Şimdi Ara

ANKARAdaki ps3 sahipleri sınırsız oyun oynamak ister miydiniz?Takas derdinden kurtulmak?Lütfen bakın (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
0
Favori
4.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir çok arkadaşımız beni desteklemiş ve tebrik mesajları yazmışlar. Herkese tek tek teşekkür mesajı yazıp burayı kalabalıklaştırmak istemediğim için bu mesaj ile, yorumlarını bildiren herkese çok teşekkür ediyorum arkadaşlar...
  • şu an ağlayabilirim.... inanamadım istanbul değil ankara ankara abeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee yaşadık valla......3 aylık üye olacağım
  • şimdi ben 100 ytl verip 3 aylık abone olacağım senden gidip bi oyun alacağım....mesela oyunu bitirdim yada sıkıldım geri getirip başka bi oyunla değiştirebileceğim öle mii yaniii?ühühühhühühüh mutluluk gözyaşları bunlar.....ben aşağı eğlencede(gata civarı) oturuyorum yakın mıdır????şimdiden tşkr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swat882 -- 2 Temmuz 2008; 11:15:54 >
  • yanlız bişi daha soracağım..1 5 10 15 tane oyun getiedin mesela kargoyla başka şehire gitti onun git gelmesi uzun sürmez mi? ve ank..sıkıntı çeker...1 oyun için o kadarda oyun alınmaz da.....
  • bence de süper fikir, sadece bu yer için bile ps3 alınır. umarım şehir dışına uygun kargo ayarlarsın.
    hayırlı ve bol kazançlı olur umarım.

bence en kısa zamanda istanbulda ve ankarada çok yapılacak bu uygulama, keşke fikrin patentini alacak durum olsaydı.

bu konuda en sevilen oyunlar başlığı var, bence bu oyunlardan elinde çok fazla olmalı, gelen adam önce bu oyunları isteyecektir.

birde 1 yıllık üyeliği biraz daha ucuzlatırsan, hem abonelerini 1 yıl bağlarsın hem de sayıyı arttırırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi offendicula -- 2 Temmuz 2008; 11:51:49 >
  • Bence bir yıllık abonelik gayet ucuz.Ankarada olsaydım üye olurdum.
  • Bence çok ciddi düşünülmesi gerek bu sistemin arkadaşım bi yerde patlak verebilir ama bu işe girdiğine göre detaylarını düşünmüşündür, yolun açık olsun diyeyim ben genelde aldığım oyunu uzun süre tutmayı severim hemen bitirmem ve genelde online takılırım bu yüzden bu sistem bana uymaz gibi görünüyor, ama oyun öğütücüleri için güzel olacaktır, sana tavsiyem exc oyunları bol bol alman diğer oyunlar pc, xbox vs. oynandığı için talep çok fazla olmayacaktır...
  • Evet 1 yıllık üyelik gayet uygun bence, 2 haftada 1 oyun değiştirsen ortalama 25 oyun yapar. 2. el oyunları iyimser bakalım 50 YTL'den alsan 1.250 YTL yapar.

Ama burada asıl önemli olan üyenin yanında satıcının da güvenilirliği.

Arkadaş burada sakın yanlış anlamasın onu kesinlikle kastetmiyorum ama sonuçta bu bir ticaret işi, satıcı 6 ay iş yaptı baktı olmadı zarara girdi ve dükkanı kapattı. Bu durumda 1 yıllık üye olanlara nasıl bir garanti sağlayacaksın? Bunu düşünmek lazım.
  • Çok güzel bir fikir, Polonya'da böyle bir imkan yok..
  • Bence konunun başlığı değişmeli. "PS3 Oyun Kiralama Hizmeti" türünden bir başlık olsun çünkü olay Ankara sınırlarını aştı. Bu uygulama herkesin faydalanabileceği Türkiye'de çığır açan bir uygulama ve ilk defa yapılıyor.

Arkadaşlar yurtdışında bu iş çok ciddi olarak yapılıyor. Size bu işi netten yapan bazı büyük sitelerin linklerini veriyorum,

www.gameznflix.com
    www.boomerangrentals.co.uk
    www.gamefly.com
    www.gamerang.com

• Ben de Ankara Yenimahalle'de oturuyorum. Büyük ihtimalle üye olacağım. PS3 ile gelen 2 oyun + 4 oyunum daha var. Exc. oyunlar dışında oynamak istediğim daha bir sürü oyun var fakat elimdekileri de çıkartmak istemiyordum. Çok güzel düşünülmüş bir uygulama. İnşallah başarılı bir girişim olur kardeşim.
  • inşallah
  • iyi düşünmüşsün ama zamanla cd ler kullanılamaz hale gelmez mi öyle bir durumda ne olacak son kullanandan mı talep edilecek para bence cd nin fotorafını çekip cd yi ver geldiğinde çizik falan varsa adamı tepelersin
    hayırlı olsun başarılar
  • Evet sistem gayet güzel görünüyor, ama satıcı açısından bana biraz riskli geldi. Tabii sen hesabını kitabını mutlaka yapmışsındır ama.

