Şimdi Ara

ANNEM NEDEN BÖYLE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yahu küçüklüğümden beri var bu olay evimizde. Bilgisayarı açıyorum oyuna giriyorum oynuyorum. Sonra bu geliyor ve diyor ki: "Oynama öyle oyunlar, kapat, sen adam olamıcan diyor" ve benim de sinirlerimin ... ve çekiliyor odasına açıyor televizyonu ulusal tv izliyor halk tv izliyor hükümeti zaten gram beğenmiyor üstüne küfür ediyor akpye koyu chpliydi ama şimdi ne olduğu da belli değil geri kafalı gelmiş geri kafalı gidecek bu dünyadan. Ne yapmam gerek yani ben böyle işin dediğim zamanlar oluyor içimde resmen bir savaş veriyorum anneme karşı, annelikten sildim onu, onun oğlu olmak istemiyorum artık, tercihlerimi yapıp gidicem zaten bir daha da dönmeye niyetim yok hayata atılıcam. Babam da annen haklı diyo onun da ben neyse bir şey demiyorum artık. Bunu"GERİ KAFALI-KÖYLÜ" olmasına veriyorum. Ulan kadının başı hayatında secdeye gitmemiş doğru düzgün belki de hiç gitmemiştir. Böyle biri için normal davranışlar bunlar tamam anlayabilirim ama BEN KALDIRAMIYORUM DAYANAMIYORUM ARTIK. Davranışlarını, hareketlerini bi görseniz anlardınız ne demek istediğimi ki kısmen anlatabildim sanırım. Yeter abi artık ölücem diyorum intihar mı etsem diyorum küçüklükten beri yaşadığımız bir olay bu. Geliyor bilgisayarda öyle oyunlar oynama diyor senden adam olmucak diyo ve gidiyor, kadın bıkmadı da. Ve diyeceğim odur ki ben asla çocuğum olursa ona böyle bir annelik yaptırmayacağım oğluma. Sokarım böyle anneliğe lan. Kadın emekli denizci astsubayı 40 yaşında emekli olmuş, hemen küçücük bir şeyden BÜYÜK BİR olay yaratabiliyor tam bir beyinsiz ALLAH'A HAVALE EDİYORUM BURDAN ONU. Bir arkadaşı yanında olduğu zaman bir akrabası yanında olduğu zaman MELEK gibi davranıyor herkese herşeye yoksa kimse sadece ailesi varsa somurtuyor geçiyor televizyonun başına odasına çekilip açıyor TAY TV'sini kadın, at yarışlarını izliyor notlar alıyor kağıda sonra da gidiyor dışarı ganyana at yarışı oynuyor. Ulan böyle boş boş yaşayacağıma ben intahar ederim lan onun yerinde olsam bu hayatta bir vazifesi bir sorumluluğu yok güler yüzlü değil tamam mesleğinden kaynaklı olabilir ama bari ailesine güler yüzlü olsun bir çift güzel kelime söylesin olmaz mı yani. Bu hayatta bir bok yaptığı yok bari öbür dünyada bir halt eder diye ALLAH bunu yaratmış olmalı ki insanlar baksın görsün ibret alsın diye. Bu canlının tek yaptığı şey evden kahveye, çay ocağına gidiyor koyu chpli arkadaşlarının yanına, sonra eve geri geliyor akşam olunca "yemek yemek için ve uyumak için sadece" o sıkıntıları da olmasa hiç gelmez herhalde evde bir oğlum var bir kızım var (küçük kardeşim 11 yaşında) kocam var çocuklarım var demek aklına gelmiyor kadının ben böyle anneliğin varya. Var mı başka böyle bir annesi olan "mağdur-gariban kardeşim" yoksa bu dünyada yanlız mıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Poppy16 -- 23 Temmuz 2016; 18:08:36 >

• Annene kurban ol Pis koylu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamı banlayıp kanalizasyona attılar

Lağımdan moklu moklu çıkıp başka kılıkta gene gelmiş ya la

Buda blok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kızlar niye böyle?
    4 yıl önce açıldı
    Bu kızlar niye böyle? Ekildim
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.