Şimdi Ara

ANKET AVRUPA BİRLİĞİNE EVETMİ/HAYIRMI (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
0
Favori
3.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki

ANKET AVRUPA BİRLİĞİNE EVETMİ/HAYIRMI

(En Son Oy Tarihi: 16.8.2007)
Giriş

Orjinalden alıntı: dreaMMaster

quote:

Orjinalden alıntı: set

O zaman sokun kafanızı toprağa,kendi kendi kabuğunuzda daha yıllarca kavga edin durun....Yav bu ülke avrupadan etkilenecek kadar güçsüzmü.... Kendinizi neden bu zayıf görüyosunuz.... Neden avrupadan bu kadar korkuyosunuz. Neden avrupa bizden korksun demiyosunuz. Bu kadar pısırık olmayın. Güvenin kendinize. Bizi hiç bir güç bozamaz deyin.... Biz avrupayı adam ederiz deyin....

vicdana bak yarabbim. Daha ben sana ne diyeyim? hiç mi insaf yok sen de?
    bree ....
    GÖZÜNÜZÜ AÇIN! 3. SAVAŞININ AREFESİNİ YAŞANIRKEN, MEDENİYETLER ÇATIŞMALARINI GÖRE GÖRE DAHA HALAAA AB SAYIKLIYORSUNUZ! TOZ PEMBE RÜYAALARINIZI (EKONOMİ, İLİM, TEKNOLOJİ vs vs) BIRAKIN ARTIK! BU ÜLKEDE KİM İSTEMEZ ÇAĞDAŞ MEDENİYETLER SEVİYESİNE ULAŞMAYI? SİZİN KADAR İYİ NİYETLİ Mİ OLDUĞUNU SANIYORSUNUZ O HAÇLI ZİHNİYETLİ ÜLKELERİN? BUNLARI BEN Bİ YERİMDEN Mİ UYDURUYORUM? TARİHİ AZ DA BİLEN İNSAN ÇÖZÜMLER BUNU? DEĞİŞECEK Mİ SANIYOSUNUZ? FIRSATINI VERSELER YUKARDAKİ FOTOGRAFLARIN HALE DÜŞMEYECEĞİNİ KİM GARANTİ VEREBİLİR BU ÜLKENİN? SEN ELİNDE KILIÇLA YA ALLAH BİSMİLLAH DİYE GİDERKEN, TEKNOLOJİNİN TAVANA VURDUĞU (BİYOLOJİK,KİMYASAL Vs Vs) ÜLKELERİN KARŞINDAKİLERİ NASILL GÖRMEDEN GEÇEBİLİYORSUN? BURDA AB YE HAYIR DİYENLERİN AK PARTİ YE NE GARAZİ VAR? ÖNEMLİ OLAN KİŞİLER DEĞİL ANLAYIŞ! ORDA KİM OLURSA OLSUN, AB TARAFTARI HERKESE KARŞI KOYUŞ VAR! BİZİM BEYNİMİZİ KALIP MI GÖRÜYORSUNUZ? BİZ İDEALİST BAKAMIYOR MUYUZ? BİZ SENİN GEÇTİĞİN YOLLARDAN GEÇMEDİK Mİ? HÜMANİST VE BU VATANI ÇAĞDAŞ UYGARLIK SEVİYESİNE ÇIKARMAYI EN AZ SENİN KADAR İSTEMİYOR MUYUM (UZ) SANIYORSUN? AMAAAAAAA PENCEREYİ CAMI AÇARAK GÖRECEKSİN! HAVANIN OKSİJENİ SENİN BENİM BİLGİ ÇAPIMI OLUŞTURAN OKSİJEN ATMOSFERİNDEN, GENİŞ DÜŞÜNDÜĞÜN SANDIĞIN ODANIN PENCERESİNDEN ÇOK FARKLI! DAHA DEVAM EDİM Mİ?

+100000

Hep ab zihniyetlilerinin yüzünden...

