Şimdi Ara

ANKET(SABANCI - BAHÇEŞEHİR -BİLGİ- MARMARA ) OY VERİN LÜTFEN :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

ANKET(SABANCI - BAHÇEŞEHİR -BİLGİ- MARMARA ) OY VERİN LÜTFEN :)

(En Son Oy Tarihi: 10.6.2022)
Giriş
  • Babam marmara işletmeden yana ama diğerlerine gidicek durumumuzda var çok şükür.Ben marmarayı kampüsünden dolayı çok istemiyorum bina şeklinde sadece bahçesi bile yok.Sabancınında kampüsü çok güzel orada okuyan biriylede konuşmuştum çok övdü.Yurtdışı olanakları felan çok genişmış.Ceolarla çay saatı diye bir klüp varmış mesela her 15 günde bir toplanıp bi ceo ile konuşabiliyorlarmış.Ya da bulamazsan üni sana iş ayarlıyomuş felan.beslenme ftr de güzel bölümler çok kararsızım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fiftyshades3440 -- 1 Temmuz 2015; 19:29:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eger imkaniniz varsa, ama aileniz de kabul edecekse Sabanci'nin yaninda digerlerinin ismi dahi anilmaz.

• Beslenme,ftr, işletme...Birbiriyle çok alakasız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biliyorum ama hepsi bana güzel geliyor.Bir bölümde kitlenip kalmamıza gerek yok.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi şu kampüs bina olayı neden çok takılıyor anlamıyorum. Yanlış anlaşılmasın bana saçma geliyor yani Üniversiteye ortam olsun diye mi gitmeyi istiyor insanlar? yani binanın içinde eğitim görülüyor.

Tabi bende isterim tüm üniversiteler güzel yerleşkelere sahip olsun ama büyük pastayı eğitim kalitesi ve iş imkanları almalı bence. kampüs ün olmaması seçmemek için bir neden değil bana göre

• Beni etkiliyor üniversite seçimimde bu durum çünkü lisedeki gibi bir binada ders görüp işin bitince çıkmak pek iç açıcı gelmiyor.Hem saydığım diğer üniversitelerde eğitim durumunda iyiler.Ama tabiki bende sırf kampüsü yok diye onu elemedim sadece gelirse içim biraz buruk giderim.

• fiftyshades3440 F kullanıcısına yanıt
    Yok ssize karşı bi şey değil yani bu genel bi şaşkınlığım benim biraz da cahilliğim yani kampüs ün bahçesinde ne yapılır?sohbet muhabbet mi? onu yani açık hava için parklara kapalı alan için de kafe lere gidip yapılabilir ya ondan. çok cahilbbiriyim dir modern ite adına geleneksel i severim biraz

• Eger babanin sirketi falan yoksa ozelde ucretli muhendislik okuma kardes isveren sana ancak baba parasiyla okuyabilmis biri gozuyle bakacaginddan sabanci isminin bi onemi yok parana yazik edersin saglikla ilgili bi bolume git bence

• sabancı psikoloji %25 bursla gir.
    girdikten sonra istediğin bölümü seçebiliyosun zaten.
    sana yaklaşık 10 x 5= 50 bin tl kazandırdım.
    hesap numaramı pmden attım gönlünden ne koparsa..
  • Adalet nerdesin ?

• Up

• Bölümler acayip alakasız. Yani insan bir şeye yatkınlığı veya ilgisi olur okur diyicem de yani cidden ilginç bir kafa yapısına sahipsiniz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.