Şimdi Ara

Anladım ki TR'nin Platı çöpmüş!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya arkadaş adamlar resmen troll. Gold daha iyiydi gerçekten. 3 kere troll geldi dün gece. Biri Jarvan banlama diyip duruyordu. Adam Jarvan alınca trollicem falan dedi. Sonra değişiriz falan dedi ona rağmen trollicem dedi. En sonunda şunun hatrına trollemicem yazdı ama ben çıktım olan puana oldu. Sonraki başta sup dedi(last pickti)sonra birden corki alıp off sıkıldım, jungle yapacağım dedi ki jungleımız da vardı. Diğer duo trolldü. Jinx'le tris alıp topa gittiler. Bu çarlar çok güçlü hiç kaybetmiyoruz diyerek trollediler.
    Bugün de iki duo da bot pre yazdı. Olmayınca biri top pre gitti. Junglesız'dı ama karşıdakiler maviyi almaya gelince bastık falan derken ezici bir üstünlükle aldık. Ne oluyor anlamıyorum. Burası nasıl plat anlamıyorum? Cidden platin buysa. Ben buradan kaçmak istiyorum. Bu kadar troll bir yere toplanmış olamaz sanırım. Yok yok olamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İronik Adam -- 20 Ağustos 2014; 15:31:27 >

• http://www.twitch.tv/shaclone

euw diamond 1 troll.Sen hala tr plat çöp de adamlar dia 1 de trollüor euw da bide.
  • günaydın bunca kişi neye ağlıyor sanıorsun QQ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TABİ YAVRUM NE SANDIN.OXİ ABİ BİLE TAŞIYAMIYO ORDA
  • quote:

Orijinalden alıntı: Best Dari in Tr

http://www.twitch.tv/shaclone

euw diamond 1 troll.Sen hala tr plat çöp de adamlar dia 1 de trollüor euw da bide.

İyi de kardeşim. Gold'da böyle troller gelmedi bana. Burada sadece 2 maçım trollsüz geçti. Sadece 2 bak. Adamlar öyle böyle değil çok fena trollüyor. Sen bana gidiyorsun oradan nadir bir örneği gösteriyorsun. Saçma sapan konuşmayalım ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OmC43

günaydın bunca kişi neye ağlıyor sanıorsun QQ

Cidden dedikleri kadar varmış. Ben bu kadar beklemiyordum. Her maç böyle kişiler. Yeniden meta oluşturuyoruz resmen. Ona rağmen işe yaradığı oluyor o ayrı mesele.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İronik Adam

Ya arkadaş adamlar resmen troll. Gold daha iyiydi gerçekten. 3 kere troll geldi dün gece. Biri Jarvan banlama diyip duruyordu. Adam Jarvan alınca trollicem falan dedi. Sonra değişiriz falan dedi ona rağmen trollicem dedi. En sonunda şunun hatrına trollemicem yazdı ama ben çıktım olan puana oldu. Sonraki başta sup dedi(last pickti)sonra birden corki alıp off sıkıldım, jungle yapacağım dedi ki jungleımız da vardı. Diğer duo trolldü. Jinx'le tris alıp topa gittiler. Bu çarlar çok güçlü hiç kaybetmiyoruz diyerek trollediler.
    Bugün de iki duo da bot pre yazdı. Olmayınca biri top pre gitti. Junglesız'dı ama karşıdakiler maviyi almaya gelince bastık falan derken ezici bir üstünlükle aldık. Ne oluyor anlamıyorum. Burası nasıl plat anlamıyorum? Cidden platin buysa. Ben buradan kaçmak istiyorum. Bu kadar troll bir yere toplanmış olamaz sanırım. Yok yok olamaz.

Çözüm basit beğenmiyorsan rp ile server değiştirebiliyorsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • saçma sapanmı? Adam shacodan başka birşey oynamıyor.Diada çok insan var sadece 1 şampiyonla oynayan
  • Siv HD diyince 999999999 artı geliyormuş; oxi <3 desem kaç beğeni gelir ki acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: HolyDarkness QQ

quote:

Ya arkadaş adamlar resmen troll. Gold daha iyiydi gerçekten. 3 kere troll geldi dün gece. Biri Jarvan banlama diyip duruyordu. Adam Jarvan alınca trollicem falan dedi. Sonra değişiriz falan dedi ona rağmen trollicem dedi. En sonunda şunun hatrına trollemicem yazdı ama ben çıktım olan puana oldu. Sonraki başta sup dedi(last pickti)sonra birden corki alıp off sıkıldım, jungle yapacağım dedi ki jungleımız da vardı. Diğer duo trolldü. Jinx'le tris alıp topa gittiler. Bu çarlar çok güçlü hiç kaybetmiyoruz diyerek trollediler.

Çözüm basit beğenmiyorsan rp ile server değiştirebiliyorsun.

Geri atmasa değiştiririm. Ve de arkadaşlarım burada olmasa. Eğer bu iş çok uzarsa zaten çeker giderim. Kaldı ki zaten West'ten geldim.

• TR'nin her yeri kötü solo giriyosan zaten taşımak zor lane kaybetmeyi anlarsın ama adamlar kaybedip inatla ölmeye devam eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Best Dari in Tr

saçma sapanmı? Adam shacodan başka birşey oynamıyor.Diada çok insan var sadece 1 şampiyonla oynayan

İyi de konumla alakası yok ki onun.
    Gold'da bile bunlarda bir tanesi gelmedi burada sayısız geliyor diyorum ben. Yoksa vardır dia'da da neden olmasın.
  • o adamlar nasıl plat oluyor o kadar yeteneksizlerse elo yada satın alma mı? yoksa siz mi abartıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Artemissaaa -- 20 Ağustos 2014; 15:46:19 >
  • Gold'da bile bunlarda bir tanesi gelmedi. bu lafdan sonra bişi demicem aartık sana
  • ağlak reziller sizi bi size geliyo troll nedense
  • Benim oyunuma gelmiyorlar sadece

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dediklerin banada oluyor biri ölüyor sövüyor feed or afk sıkıldım ya normal atmak ta sıkıyor rank giriyorum şerefi eksilerde olan adamlarla eşleşiyoruz sonra mmr düşüyor daha da kötülerine geliyoruz 20 20 gidiyor puan eskiden 10 11 giderdi goldda kaliteli maçlar olurdu hayatımda 1 kere silverda kaliteli maç gördüm ve goldda olduğum sürece kaliteli maç gördüm.
  • Platla ilgisi yok ki her kümenin fix 5 tane davarı var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Artemissaaa

o adamlar nasıl plat oluyor o kadar yeteneksizlerse elo yada satın alma mı? yoksa siz mi abartıyorsunuz.

Bir şeyi abarttığımız yok. Gördüğümüzü söylüyoruz. Herkes kendini bir şey sanıyor. Bir size geliyor bilmem ne. Evet şanslıysanız gelmez. Bana üst üste geldi kaç defa.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Artemissaaa

o adamlar nasıl plat oluyor o kadar yeteneksizlerse elo yada satın alma mı? yoksa siz mi abartıyorsunuz.

Bir şeyi abarttığımız yok. Gördüğümüzü söylüyoruz. Herkes kendini bir şey sanıyor. Bir size geliyor bilmem ne. Evet şanslıysanız gelmez. Bana üst üste geldi kaç defa.

Abartıyorsun bencede.

Sana üst üste gelsede karşıyada geliyor.İyi oynarsan her türlü eşit seviyedeki oyunlar sende trollerde cabası.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.