Şimdi Ara

anket ve yangın tüpü

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba.Ben arabayı gedizlerden tam 3 ay önce aldım.Aldığımda bana posta ile eve 15 gün içinde ingiltereden bir anket geleceğini ve cevaplayıp gedizlere götürürsem bedava yangın tüpü vereceklerini söylediler.Ama ne gelen var ne giden.Gelmediğini söyledim ama bana bunun ingiltereden geleceğini beklemem gerektiğini söylediler.Evine bu anketin ulaştığı kişi varmı.Ne kadar zamanda gönderdiler.

• bana da aynı şey söylendi :)

bana da gelmedi 1 ay oldu.

"opel gerçek" ten söylendi bana bu. gerçekten önemli bi anket bu ülke bayi sıralaması falan etkileniyor sanırım.

edit :imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi can_247 -- 7 Nisan 2008; 22:44:23 >
  • bende ford var...bizede dediler... bize 1 ay sonra geldi... :)))))
  • ben opelden araba alınca kısa süre sonra anket forumu gelmişti. tabi hediyesi filan yoktu, yani hediye verilecek diye bir vaatte bulunmamıştılar.
  • Herhalde hediye vermedikleri için göndermişlerdir.
    quote:

Orjinalden alıntı: vestigo

ben opelden araba alınca kısa süre sonra anket forumu gelmişti. tabi hediyesi filan yoktu, yani hediye verilecek diye bir vaatte bulunmamıştılar.

• yani ayıp sen tut koskoca araba al yangın tüpü için, yok anketti yok bilmem ne seni oyalasınlar.Tüp vereceklerse arabayı ilk alınca versinler anket doldurulacaksa araç alırken doldurtsunlar niye insanları bekletiyorlar anlamıyorum.
  • arkadaşlar o ankaeti arabayı aldığınız yere vermeyin.onlar o anketleri yok ediyorlar merkeze ulaştırmıyorlar.bizden kendiniz posta atın zaten içinden kendi zarfı çıkıyor üzerinde adresi yazıyor.sadece bayilerin kendileri menfaatleri için yaptığı bişey SAKIN VERMEYİN.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu açıklamanın dayanağı nedir? acaba

ciddi bir ithamda bulunduğunun farkındasındır umarım.
    quote:

Orjinalden alıntı: tfk35

arkadaşlar o ankaeti arabayı aldığınız yere vermeyin.onlar o anketleri yok ediyorlar merkeze ulaştırmıyorlar.bizden kendiniz posta atın zaten içinden kendi zarfı çıkıyor üzerinde adresi yazıyor.sadece bayilerin kendileri menfaatleri için yaptığı bişey SAKIN VERMEYİN.
  • bn bir arkadaşımdan duymuştum.internette bir forumdada okumuştum zaten size gelen formda yazıyor nereye teslim edilceği içinden zarfıda çıkıyor.
  • size bir forumun adresi vereyim yasakmı bilmiyorum adres vermek.
    http://www.fordclubtr.com/forum/index.php?showtopic=160883&pid=431486&mode=threaded&start=#entry431486
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.