Şimdi Ara

ANKARAdaki ps3 sahipleri sınırsız oyun oynamak ister miydiniz?Takas derdinden kurtulmak?Lütfen bakın (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
0
Favori
4.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar telefon ve internet sonunda bağlandı

Tel: 0312 222 73 84

Adres: 3. Cadde 108/A ANKARA/Bahçelievler
    (7. caddenin paralelindeki cadde, 7. caddedeki Pizza Hut'ın biraz alt tarafında kalıyor, yan tarafımız çamaşırcı ve Tantuni Cafe var, Milli kütüphane ile arası yürüyerek 10 dakika)

msn adresi: erenk_83@hotmail.com (günün büyük bölümü online olarak ulaşabilir, tüm sorularınızı sorabilirsiniz)
  • Ne Yeri Bulabildim Nede Telefonla Ulaşabildim :D

Bürom Bahçelide Senelerdir Burdayım Pizza Hut'ın Bütün Paralellerine Gittim Ama Buladım Yani :D

Limanlı Bahçenin Aşağısındamı Sizin Yer ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dgkn_ngn -- 9 Temmuz 2008; 16:43:39 >
  • bugün vergi işleri için muhasebeciyle görüştük ve çok uzun sürdü, malesef geç açtık, muhtemelen kapalıyken geldin ve bulamadın, daha tabela bile yaptıramadık çünkü. ama afişler (film afişleri) falan vardı camda. DVD-VCD film kiralama ağırlıklı çalıştığımız için sen buranın önünden geçtin belki de. az ilerde film hakan var. TANTANA TANTUNİ kafenin yanındayız. resmi işlemleri hallettiğimiz için artık erken açacağız. görüşmek üzere
  • quote:

Orjinalden alıntı: erenk83

quote:

Orjinalden alıntı: MytHoLoG

Üye takibinin yapılacağı yazılımı da iyi seçmeniz gerekiyor. Exceldeki tabloyla takip etmeye kalkarsan sorun yaşayabilirsin. Hangi medya hangi üyede ne zaman almış v.s. gibi. Birde tahmini geri getirme süresi isterseniz üyeden özellikle son çıkan oyunlarda yaşanacak muhtemel talep yığılmalarında yönetimi yitirmemiş olursunuz.

Oluşumunuzda başarılar dilerim..

önerebileceğin bir program var mı? henüz araştırmadım. excel ile başlamayı düşünüyorum, kısa sürede dediğin gibi bir programa geçmek gerekebilir...

Araya tatil vs. girdi ancak bakabildim. Maalesef şu program olur diyemem. Ancak Kütüphane Kitap takip uygulamaları da işini görecektir. Excel bir yere kadar yardımcı olacaktır. Üniversitedeyken, proje uygulaması olarak yazmıştım ancak bulmam bayağı zor 10 sene geçti üzerinden. Üye takip uygulaması olarakta araştırabilirsin...

• Playstation bölümünde oyun vb. hizmet satışı yasaktır, forumumuzun 2.el Konsol Aksesuarları Bölümü Var, konunuzu kilitliyor ancak bir süreliğine silmiyorum, aynısını oraya aktarıp yeni konu açabilirsiniz.

İyi Forumlar
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.