Bence sisteme üye olmak istiyenlere, en başında bir oyun almayı zorunlu tutarsan sistem daha garantili olur gibi, hem üye olanlar için de en sonunda oyun kendisinde kalacağı için kolay olur.

Bir de her gün değiştirme yapılabilecek mi yoksa "aylık 5 adet" gibi bir limiti var mı?

İnşallah hayırlı olur da, istanbulda da görürüz.
  • ps3 sahibi değilm yalnız bahçelide değilde kızılayda yada kolejde açsaydınız potansiyeli daha yüksek yerler buralar bahçeli ile kızlaydaki dükkanların kirası aşşağı yukarı aynıdır söylediğim yerelere ulaşım daha kolay insallah başarılı olursunuz gerçi dükkan kendinizinmi bilmiyorum belki pc ve xbox360 oyunları içinde böyle birşey düşünürsünüz nedersiniz hoş olmazmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulentozi1905gs -- 2 Temmuz 2008; 16:59:06 >
  • kızılay olsa çok deli olur...
  • bugün 11.30da evden çıktım, bu saatte eve geldim (sabaha karşı). dükkanın işleri sandığımdan uzun sürüyor arkadaşlar şimdi sorularınızı yanıtlamaya başlıyorum (bu yorgunluk ve uykulu halimle yazım hatası yaparsam kusura bakmayın). perşembe veya cuma oyunları temin ediyorum bir aksilik çıkmazsa, cumartesi de hizmet vermeye başlarız
    internet sitesini hazırlayıp faaliyete geçirmek, dükkanı faaliyete geçirmekten daha zormuş o yüzden site açılana kadar buradan oyunların, dükkanın fotoğrafını falan yayınlarım. üye olmayı düşünen arkadaşlarımız oyun çeşitlerine göre karar verirler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: swat882

şimdi ben 100 ytl verip 3 aylık abone olacağım senden gidip bi oyun alacağım....mesela oyunu bitirdim yada sıkıldım geri getirip başka bi oyunla değiştirebileceğim öle mii yaniii?ühühühhühühüh mutluluk gözyaşları bunlar.....ben aşağı eğlencede(gata civarı) oturuyorum yakın mıdır????şimdiden tşkr

aynen öyle yapacaksın 2 günde bir oyun bitirip getirsen 3 ayda 45 oyun oynarsın.

etlik civarında sanırım oturduğun yer. yakın sayılır bahçelievler. milli kütüphanenin önünden bir çok otobüs geçiyor, senin otobüsün de geçiyorsa orada inip 10dk yürüyerek gelebilirisin. ben elvankentten gidip geleceğim, ortağım sincan-fatihten, en az 30 km oturduğumuz yer ile dükkanın arası... gölbaşına gaziye gidiyordum her gün gidiş geliş 87 km... benim gittiğim yollara göre seninki çok yakın

• quote:

Orjinalden alıntı: swat882

yanlız bişi daha soracağım..1 5 10 15 tane oyun getiedin mesela kargoyla başka şehire gitti onun git gelmesi uzun sürmez mi? ve ank..sıkıntı çeker...1 oyun için o kadarda oyun alınmaz da.....

çok yorulduğumdan ve uykusuzluktan olsa gerek tam olarak anlamadım ne demek istediğini ama yine de cevaplamaya çalışayım. öncelikle dükkanda 15in bir kaç katı oyun olur, ilk etepta sadece ankaraya hizmet verebiliriz, kargo şirketiyle anlaşıp indirim yaptırabilirsem şehir dışına da hizmet verebiliriz. kargo aynı gün içinde gidebiliyor, olmazsa çok yüksek ihtimal gönderdiğinin ertesi günü ulaşıyor. her abone olanın aldığı oyunun parası ile yeni bir oyun alınıyor, dükkandaki oyun sayısı korunuyor ve sıkıntı çıkmıyor. sistemin işleyişinin özeti bu.

• quote:

Orjinalden alıntı: offendicula

bence de süper fikir, sadece bu yer için bile ps3 alınır. umarım şehir dışına uygun kargo ayarlarsın.
    hayırlı ve bol kazançlı olur umarım.

bence en kısa zamanda istanbulda ve ankarada çok yapılacak bu uygulama, keşke fikrin patentini alacak durum olsaydı.

bu konuda en sevilen oyunlar başlığı var, bence bu oyunlardan elinde çok fazla olmalı, gelen adam önce bu oyunları isteyecektir.

birde 1 yıllık üyeliği biraz daha ucuzlatırsan, hem abonelerini 1 yıl bağlarsın hem de sayıyı arttırırsın

dvd filmlerde aylık olarak bu sistemi yapıyorlar (biz de yapacağız tabi) ben de oyunda da yapacağım diye patent verirler mi bilemem... o başlığa göz atayım gerçekten. fiyatlar çok iyi ve sabit bu fikrin ps3 aldıracak kadar tutulmasına ayrıca sevindim...

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.