onu da düşündüm aslında, ama ne bileyim mikrodalga radyasyon falan durdum bir an
quote:
Orijinalden alıntı: stsimon
quote:
Orijinalden alıntı: theJuDGe_41
mikrodalga fırın al yeter
onu da düşündüm aslında, ama ne bileyim mikrodalga radyasyon falan durdum bir an
mikrodalga fırınların zararlı olduğu hala kesin olarak kanıtlanmamıştır
kardeşim annene mi hediye alıyorsun mutfağa mı ? git bir bluz tarzı bişey al
Küpe - kolye - bileklik bişeyler al , amele mi annen gidiyosun mutfak ürünü alıyosun
eğer annenizin sizin gözünüzde sadece mutfakta çalışsan bir insandan ibaret ise böyle hediyeler alabilirsiniz.ama bence içten mutlu olmayacaktır.daha özel şeyler alabilirsin.kıafet parfüm ayakkabi gibi şeyler olabilir
quote:
Orijinalden alıntı: Thema
Küpe - kolye - bileklik bişeyler al , amele mi annen gidiyosun mutfak ürünü alıyosun
hayır ama sen amelesin galiba, terbiyesizleşme
quote:
Orijinalden alıntı: kboy
eğer annenizin sizin gözünüzde sadece mutfakta çalışsan bir insandan ibaret ise böyle hediyeler alabilirsiniz.ama bence içten mutlu olmayacaktır.daha özel şeyler alabilirsin.kıafet parfüm ayakkabi gibi şeyler olabilir
hayır senin gözünden de anne sadece giysi ya da başka şeylerden mutlu oluyor sanırım. avonda indirim varmış seni oraya yönlendirelim.
arkadaşlar bir şey dedik, kendinizce üstün görüp beni yerin dibine sokmaya çalışmanız içten değil.
anneler gününe evimizin eksiği annemin de ilgisini çekecek mikrodalga fırını almam da ne gibi sakınca olabilir. siz annenizi bu kadar bencil düşünecek kadar tanıyormuşsunuz anlaşılan. anneniz bireysel hediyelerden ziyade evin ihtiyacına uygun hediyelerden daha hoşlanır. bunu kavrayamamışsınız ama. sonuçta doğum günü mü bu???
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme