Şimdi Ara

Anlayamadığım Ses Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar 1 ay kadar once pc topladım.onboard ses kartının suruculerinde sorunlar oldu.ses hic yoktu. sonra ucuz bi ses kartı aldım.en bastan onu kurdum.

sonra neredeyse butun ses ve video codeclerini yukledim.klite full pack3.3.0 falan war. Ama soyle bi sorunum war mp3lerle. Eger bi mp3 u windows media player veya media player classicten acarsam gayet duzgun calıyo. Ama winamptan acınca ses atlaya atlaya geliyo.dinleyemiyorum yani.aynı olay vlc den acınca da oluyo. media player acarken codeclerden biri acılıp duzgun calısmasını mı saglıyo anlayamadım ama.winampta tamamen sorunlu halbuki daha iyi olması gerekmez mi?

sorun ses kartından mı onun hakkında da hicbir fikrim yok. gerekirse bitane creative falan alabilirim.yeterki her şekilde duzgun calsın. bu arada videolar icin de o kadar codec var guya ama wmvler media player da calısmıyo. eski pcde calısıodu.simdi cogu sadece vlcde calısıyo.bi suru program doldu walla.

her turlu yardımı bekliyorum.formatsa format .ses kartıysa ses kartı codecse codec.lütfen yardım
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• bari ses için en iyi codec packleri biri soylesin de deneyeyim. hic yardım yok herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zlatan89 -- 16 Ağustos 2007; 23:03:24 >
  • winamp da seçenekler output configure kısmında seskartını göstermeyi dene output kısmını directsound output olarak ayarla
  • eski kartın sürücüsünü kaldırdınmı? vinampın değişik versiyonlarını deneyebilirsin?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    pc de ses sorunu
    18 yıl önce açıldı
    PC'de ses sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.