Şimdi öncelikle şöyle anlatayım. Ekran kartını en ufak zorliyacak bir işlemde yani video gibi bir işlemde bile ekranda Sarı ve mavi kareler beliriyor. daha sonra ekranda kayma daha sonra kararma ve mavi ekran hatası alıyorum ardından bilgisayar yeniden başlıyor. biraz ekran kartını zorlamayı denedim ve control center'dan fan hızını ve diğer değerleri artırmayı denedim daha sonra durum dahada kötü bir hal aldı ve kötünün iyisine geri dönebilmek için çok zaman harcadım ama hala sorunu aşabilmiş değil. arkadaşım yazılımsal olduğunu düşünüyor problemin kaynağı konusunda ,fakat ben donanımsal bir problem olabileceğindende şüpheliyim.Yarımcı oluurmusunuz bana lütfen.
Bilgisayar yeniden başlatıldıktan sonrada altta resimdeki uyarı beliriyor
Driver 'ı driver fusion ile beraber tamamen bilgisayardan kaldırıp tekrar kursanız sorununuz muhtemelen giderilecektir.
quote:
Orijinalden alıntı: Knisath
Driver 'ı driver fusion ile beraber tamamen bilgisayardan kaldırıp tekrar kursanız sorununuz muhtemelen giderilecektir.
driver sorunu gibi duruyor, driver sorunu değilse de ekran kartının gpu su ile alakalı bir sorundur diye düşünüyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Abazzers
driver sorunu gibi duruyor, driver sorunu değilse de ekran kartının gpu su ile alakalı bir sorundur diye düşünüyorum.
Alıntıları Göster
Ekran kartını başka bir pc ye takıp denedik yine aynı problemle karşılaştık. şimdi o problemli görüntüyü Print Scr. edip buraya yükleyeceğim. yardımcı olursanız çok sevinirim.
quote:
Orijinalden alıntı: Berkant aksoy
Ekran kartını başka bir pc ye takıp denedik yine aynı problemle karşılaştık. şimdi o problemli görüntüyü Print Scr. edip buraya yükleyeceğim. yardımcı olursanız çok sevinirim.
Alıntıları Göster
Hal bu. Bu ekrandan sonra biraz daha yüklendiğim taktirde ekran kararıyor. ilk fotoğraftaki yazı geliyor. biraz daha zorlarsam mavi ekran hatası alıyorum
quote:
Hal bu. Bu ekrandan sonra biraz daha yüklendiğim taktirde ekran kararıyor. ilk fotoğraftaki yazı geliyor. biraz daha zorlarsam mavi ekran hatası alıyorum
donanımsal bir sorun olması muhtemel garantisi duruyorsa servise gönder
quote:
Alıntıları Göster
ekran kartının çip'in den,Ram inden ,Gpu' sundan olabilir diye birçok yorum aldım ama kesin ve net bir karar veremezmiyiz bu konu hakkında ?
quote:
ekran kartının çip'in den,Ram inden ,Gpu' sundan olabilir diye birçok yorum aldım ama kesin ve net bir karar veremezmiyiz bu konu hakkında ?
Alıntıları Göster
Garanti süresi bitti. Gold Bilgisayardan almıştım ücretlide olsa servise göndermelerini istedim. Garantisi bittiği için ücret karşılığı dahi servise gönderemeyeceklerini söylediler
quote:
Garanti süresi bitti. Gold Bilgisayardan almıştım ücretlide olsa servise göndermelerini istedim. Garantisi bittiği için ücret karşılığı dahi servise gönderemeyeceklerini söylediler
Alıntıları Göster
Bu arada Kart HD 4890 vapor X
quote:
fırınlamayı dene belki sorunu halleder
quote:
Orijinalden alıntı: Ne Veriyim Abime
quote:
Alıntıları Göster
Bugün bi arkadaşımda aynı şeyi söyledi ama yılbaşına kadar yeni bi kart alcak durumda değilim. şimdilik en azından idaretende olsa kullanabiliyorum :D riske atmaya pek gözüm yemiyor..
quote:
Bugün bi arkadaşımda aynı şeyi söyledi ama yılbaşına kadar yeni bi kart alcak durumda değilim. şimdilik en azından idaretende olsa kullanabiliyorum :D riske atmaya pek gözüm yemiyor..
fırınlama bilinçli olursa hiç bir sorun çıkmaz ki
quote:
quote:
fırınlama bilinçli olursa hiç bir sorun çıkmaz ki
Alıntıları Göster
Ben bilinçli değilim ama bunu yapma konusunda. hiç tecrübem olmadı yada biri yaparken izlemedim.
quote:
Ben bilinçli değilim ama bunu yapma konusunda. hiç tecrübem olmadı yada biri yaparken izlemedim.
Alıntıları Göster
o zaman para toplamaya başla böyle giderse yılbaşına kadar hd 6850 ler ve hd7850 ler felaket ucuzlayacak
quote:
quote:
Alıntıları Göster
al bakalım, senin kartının çözümü bu kolay gelsin gelişmeleri yazarsın