukarı aynıdır söylediğim yerelere ulaşım daha kolay insallah başarılı olursunuz gerçi dükkan kendinizinmi bilmiyorum belki pc ve xbox360 oyunları içinde böyle birşey düşünürsünüz nedersiniz hoş olmazmı

onları herkes (çoğunluk) kopya oynadığı için hoş olmaz bahçeliyi tercih etmemin sebebi dvd film sektörünün bu semtte çok rağbet görmesi (ayrıca kızılaya çok yakın, metro, otobüs, dolmuş vs.. ulaşım kolay ve çok kısa sürede sağlanıyor, kızılay ile arası anca 5 km'dir ) ...

• Allah başarılı bir ticaret hayatı nasip etsin kardeşim. İnşallah uğraşların boşa çıkmaz, bu iş tutulur, hatta büyüyüp bayilik vermeye, işi nete dökmeyi başarırsın.

Bu arada bence sen zaman buldukça bu net işine asıl. Çünkü artık dünyada bir çok şey net üzerinden olmaya başladı. Yukarıda linkini verdiğim siteleri gördünüz, yurtdışında adamlar bu işi netten ciddi olarak yapıyor. Bence biraz para biriktir ve bir web sitesi yaptır kendine, artık o kadar pahalı değil bu siteleri yapmak, zamanla geliştirirsin ama net olayına ucundan bi başlaman önemli.
  • yani ben şimdi sana 1 oyun vereceğim....üyelik bittikten sonra oyunu geri alacağım.......böyle yani demi?????böyle ise satıcı zor duruma dusmez iyi fikir eğer böleyse....bide dükkanın bu kadar hızlı acılacağını beklemiyordum....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swat882 -- 3 Temmuz 2008; 9:39:04 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: erenk83

quote:

Orjinalden alıntı: ftorun

Evet sistem gayet güzel görünüyor, ama satıcı açısından bana biraz riskli geldi. Tabii sen hesabını kitabını mutlaka yapmışsındır ama.

Bence sisteme üye olmak istiyenlere, en başında bir oyun almayı zorunlu tutarsan sistem daha garantili olur gibi, hem üye olanlar için de en sonunda oyun kendisinde kalacağı için kolay olur.

Bir de her gün değiştirme yapılabilecek mi yoksa "aylık 5 adet" gibi bir limiti var mı?

İnşallah hayırlı olur da, istanbulda da görürüz.

bu konu içerisinde 1 kereliğe mahsus oyun almanın zorunlu olacağını yazmıştım zaten ya da oyunu en son çıkanlardansa gerek yok almasına, onu sisteme teslim edecek, üyelik sonunda geri alacak, böylece sistem istismar edilemeyecek. eğer fiyatı düşmüş eski oyun vermek isterse de mecburen fark almak gerekecek 1 kereliğe mahsus (dükkanda sürekli yeni oyunların bulundurulması için bunlar şart).
    Ayrıca limit olmayacak. isteyen her gün değiştirebilir

istediği oyun varsa tabi

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: webaslan

iyi düşünmüşsün ama zamanla cd ler kullanılamaz hale gelmez mi öyle bir durumda ne olacak son kullanandan mı talep edilecek para bence cd nin fotorafını çekip cd yi ver geldiğinde çizik falan varsa adamı tepelersin
    hayırlı olsun başarılar

ben şimdiye kadar oynadığım oyunların alt yüzeyine bir kez olsun elimi değmedim, ne parmak izi oldu ne de çizildi... tüm oyun oynayan arkadaşlardan böyle bir titizlik bekliyorum oyunu verirken de altını gösteririm, alırken de kontrol ederim tabi cdyi tekniğine göre tutarsanız çizilmesi çok zor...

bizim bi arkadaş ps2 cd sini halıda 5 dakika kadar sürttü. cd de çizik olmayan yer kalmadı. sonra ps2 ye taktık. Hafif biraz kastı oyun sonra ne kasma oldu ne bişey

yani cd ler de ufak çizikler olsada bi sorun olacağını sanmıyorum

• arkadaşlar oyunları cumartesi alıyorum. %90ı jelatini açılmamış sıfır oyunlar olacak. yine çoğu son çıkan oyunlar olacak. cumartesi oyunların satış fiyatlarını bildiririm. Sınırsız abonelik ücretlerini zaten yazmıştım. Cumartesi akşam faaliyete geçiyoruz. oyunları alınca daha ayrıntılı bilgi veririm, hepinizi bekliyorum
  • quote:

Allah başarılı bir ticaret hayatı nasip etsin kardeşim. İnşallah uğraşların boşa çıkmaz, bu iş tutulur, hatta büyüyüp bayilik vermeye, işi nete dökmeyi başarırsın.

