Şimdi Ara

ANKARDA wireles internet halka açık yer varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR ANKARADA WİRELES İNTERNET BAĞLANTI VEREN YERLER VARMI. HIZLI OLANLARIDA BELİRTELİM Kİ FAYDALANAN BİRİLERİ OLSUN. LAPTOBUMLA GİDİP DOWNLOAD YAPMAK İSTİYORUM. EWDE 256 BAYDI. BİLGİSAYARIM 24 SAAT AÇIK DOWNLOAD YAPIYO AMA ODA BANA YETMİYOR..

• ne yani.. halka açık bi yere gidip sabah akşam oturup downloadmı yapacaksın?

allah akıl fikir versin ne diyim. Dışarda harcayacağın parayla git 512 e abone ol. 20 ytl fiyat farkı..
    hem milletin kullandığı internetide sömürmemiş olursun, hemde paran cebinde kalır. Hemde rahat edersin.
  • armada alışveriş merkezi 10 mb ınter var gidip kahve içip nete gırıyorlar akşama kadar
  • kardeşim istanbul yolu üzerindeki makromarkettede var
  • carrefoure'da da var...
  • ankamall`da da var
  • hızları hakkında bir bilginiz var mı?
    en hızlı yer neresi ankarada?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aslında bu gibi yerlere yakın oturanlar güçlü antenlerle oturdukları yerden 10mbit in keyfine vara bilirler. Öbüryandan ankamall ve armada nın etrafına pek meskende yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tonythetonguc

Aslında bu gibi yerlere yakın oturanlar güçlü antenlerle oturdukları yerden 10mbit in keyfine vara bilirler. Öbüryandan ankamall ve armada nın etrafına pek meskende yok.

nerede 10mbit internet var yaw,
    bi söyleyin biz de nasiplenelim.

armada da ücretsiz mi?
    benim bildiğim ücretli olması lazım,
    cafe'ye ücretini ödüyorsun diye duymuştum,
    yada ücretsiz olanın hızı düşüktür.

10mbit'in kesin ücretsiz olduğu nereler var bile varsa söylesin bi zahmet.

• arkadaşım wireles deniyor (kablosuz internet)
    ücretsiz, makinanı açıp bağlanıyorsun.

armada içinde olduğun sürece problem yok. İnternete girebilirsin ama senin gibi kaç uyanık olacağını düşün ve sana ne kadar internet kalabileceğini hesapla :P

armadada çalışanlarda giriyordur..

gittikden sonra, çay içeyim çorba içeyim derken.. (yol paran yoksa bile) günlük ortalama 5 ytl lik olacaksın.
    haftada 5 gün gitsen 5x4 = 20x5 = 100 ytl.. evdeki netinede 50 kağıt versen. 150.. bu para ile gidip 2048 alıp evinde takılabilirsin :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yamuk -- 16 Mart 2007; 15:37:30 >
  • armada da var ama hikaye .. bir bakıyorsun 10k bir bakıyorsun 300k.. ama cok cok kotu... yaramaz sadece nette gezınmek ıcın ıdeal....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yamuk

arkadaşım wireles deniyor (kablosuz internet)
    ücretsiz, makinanı açıp bağlanıyorsun.

armada içinde olduğun sürece problem yok. İnternete girebilirsin ama senin gibi kaç uyanık olacağını düşün ve sana ne kadar internet kalabileceğini hesapla :P

armadada çalışanlarda giriyordur..

gittikden sonra, çay içeyim çorba içeyim derken.. (yol paran yoksa bile) günlük ortalama 5 ytl lik olacaksın.
    haftada 5 gün gitsen 5x4 = 20x5 = 100 ytl.. evdeki netinede 50 kağıt versen. 150.. bu para ile gidip 2048 alıp evinde takılabilirsin :P

ankarada bazı cafe'ler bu hizmeti paralı veriyor,
    armada da olması lazım bi tane,
    millet sömürmesin diye,
    mesela oturuyorsun kahveni falan alıyorsun,
    ayrıca ücret ödeyip wirelless bağlantısını kullanabiliyorsun, süreli,
    sana şifresini söylüyorlar ücreti ödeyince.

• quote:

Orjinalden alıntı: MAG

quote:

Aslında bu gibi yerlere yakın oturanlar güçlü antenlerle oturdukları yerden 10mbit in keyfine vara bilirler. Öbüryandan ankamall ve armada nın etrafına pek meskende yok.

armada da ücretsiz mi?

Ben yukardaki arkadaşın yalancısıyım 10Mbit konusunda ama koskoca bir alış veriş merkezinede tüm mağazaların tüm restoranların kısaca içerdeki herkesin faydalanacağı bir wireless koyarlarsa 2mbit koymazlar heralde. Ayrıca ankarada biçok cafe de de var şifresiz ve ücretsiz ancak tabi 256K ve kapsama alanı çok geniş değil ya yan binada oturacaksın sinyal almak için yada kafede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tonythetonguc -- 16 Mart 2007; 17:23:56 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: MAG

quote:

armada da ücretsiz mi?

Ben yukardaki arkadaşın yalancısıyım 10Mbit konusunda ama koskoca bir alış veriş merkezinede tüm mağazaların tüm restoranların kısaca içerdeki herkesin faydalanacağı bir wireless koyarlarsa 2mbit koymazlar heralde. Ayrıca ankarada biçok cafe de de var şifresiz ve ücretsiz ancak tabi 256K ve kapsama alanı çok geniş değil ya yan binada oturacaksın sinyal almak için yada kafede

ewet aslında doğru o da var,
    yüzlerce kişinin kullandığı bi yere 2mbit koymazlar,
    bi gittiğimde deneyim bakalım nasılmış net'i.

• Kızılaydaki mısır cafede beleş wireless var. Bahçeli de de bir çok kafede gene beleş var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Loop

Kızılaydaki mısır cafede beleş wireless var. Bahçeli de de bir çok kafede gene beleş var.

Bahçelide gani gani var zaten. Ama hep 256K bide yakında olmak lazım adam gibi sinyal alabilmek için çünkü öbür yandan etreafda çok fazla wi-fi sinyali olduğu için birine bağlandığın zaman sinyal az biraz idare eder olsa bile öbür yandan gürültüde çok oluyor yani SNR değeri çok yeterli olmayabiliyor.
  • ankamall ün en alt katına in orda oturulacak yerler var otur bilgisayar mağazalarının karşısına aç çatır çatır kullan denenmiştir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.