Şimdi Ara

Annemin sonuçlarını göstermek için aramızda doktor var mı? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
225
Cevap
3
Favori
39.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
602 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: #DesertFox1907

Bu mesaj silindi.
    Aynısı umarım başına gelmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Time Lord kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle. Arkadaşın hâlinden yaşayan anlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: azad_van

Bu durumun tüm sorumlusu, hastalık hastası tipler. En ufak bir şikayette hastaneye koşanlar. Aile hekimleri varken, soru sormak için bile uzmana görünmek isteyenler. Bir doktorun tedavisini beğenmeyipte 30 doktora ayrı ayrı gidenler. Yine doktordan anlamsız anlamsız MR, grafi veya kan tahlilleri talep edenler.
    Bunun sorumlusu sağlığı reklam edenler, hergün internette veya televizyonlarda “aman aman şunu ihmal etmeyin” diye naralar koparan sağlık kapitalizminin ekmeğini yiyenler, bilboardlarda doktor veya cihaz raklamı yapan özel hastaneler.
    Kısaca bu işin sorumlusu sağlık politikasını tamamen bu işten para yiyenlere göre yapan sağlık bakanlığı. Boşuna kimseye sinirlenmeyin.
    Hastaneye başvuruların %90 ı gereksiz sebep, gereksiz tahlil, yanlış başvuru bence.
    İnsanları hastalık hastası yapan şey de zaten diğer altta anlatıtğın sebepler dostum. Hastalık hastası sayılacak seviyelere ulaştığım panik atak geçirdiğim zamanlar oldu ama zaten en iyi iyileşmem de zaten diğer anlattıklarını fark etmemdi.

Gazeteye, internete, tvye bakarsan her gün yumurta+ceviz+badem+ılık sirkeli su+10bin adım+kayısı+süt+hindistan cevizi+yatağın sağ tarafından parande atarak kalkarken bacaklarının yer 90 derece olduğundan emin olup sırtına yük bindirmeden uyanman gerektiğini anlıyorsun.

Direk şu var ortada

Sen sağlıklı olman için yapman gerekenler şunlar(yapamayacağın kadar büyük bir liste)
    Bunları yapamadın mı? O zaman pharmaton vs iç ve dr. google da her şeyde kesin öccen,kesssin doktora görsün seni gibi saçmalıklarla

Anlatmış olduğun sektörün çarkını çok sistematik bir şekilde döndürüyorlar.

• Up

• Geçmiş olsun kardeşim.
    Bir gün kansere de çare bulunacak ama bizim için çok geç olmuş olacak.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geçmiş olsun.

Herşeyde olduğu gibi sağlıktada doktorun iyisine denk gelmek önemli.

Sol kulağının arkasında kocaman şişlik farkettim bir gün sertçe. Hızlıca göstermek için ünlü bir özel hastaneye gittim doktor baktı lenf bezi şişmiş iner dedi, ilaç yazıp gönderdi. Olayı unuttum, 1 ay sonra baktım hala duruyor. Hemen nete girip baktığımda 2 hafta üzeri lenf bezi şişmeleri kanser belirtisidir yazınca inanılmaz korktuğumu hatırlıyorum.

Hemen aynı doktora gittim, doktor ultrasona gönderdi. Ultrasoncu baktı baktı bir şey bulamayınca sordu senin neyin var neye bakacaktık diye. Lenf bezi şişmiş ona bakılacaktı deyince kulak arkasında lenf bezi olmaz kemik bu dedi. Ghdıfzyıkfdyodsaaahı

Hemen doktora gittim sonuçları gösterdim. Yavşak sadece hmm lenf bezi değilmiş dedi.

• matizkafalar kullanıcısına yanıt
    Kulak arkasında lenf bezi vardır. Enfeksiyon gibi durumlarda şişer daha sonra kendi kendine veya antibiyotik kullanımı sonrası inebilir. Bu tarz sisliklerde öncelikli yaklaşım enfeksiyona bağlı olduğunu düşünüp antibiyotik vermek, 3-4 haftayı bulan sisliklerde şüphe varsa ileri tetkik yapmaktır. Bence doktorun yaklaşımı doğrudur. Google a yazıp sonuç beklemek zaten yanlış bir tutum. Ona bakarsanız ateş de kanser belirtisidir. Fakat bildiğiniz üzere her ateşi çıkana kanser demiyoruz.

