Şimdi Ara

Muaynede yangın tüpü tarihine bakıyorlar mı acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
15.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birazdan muayneye gideceğim ama tüpün tarihi geçmiş, hafif kusur mu ağır kusur mu bilgisi olan var mı??

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Haftaya benimde muayane var tüp var ama 2016 da sıfır araba alırken vermişlerdi onu alıcam idareten geçer heralde :D

• Kaç sefer muayeneye girdim hiçbirisi tüpe bakmadı bile sadece trafik setini yalandan karıştırmıştı. Eğer mevzuat değişmesiyse, ilk yardım çantası standartlara uygun değil diye hafif kusur işler, belkide hiç bakmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali GÜLER

Kaç sefer muayeneye girdim hiçbirisi tüpe bakmadı bile sadece trafik setini yalandan karıştırmıştı. Eğer mevzuat değişmesiyse, ilk yardım çantası standartlara uygun değil diye hafif kusur işler, belkide hiç bakmaz.
    Benimkinin 2014 te son kullanma tarihi geçmiş ama o zamandır beri o şekilde muayneye gidiyorum,inşallah bu sefer pürüz çıkarmazlar

• sıkıntı olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teslaa89

Haftaya benimde muayane var tüp var ama 2016 da sıfır araba alırken vermişlerdi onu alıcam idareten geçer heralde :D
    Olmazsa şimdi biryerden bulucam bir tüp,sağa sola sinyal ver 270 tl.

• Tüpü sadece muayene için değil, güvenliğiniz için aracınızda bulundurun. Geçen hafta iş yerimin yanından geçen aracın kaputunun altından dumanlar yükselmeye başladı, anında müdahale edebildiler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yüksek ihtimal hafif kusur kaydı düşer ama muayeneden geçersin.

• Yangın tüpü hiç yoktu, geçti benim araç.

• zibidi gonzales kullanıcısına yanıt
    Yüksek ihtimal geçer. Kaç kez muayeneye girdim öyle yüzünden baktılar sadece, ama normalde tüpü araçta bulundurup belirli periyotlarda yenilemek gerek güvenliğimiz için

• Muayeneden geçersinde allah korusun aracında bi yangın çıksa tüpü kullanayım desen öyle kalırsın

• Arkadaşlar muayeneden geçer geçmesine ama , olası yangın acil durumlarda aracınızda mutlaka en az 6kg kkt tipi yangın söndürücü cihaz bulundurun. İnsanın başına ne gelir belli olmaz. YSC hayat kurtarır.

• Bakanda var bakmayanda, işin şansa kalmış

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar bölgeye göre değişiyor. Benim araba, Urfa merkezdeki tüvtürk 'te yangın tüpü olmadan geçti. Lastik diş derinliği yasal sınırın altındaydı. Kalırım diye beklerken baktım geçmişim ondan da
    İzmirde hatırlıyorum her şeyine didik didik bakıyorlardı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hafif kusur goturmesende olur

• hafif kusurr yazmışlar bana geçen sene

• Ne olur ne olmaz diyerek arkadaşımdan emanet aldım, suan sıra bekliyorum.

• ben son anda tarihinin eski olduğunu görüp tarih etiketini söktüm, tesadüfen tarihine baktılar göremediler hafif kusur yazdılar.
  • Bakıyorlar tabiki de , şaka mısın
  • geçen sene muayeneden hiçbir sıkıntı yaşamadan geçtim. şans eseri bagajı düzenlerken bakmış bulundum son kullanma tarihi 2014'tü.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.