Şimdi Ara

Annemin Burnu Koku Almıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Annemin burnu doğuştan koku almıyor.Ve Cidden Bu Beni Üzüyo Düşünsenize hiçbir kokuyu bilmiyorsunuz.Ben inat ettim bunun tedavisi varsa neymiş bulmaya çalışıyorum en son annem 1998'de gitmiş doktora bunun için o zaman tedavisi yokmuş.Şuan Tedavisi var mı bi bilgisi olan varsa yazarsa iyi eder.

Bekliyorum

• Annenin burnu koku almıyor ve sen buraya gelip konu açıyorsun.
  • Kulak burun bogaza götür anneni neler neler yapiyor doktorlar bu çağda mutlaka onunda bir çözümü vardir

Allah sifa versin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İleri derecede sinüzit olabilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayni durum bendede var hocam, Bi seyler ogrenirsen bizide haberdar et

• quote:

Orijinalden alıntı: alkadraz13

Ayni durum bendede var hocam, Bi seyler ogrenirsen bizide haberdar et

Anosmi deniyor bu duruma. Pek bir bilgim yok ama hypogondismin özel bir durumunda görülebiliyordu (seks hormonlarının düşük olması). Boyle bir durum varsa urolojiye basvurmanda fayda var. ( küçük testisler ve kıllanma azlığı gibi şeyler olabilir).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NuTeRX -- 1 Mart 2015; 17:40:38 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim de kendimi bildim bileli burnumun teki tıkalı, hiç doktora filan da gitmedim bunun için
  • Koku almıyorsa yemeklerin de tadını tam alamıyordur.
    Üzüldüm doğrusu.
  • geçmiş olsun

• burnu koku almıyormu? neresi koku alıyor peki kulaklarımı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NuTeRX

quote:

Anosmi deniyor bu duruma. Pek bir bilgim yok ama hypogondismin özel bir durumunda görülebiliyordu (seks hormonlarının düşük olması). Boyle bir durum varsa urolojiye basvurmanda fayda var. ( küçük testisler ve kıllanma azlığı gibi şeyler olabilir).

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalden alıntı: NuTeRX

quote:

Anlamı deniyor bu duruma. Pek bir bilgim yok ama hypogondismin özel bir durumunda görülebiliyordu (seks hormonlarının düşük olması). Boyle bir durum varsa urolojiye basvurmanda fayda var. ( küçük testisler ve kıllanma azlığı gibi şeyler olabilir).

Hormonlarda sikinti yok hocam cok sukur, zaten burunda nasal septum deviasyonu var( kemik egriligi) biri tikali digeri yari tikali suan askerdeyim mesela ameliyat olma sansim var biraz zorlarsam ama pek guvenemedigimden dusunmuyorum sivile cikinca bakarim, koku olayında algilamada problem var gibime geliyor, agir kokulari aliyorum, bazen aldigim kokuyu tanimlayamiyorum vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alkadraz13 -- 1 Mart 2015; 17:05:03 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.