Şimdi Ara

Annemin sonuçlarını göstermek için aramızda doktor var mı? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
225
Cevap
3
Favori
39.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
602 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Boş konuşmuşsun.2 doktorun "hiçbir şeyin yok"dediği ayak parmağında 3. doktor enfeksiyon tespit etti.çünkü diğer doktorlar parmağımı elleme zahmetinde bile bulunmazken 3.doktor elle muayene etti.bir bardak suyun yarısı vergiyken insanların yılda 3-5 doktora görünmesini sorgulayacağına suriyelilerin aldığı beleş hizmeti sorgula kraldan çok kralcılık yapma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Döve döve memlekette doktor bırakmadık, internette arar olduk.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

Parantezin içine mi takıldın anca? Tabi ilk cümleyi dert etmeni beklemek boş bir ümit olurdu

Alıntıları Göster
    sanki 50 cümlelik bir metin yazmış da sadece paranteze takılmışız gibi tribe girmiş bir de yazdıkların zaten 3-4 cümlelik boş küme. sanki o mesajı atınca arkadaşın derdi çözülmeyip arada kaynayacak, bir de ''ben kimseye siz demem'' gibi facepalmlik bir ekleme var, orada koptum zaten

• Vay be sevindim senin adına
  • Allah acil şifalar versin. Senin içinde çok zor bir durum Allah yardımcınız olsun kardeşim.

• Arkadaşımızdan yine şahsım adına emekli bankamatik memuru gibi boş lâf döndürmekten başka birşey bilmeyenlerin adına özür dileyeceğim. Konu maksadından sapıyor.
    Yalnız, burada göstereceği sonuçtan da hayır gelmez, kendisi daha güvenilir kanallardan netice beklerse daha iyi olur. Her mesleğin bir adabı var. Baktım, ettim diyenlere prim vermeyin.

• Hocam geçmiş olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçmiş olsun allah yardımcınız olsun.
  • UP, geçmiş olsun. Acil şifalar. Yukarıda tutmak için yazalım

• ahmetbayram5 A kullanıcısına yanıt
    Bu ne biçim uslup kardeş. Ben senin hiç tahmin edemeyeceğin şeyleri de sorguluyorum. Yanlış kişiye söyledin.
    Kimin doğru olduğunu bilemessin, sen neyi isyorsan onu doğru kabul ediyorsun.

• Sonthor kullanıcısına yanıt
    Allah allah hangi ilaçmış o. Bu tarz hayati komplikasyonlar yaratma ihtimali olan ilaçlar derhal piyasadan kaldırılır. Abartmayın lütfen.
    Hem ben dikkat edersen, soru sormak için bile diyorum. Aldığın tedaviyi kullanıp fayda görmediysen doktorunu değişirsin o ayrıdır, ama fıtığın var dediklerinde daha tedavine vaşlamadan başka bi doktora da sorayım dersen olmaz.

• internt hekimim
    sonuçalar multiple myeloma tanısını desteklemiyor. anlamlı bir anomali gözükmüyor hastanın genel durum ve hikayesi tekrar değerlendirilip gerekli muayene ve tetkikler yapılmalıdır. iyi geceler.
  • geçmiş olsun, up
  • Allah yardımcınız olsun şifa versin inşallah. Yardımcı olan arkadaşlar da olmasına çok sevindim.

• Konuyu çok detaylı okumadım. İnşallah tertemizdir sonuçlar

Yazdığımı sakın yanlış anlamayın.
    Testlerin pahalı olduğunu söylemişsiniz. Olası bir yeni test, ilaç, her hangi bir ihtiyaç vb. olursa forumdan bildirin. Maddi ya da manevi elimizden ne gelirse bir şeyler yapmaya çalışırız
  • Çok geçmiş olsun. Umarım annenizin bir şeyi yoktur.
  • Allah acil şifa versin, çok geçmiş olsun.
    İyi düşünelim iyi olsun. İnşallah sonuçlar tertemizdir.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.