Şimdi Ara

Anki Rock Fest 2007

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 6 Haziran tarihinde başlayacak festivalde, her gün farklı sayılarda olmak üzere toplamda otuza yakın grup sahne alacak. Anki Rock Fest 2007 Düşyolu Organizasyon (Ankara) ve Tasarımevi (İstanbul) ortaklığında, Çankaya Belediyesi'nin işbirliği ile Çankaya Belediyesi Ahlatlıbel Tesisleri'nde açık hava festivali olarak gerçekleşecek. Çankaya Belediyesi Ahlatlıbel Tesisleri, Atakule'ye 9,5 kilometre mesafede olup, 244.906 metrekare alana sahip dev bir tesistir. Bu tesisin 25,300 metrekaresi çim alandır. Şehir merkezine çok yakın mesafedeki Çankaya Belediyesi Ahlatlıbel Tesislerine ulaşım belediye otobüsü ve dolmuş ile de sağlanmaktadır.

AnkiRockFest 2007 beş gün sürecek. Konser programının yanı sıra 40,000 kişinin tüm ihtiyaçlarını karşılayabileceği yiyecek, içecek, çarşı ve eğlence alanlarından faydalanılırken, farklı aktivitelere katılınabilinecek. Ayrıca, sponsor firmalarla iç içe etkileşim kurulabilecek bir organizasyon olarak sunulmaktadır.

Festival ulusal ve küresel olaylara dikkat çekerek, toplumsal sorumluluk görevini yerine getirmeyi hedeflemektedir. Bugün küresel bağlamda yaşanan küresel çevre sorunları tüm dünya ülkelerinin gündeminde ilk sıraya yerleşmiştir. Sanayileşme ve çevreye duyarsızlık gibi sorunların beraberinde getirdiği küresel kirlilik hepimizi ortak bir bilinç ve sorumluluk doğrultusunda hareket etme noktasına getirdi.
    AnkiRockFest 2007'de sanatçılar, müzikseverler, festivale katılan tüm kurum ve kuruluşlar kısaca konuya duyarlılık gösteren tüm kesimler tek bir ağızdan seslenecek, DÜNYA İÇİN ROCK..

• hm önemli olan kimler gelecek? öyle mor ve ötesi kargo duman fln geliosa. gereksiz bi festival olur.
  • http://www.ankirockfest.com/gruplar.html gruplara baktım da. belki pentagram almora için filan gidilebilir ama onun dışında çok önemli bi grup yok.
  • bugunkü konserler yoğun yağmurdan dolayı iptal edildi....
    bugunkü gruplar diğer günlere dağıtıldı
    galiba hayko yarın nil'de cuma günü çıkcakmış..
    kaçıranlara duyurulur...
    bu arada kapıda bilet satışı var arkadaşlar...
  • Adam gibi gruplar olsa oraya kazık çakardım (gerek yok aslında, üç dört km uzaklıkta oturuyorum konser alanına). Bir tek son gün iyi gruplar çıkıyor, onun içinde de dandikleri var yine de.

Bir de; Nil KİG neden çıkıyor rock feste, onu anlamadım...
  • Pentagram için yada mogollor için giderdim biletler 21 ytl imiş bilmeyenlere duyrulur
  • quote:

Orjinalden alıntı: In Flames

Pentagram için yada mogollor için giderdim biletler 21 ytl imiş bilmeyenlere duyrulur

Zaten onlar için gideceğim ben de.

Moğollar'ın olduğu gün Erkin Baba da var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    House M.D. (2004-2012) - BİTTİ
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cumartesi tam gidilecek gün ama yarın ve Cuma günü de muhteşem kişiler var. Feridun Düzağaç, Erkin Koray falan.
  • böyle festivallerin devam edebilmesi için gitmek lazım tabiii..
    ankaranın buna ihtiyacı var..
  • yok mu linkin park, drwoning pool, slipknot, lacuna coil

biri varsa gidilir hiçbiri yoksa çöp.
  • Adana'da olsa keske ya giderdik walla, umarım cekimleri bulabiliriz :(((
  • ankaradamı şaşırdım açıkcası
    hep istanbulda olurdu bunlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.