• Çıgg, anlaşılan siz anlamayacaksınız. Ben çekiliyorum. Siz kendi kabuğunda kavgalarınızı edin durun. Ben zaten vizeyi alıp yurt dışında işimi görebiliyorum. Tabi AB olsa daha kolay giriş çıkış yapılabilecek. Olsun, canınız sağolsun, ben dışardada iş yapıyorum.... Aslında AB şu ana kadar düzelmeyen bazı şeyler için fırsattır. Yani AB bahane. Önemli olan bu fırsattan istifade zorda olsa düzelebilmek. Baksanıza, ne kadar zamandır düzeleceğiz diyoruz ama düzelemiyoruz bir türlü... Bundan sonrada düzeleceğimizi hiç sanmıyorum. Bi şekilde bazı şeyleri düzeltmeliyiz. Elimizde Atatürk gibi bir güç var,değerini bilemiyoruz. Ülkenin durumu benim hiç hoşuma gitmiyor. Bıkmadınızmı kavgalardan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi set -- 14 Şubat 2006 18:07:35 >
  • quote:

Çıgg, anlaşılan siz anlamayacaksınız. Ben çekiliyorum. Siz kendi kabuğunda kavgalarınızı edin durun. Ben zaten vizeyi alıp yurt dışında işimi görebiliyorum. Tabi AB olsa daha kolay giriş çıkış yapılabilecek. Olsun, canınız sağolsun, ben dışardada iş yapıyorum.... Aslında AB şu ana kadar düzelmeyen bazı şeyler için fırsattır. Yani AB bahane. Önemli olan bu fırsattan istifade zorda olsa düzelebilmek. Baksanıza, ne kadar zamandır düzeleceğiz diyoruz ama düzelemiyoruz bir türlü... Bundan sonrada düzeleceğimizi hiç sanmıyorum. Bi şekilde bazı şeyleri düzeltmeliyiz. Elimizde Atatürk gibi bir güç var,değerini bilemiyoruz. Ülkenin durumu benim hiç hoşuma gitmiyor. Bıkmadınızmı kavgalardan...

Anlamayan sensin.Bizim dediklerimizi anla ondan sonra cevap ver.Biz istemiyoruz sanki iş sahası açılmasını.Ama bu ab ile mümkün değil diyoruz.

• VALLA İSTER VİZE AL, İSTER PASAPORT, İSTERSEN MARSA MEKİK BİLETİNİ AL, TINNNNN! AMAAAAAA KİMSE BU ÜLKE ÜZERİNDEN ÜLKEYİ AB YE YAMAMASIN! AB YE İSTİYORSANIZ DOĞRUUUUUUUU ALIN VİZENİZİ YALLAH! BURADA YAŞAYACAKSAN MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ÜN KURDUĞU TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN ULUSAL BAĞIMSIZLIĞINI RİSK E ALICI KARARLAR (AB) VERiLEMEYECEĞİNİ BİLMELİSİN! O KADAR! dAHA devam EDİM Mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreaMMaster -- 14 Şubat 2006 18:14:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: dalianplant

quote:

Çıgg, anlaşılan siz anlamayacaksınız. Ben çekiliyorum. Siz kendi kabuğunda kavgalarınızı edin durun. Ben zaten vizeyi alıp yurt dışında işimi görebiliyorum. Tabi AB olsa daha kolay giriş çıkış yapılabilecek. Olsun, canınız sağolsun, ben dışardada iş yapıyorum.... Aslında AB şu ana kadar düzelmeyen bazı şeyler için fırsattır. Yani AB bahane. Önemli olan bu fırsattan istifade zorda olsa düzelebilmek. Baksanıza, ne kadar zamandır düzeleceğiz diyoruz ama düzelemiyoruz bir türlü... Bundan sonrada düzeleceğimizi hiç sanmıyorum. Bi şekilde bazı şeyleri düzeltmeliyiz. Elimizde Atatürk gibi bir güç var,değerini bilemiyoruz. Ülkenin durumu benim hiç hoşuma gitmiyor. Bıkmadınızmı kavgalardan...

Anlamayan sensin.Bizim dediklerimizi anla ondan sonra cevap ver.Biz istemiyoruz sanki iş sahası açılmasını.Ama bu ab ile mümkün değil diyoruz.

E iyide arkadaşım tamam,AB ile mümkün değil diyosunda,yıllardır hiç bişey olmuyor ülkemde.... Hep kavga hep kavga.... Düzelmiyor yani.... Elbette kendi kendimize düzelmeyi bende isterim ama nedense hiç olmadı bu.... Olmuyor,olmuyo,olmuyor.... Yıllardır yaptğımız tek şey kavga,darbe,tartışma,yasaklar..... ben bıktım bunlardan-,siz bıkmadınızmı. Benim ülkemin insanları ne zaman avrupalı gibi rahat yaşayacak.... O halde bir çözüm yolu göster... Olmuyor işte kuru laflarla.... Hep aynı kavgayı yaşıyoruz, akşam aç haberleri izle.... Baştan sona kavga.... Valla insanın içi sıkılıyor. Yeter be yahu.... Yıllardır böyle bu!

