önceden D sürücüsünde yedeklerim vardı.ve bilgisayarıma format atmak istedim.masaüstündeki yedeklerimide D ye attım.format atarken D yi silmedim.bilgisayarı açtığımda eski yedeklerim D de duruyordu ama son attığım yedekler D de yoktu.Problemi anlamış değilim.bunun bir açıklaması var mı ya da son attığım yedekleri geri getirmenin yolu ?
2nd Captain
kullanıcısına yanıt
bilgisayarı nasıl kapattığınız önemli reset atmak fişten cekmek gibi olaylarda veriyi kaydetmemiş olabilir geri getirme ise biçimlediğiniz için gelmeyecektir
quote:
Orijinalden alıntı: sessizlerin_umudu
bilgisayarı nasıl kapattığınız önemli reset atmak fişten cekmek gibi olaylarda veriyi kaydetmemiş olabilir geri getirme ise biçimlediğiniz için gelmeyecektir
herşey çok normal oldu.başlat yeniden başlat dedim.sonra yüklemeye başladım.d ye atmadım mı acaba diye düşündüm ama d nin boyutunu takip ediyordum attığından eminim.ayrıca d nin adını yedek diye değiştirmiştim format sonrası yine yerel disk yazıyordu.acaba d yi de mi sildim dedim.d nin içine girince eski dosyalarım duruyordu.nasıl oluyor hala anlamış değilim
neden kaynaklandığı artık bişeyi değiştirmez :) get data back for ntfs kullan çok başarılı ve kullanışlı geri getirme programı en son sürümü 4.32 idi en son for ntfs olanı indir . işini çözeceğine eminim
Konu açmadan önce Teknik Yardım Bölüm Kurallarını okuyunuz.
Konu başlığınız şu şekliyle, Bölüm Kurallarının 3. maddesine aykırıdır.
Bölüm kurallarını okuduktan sonra, kurallara uygun olarak, yeniden, bir konu açabilirsiniz.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >