Herkese iyi günler mutlu hafta sonlarınız olsun,sorunuma gelirsek sadece lol oynuyorum ve enteresan fps düşüşlerinden müzdaribim öncelikle sistemimi paylaşayım sizinle
İŞLetim sistemi: Windows 10 Home Single Language 64 bit İşlemci: AMD A10-9600P RADEON R5, 10 COMPUTE CORES 4C+6G RAM: 8 GB BIOS: F.32 EKRAN:Grafik Aygıtı 1 AMD Radeon(TM) R5 Graphics Grafik Aygıtı 2 AMD Radeon(TM) R8 M445DX(assi4GB) Bu sisteme sahibim oynadığım oyun için yeterli bir sistem olduğunu düşünüyorum ama anlamsız bir biçimde oyun içinde 30-40 fps değerinde oynuyorum ve kalabalık yerlerde(Teamfightlarda) inanılmaz bir drop yaşıyorum yani fps değerim 10 15 e düşüyor 3-5 bile görüyordur belki bilgisayarın harddiskinde sorun olduğunu söylemişti hp servise gönderdim servisten geri geldi evet ciddi bir hızlanma söz konusu bilgisayar genelinde ama oyuna girdiğimde inanılmaz düşüşler yaşıyorum Regeditten dvr ayarlarını çevrimdışı yaptım,güç planlarında herhangi bir problem yok ve yazılımların hepsinin güncelliğini hp assistanttan bakarak hallettim her şey zaten güncel servisten yeni geldiğinden ötürü bilgisayardan da şöyle böyle anlayan birisi olmama rağmen bu soruna bir türlü doğru çözümü getiremedim kafayı yemek üzereyim lütfen biri mantıklı bir çözüm yolu ya da mantıklı bir açıklama yapsın rica ediyorum