Hem ayrıca Atatürk kendi kabuğunuzda yaşayınmı demiş.... Ben Atatürkçüyüm ve yurtdışında iş yapıyorum,ülkeme döviz kazandırıyorum. Ülkemi yurtdışında temsil ediyorum. İşte Türkiye budur diyorum. Kötümü yapıyorum... Bunun neresi kötü...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi set -- 14 Şubat 2006 18:19:08 >

• quote:

quote:

quote:

E iyide arkadaşım tamam,AB ile mümkün değil diyosunda,yıllardır hiç bişey olmuyor ülkemde.... Hep kavga hep kavga.... Düzelmiyor yani.... Elbette kendi kendimize düzelmeyi bende isterim ama nedense hiç olmadı bu.... Olmuyor,olmuyo,olmuyor.... Yıllardır yaptğımız tek şey kavga,darbe,tartışma,yasaklar..... ben bıktım bunlardan-,siz bıkmadınızmı. Benim ülkemin insanları ne zaman avrupalı gibi rahat yaşayacak.... O halde bir çözüm yolu göster... Olmuyor işte kuru laflarla.... Hep aynı kavgayı yaşıyoruz, akşam aç haberleri izle.... Baştan sona kavga.... Valla insanın içi sıkılıyor. Yeter be yahu.... Yıllardır böyle bu!

Yıllardır "Ab de Ab" dememizle ilgili olabilir. Batı'dan nasihat almak yerine kendini yöneten, eğitimini yükselten, sağlıklı düşünebilen bireylere sahip olan ve kendine güvenen bir ülke olursak tamamdır. Elbette kolay değil ama birlik olursak rahatlıkla üstesinden gelir ve en güçlü ülke bile olabiliriz.

quote:

Hem ayrıca Atatürk kendi kabuğunuzda yaşayınmı demiş.... Ben Atatürkçüyüm ve yurtdışında iş yapıyorum,ülkeme döviz kazandırıyorum. Ülkemi yurtdışında temsil ediyorum. İşte Türkiye budur diyorum. Kötümü yapıyorum... Bunun neresi kötü...

Atatürk elbette kendi kabuğunuzda kalın dememiş. Batı'dan bilim ve tekniği alın demiş. Bilim ve teknik için üye olma zorunluluğu yok

Ve bilim sadece Batı'da değil artık. Japonya gibi ülkelerden bahsetmeye gerek duymuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 14 Şubat 2006 18:28:36 >

• HAAAAAAAAAAAAAAAA ŞİMDİ ANLAŞILDI. DESENE BAŞTAN YURTDIŞINDA YAŞIYORUM DİYE....
  • quote:

quote:

quote:

Devletin başına düzgün ileri görüşlü(bilim adamı kafasına sahip)insanların geçmesi lazım.Allahtan bu şerefsizler+sizin gibi düşünenler kurtuluş savaşında yoktu.Halimiz ıraktan beter olurdu valla.

Kurtuluş yolu ab değil ben bunu bilirim arkadaş.Başka yolları muhakkak vardır ama ab ve abd olmadığını herkez adı gibi biliyor artık.Türklüğü ve müslümanlığı öldürmeye çalışıyor.Yozlaşmadan bunun sinyallerini alman lazımdı.Yoksa bende ab yi isterim arkadaş,biz gerizekalı değiliz bizde rahat yaşamayı isteriz.Ama atatürkün yolunda ve islam dinimi uygulayarak!Bunun tek yoluda cihan devleti kurmaktır.Aynen osmanlı gibi.Türkler için başka yol yoktur.Diğer küçük devletler yükselmiştir ama türkler zamanında tüm dünyayı karşılarına aldığı için ve batıda 1 milyarlık bir anti-islam ordusu oluştuğu için bir birliğe girerek yükselmemiz imkansız.Türklere herkez düşman.Görmüyormusun peygamberimize yapılan,atatürke yapılan hakaretleri.Yarın bir gün anamızı bacımızıda isteyecekler töbe töbe ya.Bunun için ab ye karşıyım.Zaten ilk 15 yıl serbest dolaşım yasak.Sen 15 sene daha kullanacan o vizeyi.Ama o adamlar buraya gelebilecek.700 milyonluk hristiyan birliği var orada.70 milyonu anında sindirirler.Zaten onların maddi olarak paraları var.Ab de zaten zenginlere rahatlık verecek.İstanbulda hristiyan semtleri kurarlarsa hiç şaşmam.

