Şimdi Ara

ANKARAdaki ps3 sahipleri sınırsız oyun oynamak ister miydiniz?Takas derdinden kurtulmak?Lütfen bakın (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
0
Favori
4.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: hoppus

dostum güzel fikir, bahçelide güzel bir seçim hem kızılayın kalabalığından uzak hem şehre yakın hemde kaliteli bir semt. bu hafta sonu ankara dışında olacağım döndüğüm anda ilk işim üye olmak. görüşmek üzere...

beklerim kardeşim görüşmek üzere...
  • quote:

Orjinalden alıntı: UFUK_ŞEN

quote:

Orjinalden alıntı: Aknyldz

quote:

Orjinalden alıntı: erenk83

arkadaşlar oyunları cumartesi alıyorum. %90ı jelatini açılmamış sıfır oyunlar olacak. yine çoğu son çıkan oyunlar olacak. cumartesi oyunların satış fiyatlarını bildiririm. Sınırsız abonelik ücretlerini zaten yazmıştım. Cumartesi akşam faaliyete geçiyoruz. oyunları alınca daha ayrıntılı bilgi veririm, hepinizi bekliyorum

Bence en büyük yanlışı burada yaparsın. Jelatinli oyun almaya hiç gerek yok, çünkü sen bu oyunları satmayacaksın ki, sadece kiralayacaksın. Zaten oyunu 1 kere kiraya verince otomatikmen 2.el durumuna düşüyor. Boşu boşuna 0 oyuna o kadar para vermeye gerek yok.

2. el oyun satan bir sürü yer var, buranın 2.el forumu var, gittigidiyor var, sahibinden.com var. Buralardan 2.el oyunları çok daha ucuz fiyatlara alabilirsin.

Bi de Play-Asia var, orayı takip et, discounted Game'ler var. O sitede Amerikan versiyon oyunlar çok ucuzluyor, çünkü adı üstünde Play-Asia. Geçenlerde Fifa 08 29 USD'ye düşmüştü.

arkadaş toplu olarak biryerden alıyor olabilir, tek tek piyasadan toplanmaz oyun.

aynen dediğin gibi yapıyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: MytHoLoG

Üye takibinin yapılacağı yazılımı da iyi seçmeniz gerekiyor. Exceldeki tabloyla takip etmeye kalkarsan sorun yaşayabilirsin. Hangi medya hangi üyede ne zaman almış v.s. gibi. Birde tahmini geri getirme süresi isterseniz üyeden özellikle son çıkan oyunlarda yaşanacak muhtemel talep yığılmalarında yönetimi yitirmemiş olursunuz.

Oluşumunuzda başarılar dilerim..

önerebileceğin bir program var mı? henüz araştırmadım. excel ile başlamayı düşünüyorum, kısa sürede dediğin gibi bir programa geçmek gerekebilir...
  • Programa gerek yok bence. Excel dünya üzerindeki en baba programdır, yapmadığı şey yok keretanın :)

Biraz bilmek yeterli ;)
  • düşünce olarak çok güzel bir uygulama inşallah başarılı olursunuz, ben de 2 hafta içinde ps3 almayı planlıyorum, sisteminizden kesinlikle yararlanacağım, aklımdaki ilk oyun condemned 2
  • İnşallah ben de sisteme üye olmayı düşünüyorum.
    İlk etapda alacağım oyunlar; sıra ile
    Devil may cry, ninja gaiden sigma, ratched and clark, euro 08, condemned, top spin 3.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dark dragon

düşünce olarak çok güzel bir uygulama inşallah başarılı olursunuz, ben de 2 hafta içinde ps3 almayı planlıyorum, sisteminizden kesinlikle yararlanacağım, aklımdaki ilk oyun condemned 2