• geçmiş olsun sana ve tüm hastalıklarla uğraşan insanlara (aslında hepimiz) allah yardım etsin.
  • Galatas4ray kullanıcısına yanıt
    Sağlık bakanlığı hergün tıp fakultelerinin kontenjanını arttırıyor. Tıp fakultelerinin yarısı yabancı öğrenci ile doldu. Hem de öyle 450 puan değil haa, bizim gençlerin baraj puanına yakın puanla alıyor. Eee ne oluyor, kalite düşüyor.
    Yine de bu kadar futursuzca tahlil vs istenilen ve bu kadar herçeşit ilacın futursuzca rahat yazıldığı bir ülkede tanı atlanması bana yalan geliyor. Belki tedavisi yoktur, belki de tedavi yan etksi riskinden fazladır. Hem hastalık yani, zor ama kabullenmek gerekiyor. Örneğin guatr, kc kisiti yok barsakta yaralar felan bunların hepsi zor hastalıklar. Biri için ilaç kullanınca diğerlerine elbet zarar veriyor. Hastalığın allahtan geldiğini değilde, doktorun bulamamasına bağlarsanız ooo işimiz bitmiş demektir.
    Örneğin konuyu açan arkadaşın tahlillerini burdan veya hastanelerden çok sayıda doktor gördü sanırım ve halen muğlaklık var. Ee olacak böyle şeyler ne yapsın yani. Tüm doktorlara mı kızsın. Valla inancınızı bilmiyorum ama isyanınız varsa hastalık konusunda allaha edeceksiniz, veren de alan da o.

• #DesertFox1907 kullanıcısına yanıt
    Hakan AKIN
    Doğum Tarihi 01 Ocak 2001

Sakin ol 2000 Li

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helll_599 -- 20 Haziran 2019; 12:7:33 >
  • azad_van A kullanıcısına yanıt
    Eğer yalan attıgımı düşünüyorsan ve bu işten anlıyorsan tahlilleri atayım sana ina sende bu duruma şaşırırsın.İnanması güç ama gerçek yani o kadar tahlil ve endoskopiye rağmen bu hastalıklardan hiçbirini göremediler 3 yıl boyunca.Zaten bu hastalıkları diyarbakırda bir tanıdık doktor buldu diyarbakırda medicalpark hastanesinde başhekim.Kendiside şunu söyledi ben bu meslektaşlarımın aldığı diplomadan şüphe ediyorum onlar adına utanıyorum dedi.Düşün istanbuldan kalktık il il dolaşıyoruz diyarbakırda bulduk çareyi.

Şu bir gerçekki batı haricinde diğer bölgelerde doktorlar daha ilgili oluyorlar.

Edit: Tabiki hastalık Allahtan çarede Allahtan ama görünen köy klavuz istemezmiş gözle görebildiğin bişeye kör gibi bakmakta olmaz.Kandaki enfeksiyonu görmemek elde değil gözle bakmıyorsunki makine makıyor.Sense değerlendiriyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galatas4ray -- 20 Haziran 2019; 12:12:55 >
  • Geçmiş olsun hocam çok şükür kötü bir sonuç da çıkmamış herhalde yardımcı olan herkesten Allah razı olsun
  • Büyük geçmiş olsun hocam, tez zamanda Allah şifa versin inşallah.

• Geçmiş olsun allah şifa versin

• Muhteşem bir konu. Yardımcı olan, olmaya çalışan herkesten Allah razı olsun.
  • Doktor sitesine raporunuzu metin halinde yazarak gorus isteyebilirsiniz. Kimisi mail den raporlari isteyip yardımcı olabiliyor. Aklinizda bulunsun. Allah sifa versin.

• Forum işte bu! Çok güzel bir konu ve forum çözüm olabiliyor. Harika ya! İnşallah annenizin bir şeyi yoktur, çok geçmiş olsun.
  • Up
  • Ne hale getirdiler şu ülkeyi. İnsanlar kendi ülkesinde sefalet yaşıyor mülteciler ekmek elden su gölden yaşasın istediği gibi bayramlaşmaya gitsin sonra geri gelsin.

Ali babanın çiftliği oldu memleket iktidar hala rant kavgası peşinde utanmasa 10 defa seçim yapacak bitmeyen seçim icad etti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anadolu

Geçmiş olsun kardeşim.
    Bir gün kansere de çare bulunacak ama bizim için çok geç olmuş olacak.
    Bulunmayacak olsada paylaşılmayacak.Çünkü kanseri yaratan insanoğludur.Nüfusu kontrol etmek aynı zamanda hasta edip tedavi etmek sureti ile süründürmek işlerine gelir.Çünkü bunun bir ekonomisi var.Hayatın gerçekleri.Beslenmeye dikkat edilmeli.Stresten elden geldiği müddetçe uzak durulmalı.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.