• UZATMAYA GEREK YOK Kİ? YURTDIŞINDA YAŞIYORMUŞ. BU ÜLKENİN EKMEĞİNİ YİYEN SENİN YAPTIĞINI YAPMIYOoooOR. NEDEN BİLİYOR MUSUN? SEN EVİNE GİDERKEN, SOBANI YAKARKEN, AÇLIKTAN ÖLENLERİN DUYGULARINI NEREDEN BİLECEKSİN? DUUUUR. SEN OĞLUNU YA DA KIZINI SEVERKEN. ANASINA BACISINA TECAVÜZ EDEN, BAŞINA ÇUVAL GEÇİRİLEN TÜRKÜN ONURUN %1 SEN DE OLSAYDI GELİP BURADA KONUŞAMAZDIN! FARKIMIZ NE BİLİYOR MUSUN? DEVAM EDİM Mİ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreaMMaster -- 14 Şubat 2006 18:29:32 >
  • DAHA SİZİN GİBİ DÜŞÜNENLER BİZİM GİBİ DÜŞÜNENLER LAFINDAN KURTULAMAMIŞSINIZ.... KAVGANIN SEBEBİ BELLİ BAŞTA...

HAYIRLISI OLSUN BAKALIM....

AYRICA BE ŞU AN ANKARADAYIM,TÜRKİYEDE YAŞIYORUM..... ARA SIRA DIŞARI ÇIKIYORUM...

ÇOK PEŞİN FİKİRLİSİNİZ....

ÇOK DAR DÜŞÜNÜP HEMEN HÜKÜM VERİYOSUNUZ...

NEYSE....

CANINIZ SAĞOLSUN....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi set -- 14 Şubat 2006 18:39:41 >
  • BİR İNSAN BU KADAR YÜZSÜZ OLABİLİR Mİ? DAHA HALA YAZIYOR ŞUNA BAK YAA! YUKARDA ONURDAN BAHSETTİM. ONUR UN ANLAMINI BANA AÇIKLAYABİLİR MİSİN?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreaMMaster -- 14 Şubat 2006 18:40:41 >
  • quote:

DAHA SİZİN GİBİ DÜŞÜNENLER BİZİM GİBİ DÜŞÜNENLER LAFINDAN KURTULAMAMIŞSINIZ.... KAVGANIN SEBEBİ BELLİ BAŞTA...

Dostum avrupada yaşıyormuşsun.Bende 3 ay sonra avrupaya gidiyorum,italyaya.Bakalım uğrunda bu kadar yalakalık yaptığımız,gençlerimizin bu kadar özendiği bir yer miymiş?Bende merak etmeye başladım oraları.Belkide sen haklısındır avrupa cennet gibi bir yerdir,türklüğü unutturacak kadar güçlüdür?
  • quote:

quote:

DAHA SİZİN GİBİ DÜŞÜNENLER BİZİM GİBİ DÜŞÜNENLER LAFINDAN KURTULAMAMIŞSINIZ.... KAVGANIN SEBEBİ BELLİ BAŞTA...

Dostum avrupada yaşıyormuşsun.Bende 3 ay sonra avrupaya gidiyorum,italyaya.Bakalım uğrunda bu kadar yalakalık yaptığımız,gençlerimizin bu kadar özendiği bir yer miymiş?Bende merak etmeye başladım oraları.Belkide sen haklısındır avrupa cennet gibi bir yerdir,türklüğü unutturacak kadar güçlüdür?

+999999999999999999999999999999999999999
  • arkadaşlar bizi gerçekten ab ye alacaklarını mı sanıyorsunuz burada büyük bir oyun var bunu herkez görmeli hükemet ne kadar ab ye gireceğiz dese de aslında onlarda biliyorlar ki ab ye bizi almayacaklar almasınlarda zaten istemiyoruz ama bizim evet dememiz lazım neden evet diyecek olursanız ab bizim için 10 yıl öneriyor bu on yıl sonunda bi şey çıkarıcaklar bu belli neyse akp 10 yılda borçları temizleyip yatarımları hızlandırıp ve en büyük kozumuz bor madenlerini geliştirdikten sonra biz istemiyeceğiz ha eknomimiz geçmiş hükümetlerin yaptığı hortumlar ve kararlarla kırılmasaydı güçlü sağlam bir ekonomimiz olsaydı yök bahane yerine iş, deneyler yeni acatlar yapmayı deneseydi neden biz ab ye girmek isteyelim ki ben diyorum ki 10 yıl için evet sonrası yok zaten yeterki biz oyuna gelmeyelim

