SABIRLA BEKLİYORUM OPTİK ZOOMLU,KIRMIZI GÖZ ÖNLEYİCİLİ,MÜZİK ÖZELLİĞİ DE OLAN,İŞLEMCİSİ KUVVETLİ,10-20 GB HAFIZLI BOL FONKSİYONLU PDA TARZINDA (N-SERİSİ GİBİ) TELEFONLAR NE ZAMAN ELİMİZE GEÇECEK YORUMLARINIZI BEKLİYORUM
BU YAZA ÇIKARMI BİLGİLERİNİZİ PAYLAŞIN......
BİR ARA P30,31 P50-51 TELEFONLARI ÇIKARDI AMA SONRA TELEFONLARI UFALTTI BOY OLARAK GELSEDE İNCELESEK DEĞİLMİ CMERT KARDEŞ
hani şeytanlar uzun yaşarya birgün sormuşlar benq 5 mp tel çıkarmı? şeytan:'ben göremicem ben göremicem.'
lanet kör şeytana ne zaman çıkacağı belli olmaz bu meretlerin kim derdi iphone çıkacak diye bunu zaman ve mühendisler gösterecek
auto focus,macromod,flas,gibi eklentileri olmadan ef71 böyle resim çekiyorsa 3,5mp li olup full donanımlı benq lar kimbilir nasıl çekerdi......
mcebi001 valla makine güzel çekmiş makro yok,oto focus yok ve flaşda yok çok çok güzel çekmiş 3,5 megapikselli telefonlara kafa tutyor ef71 kaç megapiksel foto çekiyor ? arkadaş benim s88 bile sanki 8 mgpiksel fotoğraf makinesi gibi net ve güzel çekiyor kaç kişi takdir etti ve benq nün böyle bir telefon yaptığını bilmediklerini ve şaşırıp kaldıklarını söylediler