Şimdi Ara

Anneler Günü Hediyesi Önerileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • malum gün yaklaşıyor, ilk kez maaşımla anneme hediye alayım diyorum kafamda bir kaç ürün var;

-ekmek yapma makinesi
    -katı meyve sıkacağı

gibi, sizlerin önerileri nelerdir?

• mikrodalga fırın al yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: theJuDGe_41

mikrodalga fırın al yeter

onu da düşündüm aslında, ama ne bileyim mikrodalga radyasyon falan durdum bir an
  • quote:

Orijinalden alıntı: stsimon

quote:

Orijinalden alıntı: theJuDGe_41

mikrodalga fırın al yeter

onu da düşündüm aslında, ama ne bileyim mikrodalga radyasyon falan durdum bir an

mikrodalga fırınların zararlı olduğu hala kesin olarak kanıtlanmamıştır
  • kardeşim annene mi hediye alıyorsun mutfağa mı ? git bir bluz tarzı bişey al
  • Küpe - kolye - bileklik bişeyler al , amele mi annen gidiyosun mutfak ürünü alıyosun
  • eğer annenizin sizin gözünüzde sadece mutfakta çalışsan bir insandan ibaret ise böyle hediyeler alabilirsiniz.ama bence içten mutlu olmayacaktır.daha özel şeyler alabilirsin.kıafet parfüm ayakkabi gibi şeyler olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thema

Küpe - kolye - bileklik bişeyler al , amele mi annen gidiyosun mutfak ürünü alıyosun

hayır ama sen amelesin galiba, terbiyesizleşme
  • quote:

Orijinalden alıntı: kboy

eğer annenizin sizin gözünüzde sadece mutfakta çalışsan bir insandan ibaret ise böyle hediyeler alabilirsiniz.ama bence içten mutlu olmayacaktır.daha özel şeyler alabilirsin.kıafet parfüm ayakkabi gibi şeyler olabilir

hayır senin gözünden de anne sadece giysi ya da başka şeylerden mutlu oluyor sanırım. avonda indirim varmış seni oraya yönlendirelim.

arkadaşlar bir şey dedik, kendinizce üstün görüp beni yerin dibine sokmaya çalışmanız içten değil.

anneler gününe evimizin eksiği annemin de ilgisini çekecek mikrodalga fırını almam da ne gibi sakınca olabilir. siz annenizi bu kadar bencil düşünecek kadar tanıyormuşsunuz anlaşılan. anneniz bireysel hediyelerden ziyade evin ihtiyacına uygun hediyelerden daha hoşlanır. bunu kavrayamamışsınız ama. sonuçta doğum günü mü bu???

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.