Şimdi Ara

Annemin sonuçlarını göstermek için aramızda doktor var mı? (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
225
Cevap
3
Favori
40.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
602 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Mesleğe dair fikrimin olması size danışmanlık verebileceğimi düşündürmesin. Bu işler erken davranmakla netice verir, bir kez hastalanırsanız ileri yönde sirayet edebilir. Beklemeyin, bilgi sahibi olun. Doktor, danışmandan farklı değil. Çünkü neden, sağlık sisteminde olup bitene dair mütehassıslığı olduğu için. Danışmanınızın dediğinden çıkmamanız yerindedir ama danışmanınızın sizden başka birşey bilmesini de bekleyemezsiniz eğer en başından danışmadıysanız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galatas4ray kullanıcısına yanıt
    Maalesef cogu ozel hastanede cogu poliklinikler oyle oluyor hocam. Ozel hastanelerin bir cogunda toplasan işini layikiyla yapan 2-3 hekim anca buluyorsun. Ben Adana'da yasiyorum, bir bolume gideceksem bi nevi önbilgi acisindan doktorsitesi, doktortakvimi gibi sitelerden hastalarin yorumlarinida dikkate aliyorum. Isini prof anlamda yapan cogu doktor da kendi muayenehanesini açıyor, hastayla ilgileniyor, tetkikler yaptiriyor, psikolojik telkinlerde veriyor. Ama gel gelelim onlarinda fiyatlari el yakıyor. 3 sene once adana'da kendi muayenehanesi olan bir prof'a muayene + endoskopi yaptirmak istedim, muayene 550, endoskopi 1500₺ dedi. Vazgectim, arastirip yorumlari iyi olan baska bir hekim buldum özelde, 250₺ ye tum islemleri hallettirdim. Doktorlarda vicdanda onemli, en az bilgi ve ilgi kadar..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Rodimus01 kullanıcısına yanıt
    Bizde en son diyarbakır medical park hastanesinde amca oğlu başhekim ona götürdük keşke ilk ona götürseydik dedik toplamda 2.5 saatte herşeyi buldular.Sonra bu hastalıklarda en iyi profesör doktorlara yönlendirdi istanbulda şuan o tedavi sürecini takip ediyor.Doğru doktoru bulmak gerekiyor.

• Galatas4ray kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle hocam, gidilecek doktorlarin sikayetlerinize gore yan dallari ve uzerinde en sık calistiklari rahatsizliklara olan hakimiyetleri onemli.
    Gene de Allah basimizdan eksik etmesin doktorlarimizi.
    Size de cok gecmis olsun..

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.