< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Kız arkadaşım tuvaletten çıktıktan sonra ellerini yıkamıyor
-
-
bu kartı daha önce kullanmıştın hocam tutacağı konusunda endişelerim var
ha tutarsa o zaman ben napacağımı çok iyi biliyorum hocam
-
Kızlar s.çmıyor hocam o yüzden yıkamasın bir şey olmaz
-
O gelen ses ne hocam o zaman?quote:
Orijinalden alıntı: Guest-C9F4BCB80Kızlar s.çmıyor hocam o yüzden yıkamasın bir şey olmaz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Makyaj tazelemeye gidiyorlar
-
Olm makyaj tazelerken tuvaletin kapağı neden acilip kapansinquote:
Orijinalden alıntı: Guest-C9F4BCB80Makyaj tazelemeye gidiyorlar
Hocam erkekler yıkamasa sorun yok zaten hep böyleler, kizlar yıkamayınca mekan hindistan'a döndü. Sen de yıkama olsun bitsin işte.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben o konuda cok titizim hocamquote:
Orijinalden alıntı: VitoTheFather
Hocam erkekler yıkamasa sorun yok zaten hep böyleler, kizlar yıkamayınca mekan hindistan'a döndü. Sen de yıkama olsun bitsin işte.
Temizlik hastaligim var
Ona ya ellerin yada ben de!!! tercihini yapsın ve tüm gerçekler gün yüzüne kavuşsun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
lan güzel bir kız arkadaş bulmuşsun elini yıkıyor yıkamıyor derdine düşmüşsün. milletteki derde bak.
-
bu konuya bende çok dikkat ederim. aynı şeyleri yaşadım. kızla sevişeceğiz wc gidiyor sıçıp geliyor musluk sesi yok. sifonu çekiyor sonrasında hemen çıkıyor wc den geliyor eli kupkuru. gelde seviş. kusasım geliyordu inan.
tek çaresi var. yol vermek. anında yol verdim affetmem.
şimdiki çok titiz. ben el yıkama hastasıyım. o bende de hasta. temizlik güzeldir. ayrıca imandan gelmez. eğitim ve bilinçten gelir.
-
sende yıkama ödeş
-
Sen yikamiyon heralde soray hocamquote:
Orijinalden alıntı: şoray uzun yoldasende yıkama ödeş
Kokusu buraya geldi
Oha kız arkadaşın mı var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam dahada igrenc yani bende sevisirken kiz parmaklarini agzima sokuyor ısır diyor efendime soylim parmaklariyla blowjop deniyorquote:
Orijinalden alıntı: Guest-0FD1540C7bu konuya bende çok dikkat ederim. aynı şeyleri yaşadım. kızla sevişeceğiz wc gidiyor sıçıp geliyor musluk sesi yok. sifonu çekiyor sonrasında hemen çıkıyor wc den geliyor eli kupkuru. gelde seviş. kusasım geliyordu inan.
tek çaresi var. yol vermek. anında yol verdim affetmem.
şimdiki çok titiz. ben el yıkama hastasıyım. o bende de hasta. temizlik güzeldir. ayrıca imandan gelmez. eğitim ve bilinçten gelir.
E bende soğuyorum cinsellikten hocam
Ama seviyorumda
Len olm kiz bulduk diye agzimiza etse sesimizi cikarmicazmiquote:
Orijinalden alıntı: Cihan4292lan güzel bir kız arkadaş bulmuşsun elini yıkıyor yıkamıyor derdine düşmüşsün. milletteki derde bak.
Sen nasil bi yokluktasin cihan
hocam seks anında zaten bunlar aklınıza çok gelmez ama sonra beyin ile düşününce hadi beeee diye düşünürsünüz. yoksa parmak yalamışsın ya da başka yerleri çok sorun olmuyorda işte.. sonrası sıkıntı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull
Sen yikamiyon heralde soray hocam
Kokusu buraya geldi
Alıntıları Göstersen nerden biliyorsun daha kimseye soylemedim herkes duymusmu ne
-
Genelde lambalari kapatiyorum hocam benquote:
Orijinalden alıntı: Guest-0FD1540C7hocam seks anında zaten bunlar aklınıza çok gelmez ama sonra beyin ile düşününce hadi beeee diye düşünürsünüz. yoksa parmak yalamışsın ya da başka yerleri çok sorun olmuyorda işte.. sonrası sıkıntı.
Aydinlikta detaylar belli oluyor sonra diyorsun ulan ben ne yalamışım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- oda kapısı kilitli kaldı nasıl açılır
- verrutol kaç günde etki eder
- evde fare var uyuyamıyorum
- babadan anneye doğum hediyesi
- theraflu forte yorumlar
- 5g nedir zararları
- google çizim yap
- sodyum iyon batarya
- telegram indirim kanalları
- penis nakli
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X