Şimdi Ara

Annemin bu baskısı normal mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba beyler. Başlıkta da belirttiğim gibi bir baskısı var üstümde. Normalde iyi geçinirim ailem ile. Bir sıkıntım yok hiçbir konuda. Ama annem hala çocukmuşum gibi davranıyor. 20 yaşına geldim neredeyse. Ama dolaptan bir içki çıkarıp içmek istediğimde sanki çocukmuşum da içki içmeye kalkışıyormuşum gibi karşı çıkıp kızıyor. Resmen kavga ediyor benle. Hayır her Allah'ın günü içki içen biri değilim. Öyle bir iki bardak bir şey içmek istedim. Ama yok... Arkadaşım aradı 1-2 saat önce. Hazırlan gel bize gidiyoruz, arabadayım almaya gelirim seni dedi. Ama annem yine ne işin var gece gece, otur oturduğun yere vs. gibisinden laflar söyledi. Haftaya adalar gideceğiz, dedim adalarda kalıyoruz arkadaşlarla, yine karşı çıkar gibi oldu. Yok ne işin var, yok içersiniz kavga edersiniz falan dedi, denize menize atlarsınız. Yahu dedim anne sen ne sanıyorsun beni ? Ben gerizekalımıyım, içip içip niye kavga edelim yahu arkadaşız hepimiz niye böyle davranıyorsun bana 10 yaşında değilim diyorum. Bu sefer tartışma çıkıtı yine. Gidersen saat başı ararım seni dedi. Yahu dedim yuh artık. Yahu tamam anladım merak ediyorsun beni falan ama yapma bu kadarda ya. Tek anlaşamadığımız konu bu. Hala çocuk muamelesi görüyorum. Nasıl anlatabilirim artık benim çocuk olmadığımı. Asker gideceğim neredeyse gördüğümüz muameleye bak Çocukken de böyleydi. Sokağa bayağı geç yaşta çıkmaya başlamıştım. Salmıyordu sokağa, çevremdeki eniştemler falan bile artık bırakın da çocuk büyüsün falan diyordu anneme Sanırım bu yüzden evden çıkmıyorum çoğu zaman. İnternette zaman öldürüyorum. Sonra yok efendim bu çocuk niye bilgisayardan kalkmıyor. Yok kendine internette bir dünya yaratmış orada yaşıyor. Ne yapayım kardeşim hele bana bir söyleyin

• Aynı sorunlar bizde de var. Yaş 19. Bana sürekli "oğlum çık dolaş biraz , evde pc başında gençliğini çürütme" diyor ama dışarı çıkacağım zaman hep bir şüpheyle yaklaşıyor "bir şey içme , sigara içme , onu yapma , geç kalma"...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me

Aynı sorunlar bizde de var. Yaş 19. Bana sürekli "oğlum çık dolaş biraz , evde pc başında gençliğini çürütme" diyor ama dışarı çıkacağım zaman hep bir şüpheyle yaklaşıyor "bir şey içme , sigara içme , onu yapma , geç kalma"...

Kaçış yok sanırım katlanacak mıyız Vallahi bu sene yine gireceğim şu ygs midir nedir, kazanıp ayrı eve çıkacağım. En kötü kıbrıs falan yazarım vallahi. Başka türlü olmayacak

• Annenle mi yaşıyorsun?
    Öğrenci misin?

Belki korkuları vardır da belli etmiyordur. Yani kesin vardır, herkesin korkuları vardır ama ne bileyim. Belki yalnızlıktan korkuyordur?
  • Olsun sen onun icin aynısın hep yaşın önemi yok.
  • Ne güzel işte annen birazcık fazla seviyor seni. Yada yada sana güvenemiyordur evin dışında ne yapıyorsan artık.
  • y 22 hafta sonu eve geliyorum h.içi işyerindeyim full ama aklı hep bende anneler böyledir :)
    Güzellikle anlat durumu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok garip bir ailem var.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aynı annem ben içki falan içmem ama genç kızım sanki akşam parka gidip basketbol oynamama bile izin vermez neymiş serseriler gelirmiş kavga edermişim
    görende çocuğum sanacak öyle bir tipim varki sakal da bırakınca hanzo gibi birşey oluyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3Korner1Penaltı

Annenle mi yaşıyorsun?
    Öğrenci misin?

Belki korkuları vardır da belli etmiyordur. Yani kesin vardır, herkesin korkuları vardır ama ne bileyim. Belki yalnızlıktan korkuyordur?

Hayır hocam normal bir aileyiz, annem babam ben Öğrenci değilim. Şuan boş duruyorum.
    Bilmiyorum ki ne tür bir korkusu olabilir.

quote:

Orijinalden alıntı: mLd.bsLy

Olsun sen onun icin aynısın hep yaşın önemi yok.

Yahu orası ayrıda kardeşim ama biz de genciz. Çıkıp dolaşmak istiyor insan böyle arada bir. Bu yaşıma geldim gece dışarı çıkamıyorum. Bu zamanlarda olmazsa ne zaman olacak.

quote:

Orijinalden alıntı: R3l4[X]

Ne güzel işte annen birazcık fazla seviyor seni. Yada yada sana güvenemiyordur evin dışında ne yapıyorsan artık.

