Şimdi Ara

Ankaralılar Bir Bakabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Sıhhiye Köprüsü'nden Kızılay'daki herhangi bir İşler Kitabevine nasıl giderim?

• ankarada oturmadığın için bilemicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arslan Bey

ankarada oturmadığın için bilemicem

Oturmadığım mı demek istedin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: - QuasH -

Arkadaşlar Sıhhiye Köprüsü'nden Kızılay'daki herhangi bir İşler Kitabevine nasıl giderim?

işler derken işlek anlamındamı dedin. Yoksa isimmi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erty1987

quote:

Arkadaşlar Sıhhiye Köprüsü'nden Kızılay'daki herhangi bir İşler Kitabevine nasıl giderim?

• quote:

quote:

quote:

arkadaşım sen diyince baktım sıhhıye köprüsüne en yakın zafer şubesi var. Zaten ora hep kitapçı. Sen sıhhıye köprüsünde indiğinden kızılay tarafına doğru atatürk bulvarından yukarı doğru yürü 600 metre sonra yolun sol tarafında zafer çarşısını görürsün. Aşşağa doğru indiğinde çarşının içi sırf kitapçı ve orda şubeleri varmış.

• kolej metrosunun az ilerisinde de var ziya gokalp cad. kizilay demissiniz ama olsun diyim dedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşım sen diyince baktım sıhhıye köprüsüne en yakın zafer şubesi var. Zaten ora hep kitapçı. Sen sıhhıye köprüsünde indiğinden kızılay tarafına doğru atatürk bulvarından yukarı doğru yürü 600 metre sonra yolun sol tarafında zafer çarşısını görürsün. Aşşağa doğru indiğinde çarşının içi sırf kitapçı ve orda şubeleri varmış.

Hocam Zafer Çarşısını biliyorum ama gitmek istemedim normalde ben de doğdum doğalı Ankaradayım ama kitapçılarla işim olmadı. Sitesine girmeyi şimdi akıl ettim girdim Karanfildekine gideceğim. Sağol

• hocam önemli değilde sende bir aceyipsin doğdun doğalı ankaradasın gitceğin yer için internete girip konu açıyosunda bu kitapevi nerde nasıl giderim diye bakmıyosun bide ankarayı biliyosun. Neyse kolay gelsin sana.
  • quote:

hocam önemli değilde sende bir aceyipsin doğdun doğalı ankaradasın gitceğin yer için internete girip konu açıyosunda bu kitapevi nerde nasıl giderim diye bakmıyosun bide ankarayı biliyosun. Neyse kolay gelsin sana.

Bende Ankaralıyım, ama bi yer sorsan bilmem çünkü ben Keçiören'den pek fazla çıkmam... Şimdi bende mi ACEYİPİM ?
  • Zafer carsisinin orada var bi tane.sihhiye koprusunden dumduz kizilaya yuru.arkana kopruyu alarak.(ana yol,buyuk olandan) ileride solunda zafer carsisi yazar.orada sor birine gosterir.anlatabildm umarm.

• Buket uzuner in su adlı kitabını arıyorsan ben okudum sana yollayabilirim

• Sıhhıye köprüsünden Atatürk bulvarına doğru devam ediceksin Ziraat felan geçiyorsun biraz yürüyorsun solda sadece giyim satan bina var oraya doğru gidiyorsun sagdan yukarı merdiven var hatta sağ tarafta sosyal güvenlik kurumu felan yazıyor onun hemen yanında merdivenin altında kalıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.