arkadaşlar annem köyde telefonunu kaybetmiş muhtemelen çalınmamış arayınca sinyal sesi geliyor kapalı değil telefon ama nerede olduğunu bulamıyoruz benim iphone umda phone tracker diye bi uygulama var onunla kayıp telefonun numarasını yazıp haritadan bulmak istedim fakat haritada sadece kendi bulunduğum yeri gösteriyor sanırım uygulama fake yada ben beceremedim neyse kısacası bu kayıp telefonu nasıl bulabilirim ? ne yapmalıyım ?
up
Çaldıra çaldıra gezin annene gün içinde nerelerden geçtiğini sor. Çaldırarak bulursun.
Sevtan aldı götürdü satan adam getirdi hesabı
quote:
Orijinalden alıntı: Wasell
Çaldıra çaldıra gezin annene gün içinde nerelerden geçtiğini sor. Çaldırarak bulursun.
bizimkide beyin ceviz değil onu bende düşündüm hatta denedim çok sessiz bi yer olmasına rağmen bulamadık zilseside bayağı yüksek ve canlı bi melodi ama hiç bir yerden ses gelmiyor çaldırırken bi çözüm yolu yokmu yahu
fazla çaldırmayın şarjı biter bulamazsınız vallahi
quote:
Orijinalden alıntı: emrhnGL
fazla çaldırmayın şarjı biter bulamazsınız vallahi
yok bulamayınca durduk yere arayıp şarjını bitirmiyoruz nasıl bulabilirim diye çözüm aramaktayım hala...
up
quote:
Orijinalden alıntı: Twohundredsixty up
Dar gelirliliğin alemi yok al annenede bir iPhone
Seninle alakası yok fakat Android telefonlarda "Wheres My Droid" isminde bir program var.
Telefonun GPS konumunu bulmaya yarıyor veya isterseniz telefonun melodisini çaldırabiliyorsunuz. Sessizde olsa bile sesi açıp çalıyor telefon. Bunu da sizin daha önceden belirlediğiniz kodu sms ile göndererek yapıyorsunuz.
Başınıza gelmemesi için bu programı yükleyin derim
quote:
Orijinalden alıntı: ToffieBoi
Seninle alakası yok fakat Android telefonlarda "Wheres My Droid" isminde bir program var.
Telefonun GPS konumunu bulmaya yarıyor veya isterseniz telefonun melodisini çaldırabiliyorsunuz. Sessizde olsa bile sesi açıp çalıyor telefon. Bunu da sizin daha önceden belirlediğiniz kodu sms ile göndererek yapıyorsunuz.
Başınıza gelmemesi için bu programı yükleyin derim
teşekkürler... fakat annemin telefonu nokia nın saçma sapan bi modeli bunu bulmak için hiç bir şansımız yok sanırım
up yokmu bi umut ?
gece vakti çaldır ışık duurmu iise telin belkii!!!
Yapmışın bi hata doğru yolu bulman için bir işaret bu, git ve Android li cep telefonu al
quote:
Orijinalden alıntı: PisagorAmca
Satamadan getirdi
quote:
Orijinalden alıntı: quickly001
quote:
Satamadan getirdi
Hahahaha yeni farkettim bunu SS alsın biri
quote:
Orijinalden alıntı: CriticalWave
quote:
Orijinalden alıntı: quickly001
quote:
Satamadan getirdi
Hahahaha yeni farkettim bunu SS alsın biri
yok artik
telefonu buldum arkadaşlar eve misafir bi veled gelmişti telefonu almış dışarıda çürük bi kütüğün üstünde oynarken orda unutmuş 3 günde anca bulduk aynen dediğiniz gibi bi HTC alma vakti geldi teşekkürler ilginiz için...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme