Şimdi Ara

Annemin sonuçlarını göstermek için aramızda doktor var mı? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
225
Cevap
3
Favori
39.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
602 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • azad_van A kullanıcısına yanıt
    Çoook haklısın, bunun eğitimleri ilk okullarda verilmeli hayatımızın birçok evresinde sağlık, ekonomi, psikolijik, hukuk etkenleri içerisinde yaşıyoruz ama okullarda bunlardan bahsedilmiyor, ne haklarımızı biliyoruz, ne de dünya ekonomisinden bi haberiz, psikolojiye değinmiyorum bile dün dondurma yiyen adam 2 gün sonra boğazlarım ağrıyor diye doktora gidiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volkan1x -- 20 Haziran 2019; 16:53:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: M3lank0lik

Bulunmayacak olsada paylaşılmayacak.Çünkü kanseri yaratan insanoğludur.Nüfusu kontrol etmek aynı zamanda hasta edip tedavi etmek sureti ile süründürmek işlerine gelir.Çünkü bunun bir ekonomisi var.Hayatın gerçekleri.Beslenmeye dikkat edilmeli.Stresten elden geldiği müddetçe uzak durulmalı.

Alıntıları Göster
    Aynı fikirdeyim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Galatas4ray kullanıcısına yanıt
    Estağfrullah yalan attığımızı elbet düşünmem. Ama yanlış yönlendirildiğinizi düşünüyorum. Ne yani 6 ilde 100den fazla doktor bişey bilmiyor ama tek doktor herşeyi biliyor.
    Emin olun istediğiniz şeyi o doktordan da alamazsanız ona da laf atarsınız.
    Bi de o varya, yok doktor benle ilgilenmedi, benim yüzüme bakmadı, beni ellemedi, beni oturturup çay vermedi felan 😊 Valla kardeşim doktor da bildiğin bu işten para kazanıyor. Parası için didinip çabalıyor. Kapısında 100 hasta varken kalkıp kimseye hoşgeldin edemez. Çünkü 100 hasta bakmışken 101. hastaya bakmadı diye kavga çıkıyor. Gidiyorsun, örneğin enfeksiyonun varsa ilaç yazıyor. Ama yok yüzüme bakmadı ilaç yazdı diyorlar. Valla insanımız cehalet dolu. Üstelik birde ukala.
    Düşündüm de ben yanıldım aslında, gidip televizyonlarda söylenen otları kaynatıp içsinler en iyisi, kendilerini iyleştirsinler, hiç luzum yok doktora. İnternetten araştırıp, ne hastalıkları var bilsinler. Doktoru sadece istedikleri tahlili yapsın, istedikleri ilacı yazması için aracı yapsınlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azad_van -- 20 Haziran 2019; 18:8:14 >

• Olur mu hocam Suriyeli kardeşlerimiz sayesinde bu günlere geldik onların hayır dualarıyla 2023'de Büyük Arap İmparatorluğu'nu kuracağız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeffogu -- 20 Haziran 2019; 20:27:36 >
  • 3 yıl önce annem safra kesesi amelyatı olmak için hastaneye yattı iskenderunda.Ameliyatı yapan doktor kanserden şüpelendi.Bizi adanada daha teşekküllü olur diye başkent hastanesine gönderdi.Dktr annemi tekrara ameliyat etti ve 4. evre kanser teşhisi koydu.YAPACAK BİRŞEY YOK EN FAZLA 6 AY YAŞAR dedi.

İskenderun ve adnada ki doktorlar ,tedevisi en fazla 6 ay yaşatır dediler.

Ankarada siyasi tanıdıklarımız aracılığıyla apar topar hacettepeye yatırdık annemi.Aksi halde hacettepe 3 -4 ay sonraya yatış yaptıracaktı.
    Doktorumuz anneme İsviçre ve Hacettepenin araştırma hastası olarak yeni ilaçlar denedşler.Ayda 3 defa Ankaraya gidip geldik.2.yılın sonunda annemde kanser hücreleri küçülmeye başladı.Bu süre zarfında annemin moralini hep yüksek tuttuk,annem hep ben bunu yenecem dedi.Kendini üzecek kimseyle onu görüştürmedik.Aynı zamanda ilaç almadığımız zamanlarda ona bitkisel destek tedavileri uyguladık.

Şu anda annem 4 ayda bir kontrolegidiyor ve ilaç almasına gerek görülmüyor.Kanserden tabikide eser yok diyemeyiz ama allaha şükürler olsun doktrumuz kurtuldun artık diyor.

Kendinizi üzmenize gerek yok hocam ,tavsiyem imkanınız varsa hacettpeye götürün annenizi,tümtetkiklerini ,testlerini orada yaptırın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicandemir73 -- 20 Haziran 2019; 20:50:40 >

zamanında param olsaydı da bende 30 doktor gezseydim keşke şimdi koku alamıyorum kulağımda duyma kaybı var ayrıyetten diplomalı bi doktorun hatası yüzünden bir günlük felç geçirdim insanlar 30 doktor gezmekte çok haklı adam gibi tedavi vermezlerse adam gibi ilgilenmezlerse böyle olur
  • M4M00D kullanıcısına yanıt
    Yaw bırakın allah aşkına bir günlük felçmi olur, hem de doktorun hatası yüzünden. Me yaptı yani doktor gidip senin bi damarını bulup orayı 24 saatliğine tıkadımı.
    Çok sinirleniyorum böyle şeylere. Cahilsin kardeşim, bahsettiğin şey imkansız. Bi yerlerinden uydurup uydurup yazıyorsunuz burakara. Ondan sonrada insanların doktora güvenini sarsıyorsunuz. Hakediyorsunuz valla hastanelerde sıra bulamamayı, ne haliniz varsa görün.

Çok eskiden sadece bir iğne yüzünden belden aşağım bir günü aşkın süresince felç olmuştu vuran kişi sayesinde. Hoş, o iğne bile yanlış yazılmış meğer bir şeyim yokmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi innorvous -- 21 Haziran 2019; 0:1:14 >
  • Gene Bi sağlık konusu ve yardım isteme ama en çok artı alanlar doktorlara gömenler, yardım istediğin birini hem hakaretler edip hem de yardımcı olmasını istemek, kimse de demiyor doktor benle niye tam manasıyla ilgilenmedi, biri de londradan doktorun mesajını paylaşmış hemen mr istiyor diye, la bu ülkede doktora niye mr istemedin bu baş ağrısına diye dava açılıyor bilirkişi raporuna rağmen doktor davayı kaybediyor, beni zorla normal doğuma zorladı diye doktora dava zorla sezeryan yaptı diye dava ona dava buna dava, tabi bin tane tetkik döşenir hastaya, boş yere iğne yapmış bana diyen var meğer Bişeyim yokmuş diyor, ozaman ne işin var hastanede, diğer konularda da dedim usanmayacam : bu ülkede hastaneye gitmek bir hobi ve millet kendinde hastalık arıyor çünkü dertlerini oraya yığmak istiyor, direk 3.üncü basamak hastaneye başvurabiliyor ileri tetkik için, böyle Bi düzende muayene için 3 ay süre de beklersin hastaneye yatış için de beklersin, beklerken de ölürsün (ki oluyor bu, çok üzülüyorum buna). Konu sahibininde annesine geçmiş olsun birçok kişi yardım da bulunacağını söylemiş ama inşaallah ülkemiz insanları düzelirde böyle yardımlar aramadan gerekli hastaya gerekli tetkikleri rahatça yapabileceğimiz zamanlara erişmek nasip olur

• Özelden ulaş bana. Hastaneyi doktorun adını ver özelden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GulGok -- 21 Haziran 2019; 1:11:5 >
  • Suriyeliler ve sonuç göstermek için 1.5 ay beklemeden sonrasini okumadım kanser şüphesi olacak 1.5 ay sonuç göstermek için beklenecek hadi ya. çaresizlik değilde siyaset içeriyor bolca mesajin.. Gerçek ise Allah şifa versin forumda aramaya devam et doktorunu. araştırma hastaneleri boş yere yapılıyor zaten forum varken ne gerek var. Gerçek değilse de ki ben inanmıyorum bu kadar kerizi aynı yerde bir daha bulamazsın tebrikler.

• Uppp

• Up

• quote:

Orijinalden alıntı: azad_van

Bu durumun tüm sorumlusu, hastalık hastası tipler. En ufak bir şikayette hastaneye koşanlar. Aile hekimleri varken, soru sormak için bile uzmana görünmek isteyenler. Bir doktorun tedavisini beğenmeyipte 30 doktora ayrı ayrı gidenler. Yine doktordan anlamsız anlamsız MR, grafi veya kan tahlilleri talep edenler.
    Bunun sorumlusu sağlığı reklam edenler, hergün internette veya televizyonlarda “aman aman şunu ihmal etmeyin” diye naralar koparan sağlık kapitalizminin ekmeğini yiyenler, bilboardlarda doktor veya cihaz raklamı yapan özel hastaneler.
    Kısaca bu işin sorumlusu sağlık politikasını tamamen bu işten para yiyenlere göre yapan sağlık bakanlığı. Boşuna kimseye sinirlenmeyin.
    Hastaneye başvuruların %90 ı gereksiz sebep, gereksiz tahlil, yanlış başvuru bence.
    Bana bunu acıkla senin o bahsettiğin doktorlar hala kansere ambliyopi hiv'e care bulamadı tabiki insanların tedaviyi beğenmeme durumu var çoğu umursamaz rahatına düşkün doktorlar . En basit saç ekiminde bile ne kadar şikayet var okudun mu ? Burada ırım kırım yapma .

• Mq8 F9Brute kullanıcısına yanıt
    Doktor sana olmayan sağlığını vermez. Kendi sağlığınıza kendiniz sahip çıkacaksınız.

• Up up up

• geçmiş olsun son durum nedir belli oldu mu tahlil sonuçları
  • Up

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.