Bu arada bence sen zaman buldukça bu net işine asıl. Çünkü artık dünyada bir çok şey net üzerinden olmaya başladı. Yukarıda linkini verdiğim siteleri gördünüz, yurtdışında adamlar bu işi netten ciddi olarak yapıyor. Bence biraz para biriktir ve bir web sitesi yaptır kendine, artık o kadar pahalı değil bu siteleri yapmak, zamanla geliştirirsin ama net olayına ucundan bi başlaman önemli.

teşekkür ederim kardeşim. site hazırlıklarına bir programcı tanıdığım başladı şimdiden, yalnız ilk etapta siteden alışveriş olmaz, o bayağı zor. sadece oyunları görmeniz için, dükkanın tam yerini ve fotoğraflarını, telefon numaralarını görmeniz için basit bir site olur ilk etapta, yavaş yavaş geliştirilir...

• quote:

Orjinalden alıntı: swat882

yani ben şimdi sana 1 oyun vereceğim....üyelik bittikten sonra oyunu geri alacağım.......böyle yani demi?????böyle ise satıcı zor duruma dusmez iyi fikir eğer böleyse....bide dükkanın bu kadar hızlı acılacağını beklemiyordum....

sistem dediğin gibi olacak, gayet basit diğer ayrıntıları daha önceki cevaplarımda yazmıştım...
    hızlı açılmasına gelince, sadece sözümün arkasında durmaya çalışıyorum....
  • dükkanının ismini DH gamer koy
  • dostum güzel fikir, bahçelide güzel bir seçim hem kızılayın kalabalığından uzak hem şehre yakın hemde kaliteli bir semt. bu hafta sonu ankara dışında olacağım döndüğüm anda ilk işim üye olmak. görüşmek üzere...
  • quote:

arkadaşlar oyunları cumartesi alıyorum. %90ı jelatini açılmamış sıfır oyunlar olacak. yine çoğu son çıkan oyunlar olacak. cumartesi oyunların satış fiyatlarını bildiririm. Sınırsız abonelik ücretlerini zaten yazmıştım. Cumartesi akşam faaliyete geçiyoruz. oyunları alınca daha ayrıntılı bilgi veririm, hepinizi bekliyorum

Bence en büyük yanlışı burada yaparsın. Jelatinli oyun almaya hiç gerek yok, çünkü sen bu oyunları satmayacaksın ki, sadece kiralayacaksın. Zaten oyunu 1 kere kiraya verince otomatikmen 2.el durumuna düşüyor. Boşu boşuna 0 oyuna o kadar para vermeye gerek yok.

2. el oyun satan bir sürü yer var, buranın 2.el forumu var, gittigidiyor var, sahibinden.com var. Buralardan 2.el oyunları çok daha ucuz fiyatlara alabilirsin.

Bi de Play-Asia var, orayı takip et, discounted Game'ler var. O sitede Amerikan versiyon oyunlar çok ucuzluyor, çünkü adı üstünde Play-Asia. Geçenlerde Fifa 08 29 USD'ye düşmüştü.

• bencede 0 alma 2.el al calısır durumda olsun yeter...
  • quote:

quote:

arkadaşlar oyunları cumartesi alıyorum. %90ı jelatini açılmamış sıfır oyunlar olacak. yine çoğu son çıkan oyunlar olacak. cumartesi oyunların satış fiyatlarını bildiririm. Sınırsız abonelik ücretlerini zaten yazmıştım. Cumartesi akşam faaliyete geçiyoruz. oyunları alınca daha ayrıntılı bilgi veririm, hepinizi bekliyorum

Bence en büyük yanlışı burada yaparsın. Jelatinli oyun almaya hiç gerek yok, çünkü sen bu oyunları satmayacaksın ki, sadece kiralayacaksın. Zaten oyunu 1 kere kiraya verince otomatikmen 2.el durumuna düşüyor. Boşu boşuna 0 oyuna o kadar para vermeye gerek yok.

2. el oyun satan bir sürü yer var, buranın 2.el forumu var, gittigidiyor var, sahibinden.com var. Buralardan 2.el oyunları çok daha ucuz fiyatlara alabilirsin.

Bi de Play-Asia var, orayı takip et, discounted Game'ler var. O sitede Amerikan versiyon oyunlar çok ucuzluyor, çünkü adı üstünde Play-Asia. Geçenlerde Fifa 08 29 USD'ye düşmüştü.

arkadaş toplu olarak biryerden alıyor olabilir, tek tek piyasadan toplanmaz oyun.

• Üye takibinin yapılacağı yazılımı da iyi seçmeniz gerekiyor. Exceldeki tabloyla takip etmeye kalkarsan sorun yaşayabilirsin. Hangi medya hangi üyede ne zaman almış v.s. gibi. Birde tahmini geri getirme süresi isterseniz üyeden özellikle son çıkan oyunlarda yaşanacak muhtemel talep yığılmalarında yönetimi yitirmemiş olursunuz.

Oluşumunuzda başarılar dilerim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

dükkanının ismini DH gamer koy

sadece oyun üzerine olsa olabilirdi ama film de var, ikisini de kapsayan bir isim olmalı
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.