Şimdi Ara

Annemde Aşırı Kansızlık Var Yardım .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle herkeze sağlıklı mutlu yaşamlar dilerim ...

Annemde aşırı kansızlık var ve doktor bu kansızlık hapla geçicek gibi değil dediler ve kan nakli yapcaklarını söylediler . sizce ne yapmalıyım kan naklinin araştırdıklarıma göre çok yan etkisi varmış . ve bu arada annemde şeker hastalığıda var yardım . . .

Herkeze Teşekkürler . İyi akşamlar .

• Hematoloji---Dahiliye..

Geçmiş olsun..
  • tek bir doktora bakma baska doktoruda git dahiliye git güzel doktorlara
  • expertadvisor kullanıcısına yanıt
    yorumunuz için teşekkür ederim .
    demek istediğinizi tam anlamadım yani anneme yarın kan nakli yapılacak yaptırmak zararlımıdır bunu öğrenmek istiyorum teşekkürler .
  • anneme yarın sabah kan nakli yaptırılacak . başka doktora gitme imkanım yok sizce ne yapmalıyım ? kan nakli olmasında sakınca olurmu
  • Kan naklinin riskini bilmiyorum ama kan yapan besinlerin başında Sakatatlar gelir.

Sakatatlardan karaciğer, kuruyemişlerden ise; kuru siyah üzüm kansızlığa iyi gelir.

Düzenleme: gerçekten çok üzüldüm geçmiş olsun kardeşim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfestein -- 1 Şubat 2015; 23:33:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wolfestein kullanıcısına yanıt
    kardeş o kadar ciddi bir hastalık değildir heralde kansızlık öyle değilmi ?
  • Kesin bir şey söyleyemem, bende de bir zamanlar kansızlık vardı. Yukarıda yazdığım besinleri valide hanım tüketsin kansızlığına iyi gelir.

Hastaneler bazı konularda aciz kalıyor. Hele bir de işi bilmeyen bir doktora düştün mü yandın.

Mesela bundan 1 sene önce annem ameliyat oldu şimdi durumu daha kötü.

Ya da yukarıda bir arkadaş belirtmiş diğer doktorlara da sorun, sorun ki sıkıntı neymiş emin olun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfestein -- 1 Şubat 2015; 23:40:31 >
  • Bak burada bir haber var istersen oku:

www.sabah.com.tr//fotohaber/yasam/kansizliga-iyi-gelen-besinler

• ilaclarin iyi gelmesi lazimdi en kisa surede iyi bi hematoloji bölümüne gotur anneni

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.