Ailemle yaşıyorum, kadınım. Çalışmıyorum. Hiçbir gelirim yok, maaşım yok. Annem ve babam emekli memur. Toplam 2 kardeşiz. İki kadın. Bekarız. Ablam benden 3 yaş büyük ve engelli devlet memuru. Bu durumda annem veya babam ölürse veya her ikisi de ölürse, emekli maaşlarını ne şekilde alırız? Ben yarım maaş alırım diye endişe ediyorum. Bu yüzden gelecek kaygım var. Ablamın zaten maaşı var. Acaba ablam yarım, ben de yarım olarak mı alırız? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eylül kabus -- 1 Temmuz 2022; 16:21:26 > |
Annem ve babam ölürse emekli maaşlarını ne şekilde alırız?
-
-
HAYIRLI EVLAT...
youtubeKemal Sunal ve Yasemin Yalçın'ın başrolde olduğu 1991 yapımı Varyemez filminden bir sahne. Yeşilçam filmleri arasından derlediğimiz klipleri kaçırmamak için ...https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=bDXiayx_97gevlen diyeeceğim ama adama da yazık.evinden çalış desek sanırım yapmazsın.dua et de uzun yaşasınlar tek çaren bu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 2 Temmuz 2022; 3:6:38 > -
mantık olarak kardeşinle yarısını paylaşmak zorundasın. yarım yarım alırsınız. annen baban ve kardeşin ölürse hepsini sen alırsın. sık dişini güzel günler yakın ...
-
çalışan kardeşin, vefat etmiş anne-babanın emekli maaşını alamaz.
eğer sen de 18'inden büyüksen alamazsın. kendine bakmakla yükümlüsün.
herkes ölüyor, yoksa anadan babadan emekli aylıkları hep evlatlara kalsaydı herkes 2-3 maaşı olurdu.
yine de avukata danış.
-
Yorumları hiç beğenmedim. Ne boş yorumlar.
-
Hocam bu forumun çoğunluğunu genç insanlar oluşturuyor pek bizim bileceğimiz türden bir soru değil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ana babanın bir an önce ölmesini temenni eder gibi bir soruya az bile cevap verilmiş. Mesela kendi geçimini neden sağlayamayacağınla ilgili bir açıklama yapmadığın için insanların seni asalak olarak görmesi normal.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Anne ve babamın ölmesini hiç istemiyorum. Bunu nereden çıkardılar ya da hangi cümlem sizleri böyle düşünmeye sevk etti anlamış değilim...
Asalaklık konusuna gelince, engelli raporum var. (psikolojik) Bir sürü psikolojik badireler atlatmış biriyim. Şuan ise anksiyete hastasıyım ve ilaç kullanmadan duramıyorum.
Ayrıca, annem babam var iyiki de ama hayatım boyunca kendimi yalnız hissettim. 30 yaşındayım ve bir kere bile sevgilim olmadı. Çirkin değilim asla. Bizde el bir kere tutulur. Ben, diğer insanlardan çok farklıyım, farklı bir beynim var.
İnsanlar kötüler, bense iyiyim.
İnsanlar çıkarları doğrultusunda hareket eder, ben etmem.
İnsanlar kaçamak yapar, ben yapmam.
İnsanlar cinsellik için sevgili arar, ben aramam.
Ben Dünya'daki en romantik insanım. Aşk'a inanırım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X