Şimdi Ara

Annem ve Babam Mimar (Kendi ofisleri var) sizce Mimarlık yazmak mantıklı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadalar sıralamam 22.7k büyük ihtimalle odtü mimarlık tutar ama sektörün şuanda çok kötü durumda olması tereddüte düşürüyor beni sizce ne yapmalıyım?

• Bunları ailene sorsan daha mantıklı olur.
  • Ailen bugün var yarın yok bölüm iyi değil zaten kendi kararını kendin var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okumalısın.kendi ofisleri varsa çok büyük artı.oranın başına geçer parayı kırarsın.staj bulmada zorluk yaşamazsın,işsizlik sorunu yaşamazsın,odtü de mimarlıkta gayet iyi.
  • Sektör şimdilik kötü durumda 2 yıl sonra ne olur kimse bilemez,
  • Bize soracağına sektörün içinde olan ailene sorsan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ailemle konuştum onlarda doğal olarak mimarlık yazmamı istiyorlar ama bilmiyorum yani mimarlığa küçüklüğümden beri hiç ısınamadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Up
  • Up
  • omerfe kullanıcısına yanıt
    Hocam yaz dicektim ama ısınamadım demişsin, başka ilgini çeken bölüm var mı?
  • riseofstar kullanıcısına yanıt
    odtü kimya mühendisliğini araştırdım baya başka yok zaten
    Mimarlığa mı daha yakın hissediyorsunuz kendinizi kimya mühendisliğine mi
  • Hocam kimya mühendisliği de iş kaynamıyor hani.

İlgilendiğin, bunu istiyorum dediğin bölüm olsa onu oku derim ama istediğin bir bölüm yoksa aklında, mimarlık mantıklı duruyor senin için.
    Hocam kimya mühendisliğine de ısınamadıysanız, başka da mesleğe ilginiz yoksa mimarlık seçin zaten iş imkanınız var kendi ofinisiniz varmış hocam daha ne olsun
  • Hocam bitirdikten sonra güzel bir geleceğin olabilir ama gerçekten sevmiyorsan (sevsen de çok fark etmiyor soğutuyorlar zaten :d ) okuması en zor bölüm ve üniversite hayatın olmayacak .
  • Bence mantıklı hocam. Hem iş bulmakta sıkıntı yaşamazsın.
  • Keske senin yerinde olabilsem

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam ailene sektörün durumunu sorabilirmisin.

Kapsamlı burs için bilkent mimarlık yazmayı düşündüm bir ara. Çocukken çok ilgimi çekerdi sürekli birşeyler çizerdim. Ama bölüm çok zor deniyor. Üstüne bilkent zor.

• Hocam cidden sevmeden asla okunamayacak bir bölüm. Mimarlık öğrencisiydim ben bir zamanlar ordan bilirim😂 Bizim fakültede bölümü seven çok seviyor, sevmeyen nefret ediyordu. Ortası yok yani. İlgin isteğin yoksa sakın yazma derim. İlgin varsa da seni hem maddi hem de manevi anlamda çok tatmin edebilecek bir meslek. Ama ilgin varsa! :)

• hocam sadece şunu unutma ki her zaman böyle kötü gidecek diye bir şey yok buna ek olarak sektörün içindesiniz zaten
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.