Şimdi Ara

Anlayarak Hızlı okumak isteyenler: Buradan (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
27
Favori
3.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • NE GEREK VAR HIZLI OKUMAYA? TADINI ÇIKARARAK OKUMAK VARKEN!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atalay`

NE GEREK VAR HIZLI OKUMAYA? TADINI ÇIKARARAK OKUMAK VARKEN!

Bence daha tadı çıkıyor hızlı okuyarak..
  • Guncel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deneyen kullanan var mı ? İlk 2 uygulamayı yaptımda sıkıldım bir daha açmam herhalde
  • Pek faydalı olacağını sanmıyorum ama denemekte fayda var
  • bunu okuyana kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pend0s

Deneyen kullanan var mı ? İlk 2 uygulamayı yaptımda sıkıldım bir daha açmam herhalde

bırakma devam et bence..
  • güncel..
  • bizim edebiyat öğretmeni hızlı okuma kursuna gitmeyin tat alamazsınız diyordu. Ve bir arkadaşından örnek vermişti:

_ Suç ve ceza romanını okudun mu?

_Okudum

_Nasıl?

_Raskovnikov diye biri var tefeci kadını öldürüyor...

_Güzel miydi?

_Bilmiyorum.

Adam okuyor ama sadece okuyor. Anlat desen anlatıyor ama hiç tat alamıyor.

Not: Edebiyat öğretmeninden duydum ama ben aynı düşüncede deyilim İndiricem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scarred

bizim edebiyat öğretmeni hızlı okuma kursuna gitmeyin tat alamazsınız diyordu. Ve bir arkadaşından örnek vermişti:

_ Suç ve ceza romanını okudun mu?

_Okudum

_Nasıl?

_Raskovnikov diye biri var tefeci kadını öldürüyor...

_Güzel miydi?

_Bilmiyorum.

Adam okuyor ama sadece okuyor. Anlat desen anlatıyor ama hiç tat alamıyor.

Not: Edebiyat öğretmeninden duydum ama ben aynı düşüncede deyilim İndiricem.

öğretmenin baya sallamış çünkü o mevzunun aslı şöyle;
    Woody Allen der ki: “Hızlı okuma tekniğiyle Tolstoy’un SAVAŞ ve BARIŞ’ını okudum, olay Rusya’da geçiyor.”

• GÜNCEL..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sweetlyboy01

Guncel

Bu egzersizlerin 15 ini de hergün yapmak mı lazım? Sen yaptın mı? Nasıl sonuç aldın?
  • 21 gün uygulanmalı. Sonuçlar muazzam...
  • Şu sayfada çalan müziği de yazıver Allah aşkına. Birde hızlıoku.exe korkutuyor beni
  • Arkadaşlar pek çok sitede sizlere para ile sağlanan hizmete bedava ulaşıyorsunuz korkuya mahal yok binlerce kişi buradan indirdi kullanıyor.
  • hızlıoku.exe virüs olma ihtimali varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: montana çetesi

hızlıoku.exe virüs olma ihtimali varmı

yahu ne işimiz olur bizim virüsle arkadaşlar. Hayrına bir iş yapıyoruz. Bu kadar da güvensiz olmayın ..
  • aklıma geldi eskiden depolama cihazlarının olmadığı zamanlarda casuslara öğretilen bi yöntemle kağıttaki yazıya 2-3 saniye bakıp aklında tutabiliyorlarmış
    tabi nekadar doğru bilmem
  • Hızlı okuma kursuna giden birisi olarak şunları söyleyeyim:

1)Kurs süresi boyunca bütün etkinlikleri istikrarlı bir şekilde yapmanız gerekiyor
    2)Bu programla 21 günde hızlı okumayı kavramayabilir misiniz bilmiyorum ancak teknikleri bıraktığınız anda okuma hızınız yavaş yavaş eski seviyesine gelecektir.
    3)Hızlı okuma yararlı mı?Kendimden örnek vereyim ilk günü 280 kelime okuduktan sonra kurs sonuna doğru dakikada 1400 kelime anlayarak 2000-2500 civarı da %60-70 arası anlayarak okuyabiliyordum.İnanmayanlar için 2012 YGS'ye girenlere sorun Türkçe'yi kaç dakikada bitirmişler ben 25-30dk arasında bitirdim 35 netim var
    4)Gözünüz bozuksa numaranız ilerleyebilir bozuk değilse de bozulabilir!
    5)Okuduğunuz romandan v.s zevk almayabilirsiniz

Kafanıza takılan bir şey varsa pm atarak yada alıntı yaparak sorabilirsiniz.

EDİT:Linki verilen siteyi mesajı yazdıktan sonra inceledim 1300 kelimeden hızlı okumak fiziken imkansızdır diyor.İnternette biraz araştırırsanız o sayının aşılabildiğini görebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SimurgFC -- 5 Nisan 2013; 23:22:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: NewStarter

Hızlı okuma kursuna giden birisi olarak şunları söyleyeyim:

1)Kurs süresi boyunca bütün etkinlikleri istikrarlı bir şekilde yapmanız gerekiyor
    2)Bu programla 21 günde hızlı okumayı kavramayabilir misiniz bilmiyorum ancak teknikleri bıraktığınız anda okuma hızınız yavaş yavaş eski seviyesine gelecektir.
    3)Hızlı okuma yararlı mı?Kendimden örnek vereyim ilk günü 280 kelime okuduktan sonra kurs sonuna doğru dakikada 1400 kelime anlayarak 2000-2500 civarı da %60-70 arası anlayarak okuyabiliyordum.İnanmayanlar için 2012 YGS'ye girenlere sorun Türkçe'yi kaç dakikada bitirmişler ben 25-30dk arasında bitirdim 35 netim var
    4)Gözünüz bozuksa numaranız ilerleyebilir bozuk değilse de bozulabilir!
    5)Okuduğunuz romandan v.s zevk almayabilirsiniz

Kafanıza takılan bir şey varsa pm atarak yada alıntı yaparak sorabilirsiniz.

EDİT:Linki verilen siteyi mesajı yazdıktan sonra inceledim 1300 kelimeden hızlı okumak fiziken imkansızdır diyor.İnternette biraz araştırırsanız o sayının aşılabildiğini görebilirsiniz.

Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim. fiziken imkansız dememin sebebi: Anlayarak doğru biçimde okumaktı. Yoksa elbette geçilebilir; ancak sağlıklı değil..

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.