Şimdi Ara

Annemi kaybettim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
776
Cevap
9
Favori
20.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
407 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allah yardimcin olsun be kardeşim senden 2 yas buyugum senin yerine kendimi koydumda sen yine iyi dayanmissin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardesim allah rahmet eylesin acin gercekten cok buyukmus allah sana ve ailene sabir versin de su allah yok diyenlere noluyor onu anlamiyorum

• Allah rahmet eylesin.

• Allah rahmet eylesin basın sağolsun, mekanı cennet olur inşallah. Biliyorum zordur ama en kısa sürede toparlarsın inşallah kendini. Ben de 2005 yılında trafik kazasında kaybettim annemi, zordur ama hayat işte devam etmesi gerekiyor mecburen, Allah yardımcın olsun. Bir sıkıntı , konuşma vs. ihtiyacın olursa PM atabilirsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başın sağolsun, hepimiz o acıyı bir gün yaşayacağız sanırım.
  • Başın sağolsun hocam çok üzüldüm.Pm at istersen konuşalım.
  • Allah yardımcın olsun. Basın saolsun mekanı cennet olsun. Allah kimsenin başına vermesin biz.hep beraber gidelim inş.

Konuşmak istersen özelden yazabilirsin, başka ne diyim sakın çekinme yaz

• Kardeşim lütfen dik dur
    Mücadele et
    Eğilme asla

Allah sabır versin
    Başın sağolsun

• Allah rahmet eylesin hocam

• Allah (c.c) rahmet eylesin.
  • Başın sağolsun,Allah rahmet eylesin.
  • Ben üzüldüm hocam başın saolsun.

• Başın sağolsun

• şu konu CSB olsaydı ne olurdu sanki
  • gözlerim doldu yemin ederim Allah sabır versin kardeşim sana çok zor yaşamayan bilmez..umarım şimdi cennetin en güzel yerindedir..toprağı bol mekanı cennet olsun
  • Allah yardimciniz olsun kardesim.Allah rahmet eylesin...

• ALLAH Rahmet eylesin başın sağolsun

• Başın sağolsun hocam

• Başın sağ olsun. Mekanı cennet olsun annenin.

Hani derler ya üniversite ailenin yanında okunmaz diye.. Ben de ailemin yanında okumuyorum. Şehir dışında, İstanbul'a otobüsle 5 saat uzaklıkta okuyorum. Evde kalıyorum İstanbul'dan arkadaşlarımla. Ama hiç öyle olmuyor be. Her telefon çalışında aklım hep aileme kayıyor. Zaten ben son çocuğum geç doğmuşum. Ya onlara bir şey olursa diye aklımdan geçiyor hep. Telefonda hiç belli etmemeye çalışıyorum, biraz sert tonla konuşuyorum. Sırf ailemi daha fazla görebilmek için tekrar İstanbul'a ya da İstanbul'a daha yakın üniversitelere geçmeyi düşünüyorum. YGS/LYS çalışıyorum tekrardan. Anne 55 Baba 60 yaşında ya onlara bir şey olursa? Ya onları göremezsem bir daha?

Neden yazdım bilmiyorum. Biraz içimi döktüm işte ben de. Tekrar tekrar başın sağ olsun.
  • Allah sabır versin Herşey Allahtandır kardeşim sen hayata sarıl annenin istediklerini yap Allah c.c yardımcın olsun.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.