oyunları cumartesi alacağım ama şimdilik elimde 2 oyun var ve biri Condemned 2 oyun çok farklı, bazı sahnelerde yaşamak için arkana bile bakmadan kaçacaksın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenk83 -- 4 Temmuz 2008; 19:06:35 >
  • erenk83
    Allah yardımcın olsun arkadaşım çok gzel bir fikir bence.batman senin de dediğin gibi imkansız.oyun olçmasa bile filmler seni ayakta tutar.
    yararlanmak isterdim fakat kayserideyim
  • bu arada mutlaka bluray film de kirala. oyun verip bluray alabilsin üyelerin.
  • hocam film kiralama ile ilgili ayrıntılı bilgi bekliyoruz, oda önemli unutma bilgilendir bizleri o konudada sana destek çıkalım
  • oyunları aldım arkadaşlar... bir pürüz çıktı, yeni oyunların tamamını alamadım, adam pazartesi-salı getireceğine söz verdi. yine de mgs4 gta 4 gibi sağlam oyunlar da var elimde şu an. pazar öğleden sonra açılıyoruz. tüm yeni oyunlar olmadan almayacaktım hiç oyun ama bir an önce oyunsever arkadaşlarımıza hizmet vermeye başlamak, sizleri bekletmemek için kafamdaki oyunların bir kısmı da olsa aldım. Anlaştığım kişi söz verdiği gibi bir an önce getirecek yeni oyunları, merak etmeyin, çünkü hiç para vermedim, istediğim oyunları getirdiği zaman vereceğim sözün kısası açıldık, yeni oyunlar çok yakında, hepinizi bekliyorum görüşmek üzere...

not: pazar günü dükkanda oyunların fotoğrafını çeker buraya yapıştırırım, ps3 oyun kiralama hizmeti türünden yeni bir konu da açarım, daha ayrıntılı bilgi veririm... hafta içi telefon ve internet bağlanacak, o zaman tel no ve msn adresimi veririm ayrıntılı bilgi alabilmeniz için...

film konusuna gelince henüz kesinleşmemekle birlikte fiyatları yazayım (diğer filmcilerden en az 6 kat ucuz, kopya filmden daha ucuza orjinal film)
    1 aylık sınırsız dvd 20 YTL
    3 aylık sınırsız dvd 40 YTL
    6 aylık sınırsız dvd 60 ytl
    1 yıllık sınırsız dvd 90 ytl
    fiyatlar kesinleşmedi, pazar günü kesinleşecek, 5-10 ytl belki artar, belki artmaz....

• hocam hayırlı olsun, ps3 oyunları icin boyle birseye ihtiyac vardı.
    ayrıca dvd film uyelik ucreti mukemmel, gercekten kopyadan daha ucuz
    ve orjinal film izlemek cok guzel... tabii dvd film arsivinin buyuklugu nedir
    bilemiyorum ama fiyatlar cok guzel... tekrardan hayırlı olsun...
  • ee şey xD istanbuldayım ama ankarada yazsak beni :))) kargo felan olmaz mı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Junger

ee şey xD istanbuldayım ama ankarada yazsak beni :))) kargo felan olmaz mı

inşallah kargo şirketlerinden indirim koparabilirsem ankara dışından da abone alacağız yalnız bunun için biraz daha zamana ihtiyacımız var...
  • arkadaşlar oyunlar şimdilik bunlar ama hafta içi yeni oyunlar gelecek o zaman onların da fotoğrafını koyarım. herkesi bekliyorum. üyelik kayıtları başlamıştır...

not: üyelik ücretleri ve adresimiz önceki mesajlarda yazıyor.

ANKARAdaki ps3 sahipleri sınırsız oyun oynamak ister miydiniz?Takas derdinden kurtulmak?Lütfen bakın
  • bir kilit sorum olacak yaz dönemi için kayıt dondurma gibi bişi olabilirmi aldığımız oyunu geri getirme şartı ile?
  • quote:

Orjinalden alıntı: DewilBurak

bir kilit sorum olacak yaz dönemi için kayıt dondurma gibi bişi olabilirmi aldığımız oyunu geri getirme şartı ile?

Yani tatile giden üyemizin oyununu sisteme teslim edip, geldiği zaman kaldığı yerden (zaman kaybı olmadan) devam edebilmesi gibi mi? bu mümkün
  • Arkadaşlar hizmet vermeye başlayınca yeni bir konu açarım demiştim fakat reklam olarak değerlendirilmiş ve kilitlenmiş...
    Başlığı da değiştiremediğim için buradan devam etmek durumundayız...
    Zaten burada da adres ve sisteme dair tüm bilgiler mevcut
    Ayrıca kilitlenen konuyu konsol aksesuarları bölümünde yayınlamak serbestmiş, oraya yazıyorum, görüşmek üzere
  • buraya bir daha tam adres yazabilirmisin.....
  • Hadi kardeşim hayırlı uğurlu olsun bende ankaradayım uğrarım bu hafta içi yanına
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.