Tövbe tövbe Ne yapabilirim ki dostum en çok arkadaşla turlarım herhalde. Daha nasip olmadı gece arkadaşlarla dışarı çıkmak

quote:

Orijinalden alıntı: nextmaster

y 22 hafta sonu eve geliyorum h.içi işyerindeyim full ama aklı hep bende anneler böyledir :)
    Güzellikle anlat durumu

İşte anlatsam da fayda etmiyor diyorum ama dinlemiyor Sanırım sakin sakin konuşmak lazım dediğin gibi.

quote:

Orijinalden alıntı: eltürco

aynı annem ben içki falan içmem ama genç kızım sanki akşam parka gidip basketbol oynamama bile izin vermez neymiş serseriler gelirmiş kavga edermişim
    görende çocuğum sanacak öyle bir tipim varki sakal da bırakınca hanzo gibi birşey oluyorum.

Bir yandan haklılar ama bir yandan da olmaz ki böyle. Bir şey olacak diye hiç bir şey yapmayalım o zaman. Araba sürmeyelim kaza geçirebiliriz, markete gitmeyelim yolda araba çarpabilir. Yemek yemeyelim boğazımıza lokma takılabilir. Ohoo...

• Bizde annemle ayrı yaşamaktayız şuan.
    Ama her hafta gelip evimi temizlemezse, buzdolabımda ne var ne yok kontrol etmezse o hafta rahat etmez o kadın.
    Annedir deyip geçeceksin, bak sende anlatırken sonra gülmeye başladın, art niyet yok yani.
    Askere gittiğinde ve evlenecek kız bulduğunda anlayacak büyüdüğünü.
    A yok, anlamış gibi yapacak.

•  Annemin bu baskısı normal mi ?
  • Her zaman senin annen gibi anneleri kiskandim benim ki hep ozgur birakir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gooner

Bizde annemle ayrı yaşamaktayız şuan.
    Ama her hafta gelip evimi temizlemezse, buzdolabımda ne var ne yok kontrol etmezse o hafta rahat etmez o kadın.
    Annedir deyip geçeceksin, bak sende anlatırken sonra gülmeye başladın, art niyet yok yani.
    Askere gittiğinde ve evlenecek kız bulduğunda anlayacak büyüdüğünü.
    A yok, anlamış gibi yapacak.

Haklısın dostum öyle deyip geçmek lazım. Ama dışarı çıkma işini konuşacağım olmaz böyle yani. Tabi saat başı aramasına katlanacağım artık

@Kemâl

Bir anlam çıkaramadım dostum açıklarsan bir de

• quote:

Orijinalden alıntı: KinGoRkeM35

Her zaman senin annen gibi anneleri kiskandim benim ki hep ozgur birakir.

Ne bakımdan mesela ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1E1ABE892 -- 29 Nisan 2012; 3:03:49 >
  • Bana da aynen öyle diyor, pc başında hayat yarattın vs... aynısı yahu :D Geç gelince de laf ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turbulencia

quote:

Ne bakımdan mesela ?

Her bakimdan karismiyor yani eve gece yarisindan sonra gelsem bile bi sey demez.kucuklugumden beri boyle istedigimi yaparim hep,karismaz yani kisaca bi disari cikarken kiyafetlerime sariyor o kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gorkem.IX -- 29 Nisan 2012; 3:11:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shepard

Bana da aynen öyle diyor, pc başında hayat yarattın vs... aynısı yahu :D Geç gelince de laf ediyor.

Bayağı yakınan var sanırım bu durumdan. Toplanıp yürüyüş falan düzenleyelim

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Turbulencia

quote:

Ne bakımdan mesela ?

Her bakimdan karismiyor yani eve gece yarisindan sonra gelsem bile bi sey demez.kucuklugumden beri boyle istedigimi yaparim hep,karismaz yani kisaca bi disari cikarken kiyafetlerima sariyor o kadar

Yani böyle bakınca kulağa hoş geliyor aslında Ama davulun sesi uzaktan hoş gelir derler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1E1ABE892 -- 29 Nisan 2012; 3:13:19 >

• Üniversiteyi şehir dışında okuyacağım büyük ihtimalle sorunum kalmayacak.-en azından o konuda-
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shepard

Üniversiteyi şehir dışında okuyacağım büyük ihtimalle sorunum kalmayacak.-en azından o konuda-

Ben de %95 öyle yapacağım. Ama ararız be dostum, annem olsaydı şimdi deriz yani.
  • ara tatilde eve gitmiştim saat 8 olmuş hava kararmıştı evdekiler telefonda yaygarayı kopardı
    annem diyor nerdesin hava karardı yemek yiyoruz baban çıldırdı bu çocuk nerde
    yaşımda 23
    O değil üniden önce evin yolunu bilmezdim gece 12 1 gibi anca eve giderdim birşey demezlerdi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.