• haaaayıııııııııııırr

onlar bizim türklüğümüzü silip tamamen avrupalı olmamızı istiyorLAR....AMAAAA YOK ÖYLE YAĞMA BİZ İNGİLİZ VB MANDASINA GİREMEYİZ
  • Türklüğümüzü bize kimse unutturamaz. Yeterki Atatürkün yolundan asla ayrılmayalım. Siz Türklüğünüzü unutturacak kadar zayıfmısınız? Neden kendinize hala güvenemiyorsunuz.... Neden Türklüğünüze, Atatürkün yoluna güvenmiyorsunuz. Siz eğer bu değerlere şimdiden güvenmez,unutursanız ab falan hikaye,siz şimdiden mahvolmuşunuz demektir. Bu değerleri asla unutmayacaksınız. Bu değerleri unutmassanız sizi kimse ezemez.... Onlar asla bizim Türklüğümüzü silemezler. Yeterki biz bunun bilincinde olalım. Yoksa onlara gerek falan yok, eğer unutursak kendi kendimizi yok etmiş oluruz. Onurumuz Türklüğümüzdür,Atatürkün yoludur.... Bu onurla yaşarsak hayatta kalırız. Yoksa kendi içimizde başkalarına gerek kalmadan yıkılırız. Unutmayın, biz Atatürkün yolundan ayrılmassak değil avrupa bizi dünya yıkamaz. Biz gücümüzü buradan alıyoruz. Bunu bi kavrayın artık. Korkmayın bu kadar .... Eğer Türklüğünüzü kaybetmekten korkuyorsanız kendinize güvenemiyorsunuz demektir. Siz Türklüğünüze sıkı sıkı sarılır, Atatürkü rehber edinirseniz sizi Allahdan başka hiçbir kuvvet yıkamaz. Sizcede öyle değilmi. Güvenin artık kendinize....

• quote:

Orjinalden alıntı: dreaMMaster

BİR İNSAN BU KADAR YÜZSÜZ OLABİLİR Mİ? DAHA HALA YAZIYOR ŞUNA BAK YAA! YUKARDA ONURDAN BAHSETTİM. ONUR UN ANLAMINI BANA AÇIKLAYABİLİR MİSİN?

Seni saygıya davet ediyorum. Lütfen seviyeni bil.... Yoksa benle tartışma. Ben seviyeli insanlarla tartışmak isterim. Yoksa burası tartışılmayacak bir hal alır. Ben düşüncelerimi yazdım, katılmayabilirisn. Saygı duyarım. Ama bana yüzsüz diyemessin. Anladınmı!

Bak burada insanlar ne güzel düşüncelerini belirtiyorlar.... Hepside seviyeli insanlar... Sende saygı çerçevesinde düşüncelerini söyleyebilirisin....

Eğer bu şekilde tartışacaksan senin sorularına cevap vermem. Kusura bakma.... Onurlu insanlar asla bu şekilde seviyesini kaybetmezler....

Bak diğer arkadaşlar ne güzel tartışıyorlar...

Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi set -- 15 Şubat 2006 13:54:13 >

• 3 kişinin onayladığı mesajıma cvp veremedin. sen yukardaki fotograflara bakarken de belki hiçbirşey hissetmemişsindir. Daha ne seviyesinden bahsediyorsun. İlk önce bilgi sahibi olup ondan sonra realite fikirlerini paylaşacaksın. Kendini yakıyorsun. bari çekimser kullananları yakma. Ve çok araştırmanı öneririm. Davulun sesi uzaktan hoş geliyor ama, içi boş geliyor.
  • Sorunu daha açık bi şekilde alabilirmiyim...

İnsanlara küfür edip seviyeden bahseden sensin güzel arkadaşım...

Bana yüzsüz diyen sensin....

Sen bu şekilde bana hakaretler ederek mesaj yazarsan ben neden sorunu cevaplayayımki... Önce sen kendini düzelt,efendi ol....

Sorunu tekrarla bakalım.... Daha açık sor şunu....

Ama hakaret etmeden....

Bilmem yapabilirmisin?....

hakaret etmeden........................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi set -- 15 Şubat 2006 15:37:58 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.